Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@azzura noc bola hrozná... som celý čas hučala do mm, aby nespal, že sa nudím... tak chvíľu niečo hučal a potom uprostred vety odkvacol.... čumela som do blba, potom som čumela na bedňu, pustila som si DVD a ešte o 2h ráno som bola hore, potom som vypla bedňu a započúvala som sa do pravidelného dychu môjho mm a ono to asi zabralo, lebo som sa zobudila ráno o 7.30h 😀
@gelinka75 no neviem... ja som tiež bola po vklade doma iba 2dni a išla som do práce a nič z toho nebolo... pri IIVF som bola doma a bolo to... ale to je podľa mňa iba náhoda... keď to má byť, tak to bude... ale vieš, máš si potom niečo vyčítať... ale ja tiež neviem, či ostanem doma tak dlho... som z toho na nervy už a to som doma iba 2deň 😠 😠 a pritom som pred tým vravela, že budem čítať knihy, lúštit krížovky, pozriem si telku, poriadne sa vyspím.... a teraz 😠 ráno som už povedala mm, že keď príde domov, tak pôjdeme do obchodov pozháňať nejaké darčeky... veď ešte nemáme ani "Ň"...a zajtra musím ísť na MÚ... lebo mi došlo predvolanie ohľadne chaty a pozemkov... neviem, čo zas aký problém majú... 😠 to už vidím to moje ležanie... 😝 😝
@janap76 @lubanka @azzura babenky tak volala som, z 26 vajicok bolo 17 zrelych, z toho sa 11 oplodnilo, 6 uz mame zamrazenych, pozerala este ako sa nam delili minule, ze vsetky sa ukazkovo delili, ale aj tak doporucuje predlzenu kultivaciu, tak 5 sme nechali a v pondelok ma byt vklad, budu volat v nedelu 🙂 tesim sa, tak budem teraz vela mysliet na bambulky nech vydrzia na maminku
@azzura dakujem, aj ja sa tesim, teraz som mala vyssie davky ako minule, ale len o 1 flasku, vtedy mi to museli dvihat a pomaly to rastlo, odber som mala az na 18DC a teraz na 16DC a lepsi vykon, vsak som mala co robit pri tom mnozstve ledva som sedela, brusko ma teraz uz len mierne boli, dufam, ze to tak ostane

@gelinka75 si v práci? nemáš PN? alebo to až po vklade chceš?