Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
...keď môžu bociany roznášať deti... čo je holub horší?... 😀 😀 😀 😀
@gelinka75 😕 😕 😕 štípať? to som už od niektorých báb počula.... našťastie ja nato tak nereagujem, ale mňa to skôr zvykne svrbieť a mám od spodu stále pocit akoby som mala nejakú mykózu alebo niečo.... vieš také nepríjemné svrbenie zo spodu... bléééé 😖 musíš vydržať.... ja sa už dobrých pár dní snažím ignorovať žalúdok jak na vode.... mám pocit, že sa to zhoršuje... už som prepchatá liekmi, potrebujem pohov... už mi je zle aj keď sa len vody napijem... preto dnes varím kapustovú - kyslú, aby sa troška upokojil... 😖
ktorá tu minule písala, že čítala knihu "slepačia polievka pre dušu"? chcem kúpiť niečo svokrovi... je vášnivý "čítač" prečíta všetko, čo neprečíta jeho.... rozmýšľam nad tou... alebo "Carleone - rodina krstného otca" alebo " Dalajláma - cesta k zmysluplnému životu"... neviem sa rozhodnúť.... ale podľa obsahu tá slepačia aj s Daljlámom sú podobného charakteru.... 😕 😕 😕
ale to s tým bocianom... no neviem, to aby si si namiesto tej pizze zašla do cestovky kúpiť letenku do teplých krajín, keď ho chceš strepať.... alebo ( 😝 😝 😝 😝 ) je ďalšia možnosť, že ťa tam niekto pošle... 😀 😀 😀 😀 😀 do tých teplých krajín... 😀 😀 😀 😀 😝 😝 😝 😝
@gelinka75 no to nie si sama... 😉 mm teraz došiel domov (bol u svokrovcov) ... prišiel a vraví, toto ti poslala moja mama... a ja že reku čo tam je.... a tak som sa celá zaslintala, lebo som si spomenula na jej úžasné čučoriedkové pirohy... také ako ona robí.... júúúúj to je čistá báseň.... vynikajúce.... a tak som si pomyslela, keby tam tak boli.... rozbalím a ..... rezne... 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
😀 😀 😀 😀 😀 😀 len som chcela, aby si ušetrila za letenku... 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@lubanka ešte neviem...ale už ma tak bolí chrbát ... 😠 😠 😠 asi si idem dať pauzu...treba mi prečítať asi 500 strán,,, chcem vedieť všetko 😀 😀 😀 nie len cenu, ale aj skúsenosti a tak ....potom dám výstup 😉 😉 😉 zistila som že tam chodí dosť báb z KE ...čo ma prekvapuje ...ja to mám možno tak ďaleko ako do BA ... takže to by bolo very fasa .... len zistím tu cenu 😒
@janap76 ten rezník ostal nedotknutý... vlastne sú tam 4ks... dám do chladničky a zajtra k tomu urobím zemiaky a obed je hotový... 😵
od kiaľ chceš dávať výstup? chceš nás opustiť? hmmmmm 😕 najprv klaudia a teraz ty? ozaj nevieš čo je s ňou? možno zmenila fórum... vravela, že občas zájde, ale už koľko času prešlo a ani bodka od nej... 😕
stretla som sa s peknou vetou : Ak nie je nieco na 100% nemožné, musi existovat sposob, ako to dosiahnuť...
@janap76 janik si mala chuť na rezník... poď si dať so mnou... už som naň dostala chuť... idem si urobiť bagetku s kečupom, šalát, rezeň, pórik, uhorka... natrieskam tam všetko čo nájdem v chladničke... čo taká bagetéria... môže ísť tam kde si myslím... 😵 😝 och ja za tie dni priberiem.... 😠 😠 😠 😠 😠

😀 😀 😀 😀 😀 obedár na krku, adresa v zobáku a na čele nálepka "expresný kurier - donáška do domu"... 😀 😀 😀 😀