icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

lubanka
28. nov 2012

@gelinka75 už je to jasné... embryá budú vysoko kvalitné a použitelné všetky... keď samé BIO, tak to tak musí byť... podľa počtu koľko ich máš... vyzerá to, že s mm budete mať ako prvý svoj vlastný futbalový tím... "FC AS26"... čo povieš? FC-futbalový club... AS26- "A"ngelika zo "S"enca mala "26"vajok 😀 😀 😝 to je názov skoro jak MIG21... určite budeme o vás veľa počuť... 😀 😀 😀

azzura
28. nov 2012

@janap76 vsak uvidis zajtra, ak to prestane tak to bola viroza

lubanka
28. nov 2012

😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú to sa kedy udialo????????????????????? veď ja mám už až 8srdiečok 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 ste zmobilizovali všetky srdiečka tu z MK? to je až neuveriteľné.... veď toľko hádam nás tu ani v tej diskusii nie je... alebo áno? 😕 😕 😕 😕 no ďakujem veľmi pekne, ale som normálne vyvalila oči teraz... ďakujem zo srdca všetkým, ste strašne zlaté.... keby som vedela, tak si začnem zapisovať, kto všetko mi poslal, aby som vám potom mohla na revanš poslať a aby pomohlo... 😵

lubanka
28. nov 2012

@azzura ty si nemala mať poobede nejakú verejnú akciu? či čo?

lubanka
28. nov 2012

@azzura alebo žeby sa mi niečo prisnilo? 😕

janap76
28. nov 2012

@lubanka neprisnilo sa ti to, má ju Monička naša 🙂

lubanka
28. nov 2012

@janap76 tak a už sa rozprava skončila ☹ kým ste vy kecali, tak ja som spala a teraz by som si rada s niekým poklábosila a jedna sa schôdzuje, druhá Bio si papá Bio chlieb v Bio vajci na Bio oleji ( 😀 😉) ešte že si tu ty, ale keď aj ty stále niekam odbehuješ... si si akurát dnes musela dohodnúť "preteky"... 😀 😀

lubanka
28. nov 2012

@janap76 nie, nie... ja len srandujem, prepáč... viem, že tebe je zle a ja tu trepem somariny... možno si si prechladila črevá... čo keby si skúsila teplú sprchu?

lubanka
28. nov 2012

@janap76 ale nie horúcu! lebo ak si fakt tehu, tak aby si niečo nedobabrala... a v žiadnom prípade kúpeľ...

lubanka
28. nov 2012

hmmm vidím, že tu niekto nie je... tak idem aj ja ešte niečo "Bio" vyolviť zo skrinky... nejakú "Bio" čokoládu alebo "Bio" keks... 😀 😉

azzura
28. nov 2012

@lubanka už som poooooooooooooooooooooooooo a bola velka sranda 😀 😀 😀

azzura
28. nov 2012

@lubanka pocuj, ty nejak moc pobehujes, mam ta naplacat po zadnici

lubanka
28. nov 2012

@azzura 😀 😀 😀 😀 ja prekrvujem maternicu... 😀 😀 😀 😀

azzura
28. nov 2012

@lubanka ahaaaaaaa 😀 😀 😀 a to sa nerobi pred vkladom? vsak pouc neskusenu 😲

lubanka
28. nov 2012

@azzura no.... teraz som bola na wc a normálne na papieri ružové... 😕 tak teraz neviem... žeby pri vklade niečo natrhol? dosť ma totiž bolelo, keď mi zacvakol krčok... som myslela, že sa rozjačím, tak ma bolelo... som normálne počítala sekundy, kedy to už konečne dá dole... a keď zahlásili z laboratoria, že dobre... tak keď to dával dole, som až očervenela a spotila sa od bolesti... žeby to bolo toto? no som tam kde som nechcela byť 😖 ešte nič a už strach...

