icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

lubanka
29. nov 2012

@gelinka75 si v práci? nemáš PN? alebo to až po vklade chceš?

lubanka
29. nov 2012

@azzura noc bola hrozná... som celý čas hučala do mm, aby nespal, že sa nudím... tak chvíľu niečo hučal a potom uprostred vety odkvacol.... čumela som do blba, potom som čumela na bedňu, pustila som si DVD a ešte o 2h ráno som bola hore, potom som vypla bedňu a započúvala som sa do pravidelného dychu môjho mm a ono to asi zabralo, lebo som sa zobudila ráno o 7.30h 😀

azzura
29. nov 2012

@lubanka ani si netusila ako ukludnujuco na teba posobi manželov dych. Ale ty teraz nemožes byt nervna....tak citaj knihu, pozeraj TV a le hlavne klud, stopkaj ponozky .... 😀

lubanka
29. nov 2012

@gelinka75 hoď recept ako robievaš ty vanilkové rožteky 😉 možno by som vyskúšala tento rok zmenu...

gelinka75
29. nov 2012

@lubanka @azzura som v praci a uvidim kedy bude vklad, musim tu dorobit nejake veci lebo je koniec mesiaca a nemozem to tu len tak nechat 😔 o 11 tej budem mudrejsia, ja tiez budem stopkat ponozky, asi sa unudim tiez k smrti, myslite, ze je blby napad ist do prace par dni po vklade?

gelinka75
29. nov 2012

@lubanka mam super recept, az sa rozplyvaju v ustach, ale az vecer, ked budem doma 🙂

janap76
29. nov 2012

@gelinka75 bude , uvidíš .... ešte polhoďka a je 11hod. mne je už lepšie .... a jasné že uj aj mrcha dorazila 😒

lubanka
29. nov 2012

@gelinka75 no neviem... ja som tiež bola po vklade doma iba 2dni a išla som do práce a nič z toho nebolo... pri IIVF som bola doma a bolo to... ale to je podľa mňa iba náhoda... keď to má byť, tak to bude... ale vieš, máš si potom niečo vyčítať... ale ja tiež neviem, či ostanem doma tak dlho... som z toho na nervy už a to som doma iba 2deň 😠 😠 a pritom som pred tým vravela, že budem čítať knihy, lúštit krížovky, pozriem si telku, poriadne sa vyspím.... a teraz 😠 ráno som už povedala mm, že keď príde domov, tak pôjdeme do obchodov pozháňať nejaké darčeky... veď ešte nemáme ani "Ň"...a zajtra musím ísť na MÚ... lebo mi došlo predvolanie ohľadne chaty a pozemkov... neviem, čo zas aký problém majú... 😠 to už vidím to moje ležanie... 😝 😝

janap76
29. nov 2012

@gelinka75 moja, ja by som nešla do práce ...do istoty ..... neboj nájdeš si nejakú činnosť 😉 😉 😉

azzura
29. nov 2012

@gelinka75 hmm, moja to ty musis vediet...ak budes sediet len na zadku a nebude ziadny stres tak aj ano, ale ja by som pockala do 1 krvy

azzura
29. nov 2012

@janap76 nesmut 🙂 tes sa na novy cyklus...vianocny 😉

janap76
29. nov 2012

@azzura tak ako vravíš 🙂 moja nenapadá mi nikto v Prahe 😒

janap76
29. nov 2012

@gelinka75 na ten recept sa teším 🙂

lubanka
29. nov 2012

@gelinka75 aj ja sa teším na ten recept... 😵 a už volaj do toho centra... povedz, že Ľubinka sa nemôže nervovať, tak nech to už nenaťahujú a navalia výsledky... 😀 to bude pre nich isto dôležitý argument... 😀 😀

azzura
29. nov 2012

@janap76 neva, ale dik.....ja chcem vypadnut len s kamoskou dakde prec, bez chlapov a vsetky problemy nechat tak....ale vsetko zavisi od zajtrajsku co povie doki a potom od mrazacika a ked nista, tak balim tasku a idem vetrat hlavu

gelinka75
29. nov 2012

@lubanka 😀 😀 😀 lubinka je pre nich strasne dolezita 😝 😝

azzura
29. nov 2012

@gelinka75 vsetky sme zvedave....pockaj este idem čurat 😀 😀 😀

gelinka75
29. nov 2012

@azzura vsak kup nieco cez zlavovy portal, my sme boli v hoteli cechie minule a fajn spojenie do centra, len 5 zastavok metrom

azzura
29. nov 2012

@gelinka75 ok, kuknem....to je moj plan B zdrhat ked nebude KET, aby som sa zas nezosypala

lubanka
29. nov 2012

@gelinka75 že... 😝 😝 😀 😀 😀 😀 😀

gelinka75
29. nov 2012

@azzura coby ti to nevyslo, musi to vyjst 🙂

lubanka
29. nov 2012

@azzura a to by ste išli autom? dobrý plán máš... sa mi páči... začínam uvažovať, že keď sa mi to teraz nevydarí... mám pred sviatkymi naplánovanú dovolenku... či by som tiež nezdrhla niekam...ale ja musím zobrať mm, lebo ten sa bezo mňa ani nevyk.ká... 😖

janap76
29. nov 2012

@gelinka75 10:59 😉

gelinka75
29. nov 2012

@janap76 @lubanka @azzura babenky tak volala som, z 26 vajicok bolo 17 zrelych, z toho sa 11 oplodnilo, 6 uz mame zamrazenych, pozerala este ako sa nam delili minule, ze vsetky sa ukazkovo delili, ale aj tak doporucuje predlzenu kultivaciu, tak 5 sme nechali a v pondelok ma byt vklad, budu volat v nedelu 🙂 tesim sa, tak budem teraz vela mysliet na bambulky nech vydrzia na maminku

azzura
29. nov 2012

@gelinka75 ja už sa radsej na nic nespolieham, ale už ma mrle žeru zo zajtrajska

azzura
29. nov 2012

@gelinka75 super, velka gratulacia, 17 je krasne cislo....26 by bolo fakt zazrak keby boli vsetky zrele, ved to by si musela mat vajecniky ako balon, aby sa tak zmestili vsetky cca 20mm 😉
Tak si uzi vikend a sup v pondelok pre 2jky 😀 😀 😀

gelinka75
29. nov 2012

@azzura dakujem, aj ja sa tesim, teraz som mala vyssie davky ako minule, ale len o 1 flasku, vtedy mi to museli dvihat a pomaly to rastlo, odber som mala az na 18DC a teraz na 16DC a lepsi vykon, vsak som mala co robit pri tom mnozstve ledva som sedela, brusko ma teraz uz len mierne boli, dufam, ze to tak ostane

azzura
29. nov 2012

@gelinka75 hlavne že to je vsetko ako ma byt, takže v nedelu tetuska vola, len nestresuj ako ja minule a este som jej nadala že na mna zabudla....

gelinka75
29. nov 2012

@azzura hej, som jej prizvukovala nech nezabudne aby som nestresovala 😀