Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
som teraz počula suprový vtip 😀 😀 😀 "starý žid si vezme mladučkú ženu... ale v posteli im to veľmi neklape a žena sa cíti nespokojná... starý žid zájde k rabínovi, aby mu pomohol, ako uspokojiť jeho ženu... rabín mu poradí, nech najmú mladého pekného chlapa a keď bude so svojou manželkou sexovať, tak nech ten mladík nad nimi máva uterákom... že keď to žena uvidí, bude mať väčšiu predstavivosť, lepšie sa vzruší a dosiahne orgazmus.... žid príde domov a presne to urobí, ale manželka nie je uspokojená a tak zasa ide celý nešťastný za rabínom... rabín mu tentokrát poradí, aby to vyskúšali inak, nech s jeho manželkou sexuje mladík a on nech nad nimi máva uterákom... žid príde domov a presne to urobí... žena dosiahne neuveriteľný orgazmus a starec víťazoslávne zvolá: "tak sa máva ty blbec"!! 😀 😀 😀 😀 😀
to len tak som vám to tu dala, aby ste mali krajší večer...dúfam, že aj vás to pobaví ako mňa 😉
@gelinka75 a ja tu ležím a čumím na Barrandov... tam išlo vtip za stovku... tak som sa trocha zasmiala... už ma nebaví ležať 😠 fuj... to už mi lezie krkom... už to vidím, jak budem odpočívať... už špekulujem, že si zajtra dám v meste stretko s kámoškami na káve... myslím, že som si zbytočne brala dovolenku.... na hlave mám už od tej nudy rohy!!!! to nie je pre mňa toto 😠 😠
kde ste všetci... ☹ rastú mi rohy z nudy... 😖
dobré ráno dievčatá, tak som sa objednala na štítnu žlazu, preventívka, hormonálny profil, preventívka, mojho na spremiogram preventívka , tak na druhý týžden to bude perné a ešte do toho aj zubárka, ale chcem to pred vianocami všetko stihnut, nech máme kludné sviatky 🙂
@janap76 tak dnes mi prišla chlorella 😉 , musím si zájst na poštu, v schránke som si našla odkaz, čítala som, že musí sa kakat na zeleno 😀 😀 😀 😀 😀 , že potom su pravé učinky 😀 😀 😀 😀 😀 bože mooooooooooj, tak som zvedavá čo to so mnou porobí, a po mrche Jani meraj teplotu, je to naozaj smerodajný udaj...nemusíš každý den, ale tak obden.....
baby že dneska je zátažový stupen 5, a prší, jaký leják je v NMnV fuuuuuha 😲 😲 😲 😲
@lucka771 zacnem asi buduci tyzden, bud budem na dovo alebo PN a uz ma tu budu mrle zrat 😅 musim aj nieco poupratovat, ale len take lahke..nic preborne nebudem robit, medovniky asi nebudem robit, sice ich pojeme ale len preto aby to stalo na stole to nemusim mat, mm radsej je ine kolace
http://www.fertilityfriend.com/home/400245 i dont understand 😲 😲 😲 😲 , ešte dneska skusim ovu test, ale už nemám budem ho robit až poobede
@gelinka75 tak si tvoj mm pochutná 🙂 , no ja medovníky a chrustiky tie má zasa moj strašne rád, ostatné všetko ako študentsku pečat, linecké koliečka, zlepované medovníky, vianočný koláč to upečie mamka moja milovaná, lebo my sme velký papáči aj ked na to nevyzeráme, ale celá rodinka ked sa stretneme na 2 sviatok vianočný, tak sedíme hodiny pri stole a papáme a rozprávame sa a koledy hraju, bračekove slečny šantia, jednoducho je to tak ako to má byt 😵
baby nepoznate lacne ubyto v prahe alebo nemate niekoho kto by poskytol noclah 2 babam??

@lubanka pekne si pospinkaj, nech sa mimčo pekne usalaší 😵 😵 😵