janap76
28. nov 2012

@lubanka ja vždy "odbehujem " lebo som síce PN, ale v praxi, mi naši nonstop volajú a treba niečo riešiť ... a teraz ešte aj polihávam 😉 ....tak ťa to bolelo ? ☹

azzura
28. nov 2012

@lubanka to prejde, kebyže mas ten diazepan tak by nebola žiadna bolest

gelinka75
28. nov 2012

@lubanka tebe sa to BIO nejak zapacilo 😀 ale ze ten BIO slnecnicovy olej od Buslakoil je strasne dobry, skus 😉 maju aj v kaufaci, jaaj spinkala som a je mi lepsie..len neviem kde je mm, musim pokukat kde sa schovava 🙂

gelinka75
28. nov 2012

@azzura joj aj mna to vtedy pri vklade dost bolelo 😠

alyca
28. nov 2012

@lexus77 nakoniec som ho nakoniec dala do laty, ale pre istotu som ráno zabehla do obchodu a kúpila nový 🙂

gelinka75
28. nov 2012

@janap76 janka zaujalo ma ako si pisala ten borsc bez kapusty a nemozes napisat recept? 🙂

alyca
28. nov 2012

@simkarobkova ziaľ stále nemám, snažíme sa, ale môj pičus (gynekolok) mi povedal, že nemám šancu na deti, lebo mám endometriozu, musím na laparku a uvidí sa čo dalej. A ty si ešte mladučka, je pekné, že už chceš bábo, ja v Tvojom veku som bola ešte nevyzretý človek.

janap76
28. nov 2012

@gelinka75 no to neviem či sa dá nazvať boršč, to je vlastne taká moja tvorba 😖 ale ja to zbožňujem 🙂 Dávam, niekedy hovädzie aj bravčové mäso, a niekedy len jedno a už som robila aj bez mäsa. Cviklu na kocky nakrájanú- sterilizovanú ...ale plno ...aby jej tam bolo fakt veľa, ja dávam aj 2-3 0,7l fľaše a mrkvu veľa, trošku petržlenu a mrazeny hrášok / trošku / cibuľu, trošku cesnak / aby ho nebolo cítiť / - a na koniec do taniera - smotanu .....a tým že dávam tak veľa cvikly, tak má bohovskú farbu ....a mňamka 🙂 😉

janap76
28. nov 2012

@alyca Ali aj mám endometriózu, nie je to pravda, skús konzultáciu u iného gyn. 🙂 😉

janap76
28. nov 2012

@lubanka vyzerá to tak že preteky už nebudú 🙂 🙂 🙂 banán zaberá ... 😉 ale vyzerá to tak že už začína mrcha 😠 😠 😠 ☹ ☹ tak čo už .....a tebe je ako ? fajnučko ? 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 takže 12.12. ?

lubanka
28. nov 2012

@janap76 hmmm takže tehu to nebude... ale aspoň sa to upokojuje... mne je v podstate dobre, len som trocha vyplašená z toho ružového na papieri zakaždým, keď idem na wc... aj teraz som bola a také vlásky krvi som tam mala 😖 ale to asi mrcha byť nemôže... to bude asi to, že mi to tam tak pobabral... ináč dobrý dátum nie? že 12.12.2012 😵 ale asi už pôjdem 10.12., lebo vtedy už mám nastúpiť do práce, tak rozmýšľam, že ráno skočím na krv, nech viem na čom som... či sa šetriť alebo nie... šak hádam už výsledok bude v pohode, keď niekde v CAR chodia už na krv 10.ty deň...

janap76
28. nov 2012

@lubanka u nás sa chodí na 14 deň .... to určite nebude mrcha ....mohol ti trošku štipnúť .... mrch vyzerá inak a tá k tebe nepríde 😉 😉 😉 🙂 🙂 🙂

janap76
28. nov 2012

@lubanka a čo si dávaš cviklu či ananás ?

janap76
28. nov 2012

@lubanka neee, tehu to nebude.

lubanka
28. nov 2012

@janap76 aj cviklu aj ananás... 😉 nejaká som dnes vkuse ospalá...idem dať šlofíka 😉