Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
babiky moje zlate, dakujem za podporu, prezila som to 😀 dala som 26 klackov, zajtra mam volat kolko z toho bolo oka a kolko je embryjok 😀
@lexus77 @azzura no 26, ja len dufam, aby aspon daco z toho bolo dobre..lebo ani to nie je ok ked je vela a nekvalitne, tak cakam, davali mi infuzku aj nato aby nebolo zle, ale aj taku cervenu na prevenciu ohss, ale sestricka nespominala, ze preco mi ju dava..tak neviem asi len pre istotu kedze som toho mala dost, zle mi zatial nie je
@azzura zatial na nic, embryoskop nedavame a hovorila som jej ze neverim PK, tak ze dobre kukne ako sa nam delili minule a podla toho usudi, ci riskneme vklad na treti den alebo nechame PK, aby sa selektovali, som povedala, ze maximalne 5 by som dala PK a ostatne hned mrazit, keby ich bolo viac, takze zajtra sa rozhodneme co
čaute! práve som sa zobudila 😵 KET bol o 10,30h. no a kým sme dorazili, tak som bola nejaká unavena, tak som hneď odkvacla... 😀 Pán Božko ma vyslyšal... rozmrazilo sa iba jedno embryjko 😵 a to mi aj vložili... ešte mi ostalo 8ks... 😵 takže momentálne som tehotná 😵 a dúfam, že tento stav mi vydrží ešte 40týždňov 😀 😀
ďakujem zato, že ste mi držali palce a za ďalšie SRDIEČKO 😵 😉
@gelinka75 juuuuj jaké samičky tuna máme, nebolelo Ta bruško ? a čím si stimulovala, že si mala tak vela vajíčok ? alebo folikulov ? lebo ja som mala teraz clostil a bolest neskutočná, asi mi praskaju po jednom, ale ani sedet ani ležat nic, chodím ohnutá jak starenka, už som horšia ako moja 83 ročná starenka 😀
dievčence vidím velký Progres v tejto témičke......páči sa mi to 😵 😵 😵 😵 😵 , aj slniečko svieti, no len keby mna to tak nebolelo

@lexus77 pockaj ty si mala clostil teraz?