icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

lubanka
30. nov 2012

@gelinka75 veľký brat tu si? 😀 😀 😀 😀

gelinka75
30. nov 2012

@lubanka dnes cely den rozoberame vecko a podobne veci, vsimla si si? 😀 😀 😀

gelinka75
30. nov 2012

@lubanka markiza anjelov bola pobehlica, ty si to hovorila 😀 😀 😝

lubanka
30. nov 2012

@gelinka75 to je úmyselne... 😀 😀 😀 😀 😀 my tu rozsievame šťastie... 😀 😀 😀

lubanka
30. nov 2012

@gelinka75 jááááj, ale akáááááá to bola pobehlica..... 😀 😀 😀 😀 aká krásna... keby som mala takú figúru ako ona.... tak nech mi každý hovorí ako chce... 😀 😀 😀 😝 znesiem všetko... 😀

gelinka75
30. nov 2012

@lubanka 😀 len aby sme rozsiali aj na nas 😝 teda zatial len na teba, potom na mna a azzurku a ostatne baby tu

lubanka
30. nov 2012

@gelinka75 😀 😀 😀 😀 😀 😀 mám nápad... natrieskajme ju estrimaxom.... uvidíš potom tú postavu... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 potom bude "Angelika markíza tučniakov" 😀 😀 😀 😀 😀 😀

gelinka75
30. nov 2012

@lubanka no figuru mala fajn, v dalsom zivote chcem byt stihlunka s perfektnou postavou 😉

lubanka
30. nov 2012

@gelinka75 aj ty? 😉 + chcem bezproblémový život a nechcem vedieť, čo je stimulácia hormónmi a nekonečné čakanie na potomka... 😖

gelinka75
30. nov 2012

@lubanka pozeram masterchef 😝 nepozeravas?

lubanka
30. nov 2012

@gelinka75 aký máš program na posledný víkend vo dvojici? od pondelka už budete doma štyria... 😵 😉

lubanka
30. nov 2012

@gelinka75 ja mám teraz povinné sledovanie Paneláku... masterchef ja sledujem až ku koncu, keď skončí panelák... 😉

gelinka75
30. nov 2012

@lubanka zajtra budem upratovat a mm pojde robit, ma vela fusiek a v nedelu ideme na nakupy a potom na navstevu k nasim 🙂

lubanka
30. nov 2012

@gelinka75 tak až nato upratovanie sa celkom dá 😉 ja rozmýšľam, či nepôjdeme do vedľajšieho mesta na vianočné trhy... ale to záleží aj od počasia, lebo keď bude zima... tak radšej nie, aby som sa neprechladla... a tiež neviem, či mi cesta autom urobí dobre.... síce si nemyslím, že z toho tehotenstva niečo bude, ale čo ak predsa....

lubanka
30. nov 2012

@gelinka75 😀 ej hou, ej hou až teď kuchtíci jdou.... 😀 😀 😀 😀 veď to až teraz začína Masterchef... to ešte len farma teraz skončila.... ja som myslela, že keď si sa pýtala, tak že to už ide... aj sa mi zdalo divné, že tak skoro.... 😕 😕

gelinka75
30. nov 2012

@lubanka ja pozeram z novy, lebo tam isiel aj ten diel ktory bol u nas v pondelok a to som nevidela 😝

lubanka
30. nov 2012

@gelinka75 ahá 😉 no a ja asi neuvidím dnes... 😖 lebo mi mm prepol na farmár hľadá ženu... a mne sa nechce ísť do spálne kukať.... tak len sa inšpiruj a cez víkendy vyváraj... vypekaj... 😉

gelinka75
30. nov 2012

@lubanka zajtra planujem buchty, to nie je take sofistikovane ako tie ich kreacie, ale asi chutnejsie 😝 😵 😀

lubanka
30. nov 2012

@gelinka75 na pare alebo pečené? a čím? s nejakým super džémikom alebo s čokoládou? nože mi narob chute... 😀

gelinka75
30. nov 2012

@lubanka jasne, ze pecene, s lekvarom a tvarohom 😝 😝 mnaaaaaam

janap76
30. nov 2012

@gelinka75
@lubanka mňam pečené buchty .....dobrú noc dievčatá...pekne šup šup spinkať 🙂

lubanka
30. nov 2012

@janap76 ále kde... veď večer ešte len začína... 😉 ja nie som z tých, čo chodievajú spať s kurami... 😀 😉

gelinka75
30. nov 2012

@lubanka 😀 😀 😀 😀 preco nas ta jana vyhana spat? potom svietim uz o 6 rano

lubanka
30. nov 2012

😀 😀 😀 sa mi to hovorí, keď si cez deň vyspáva... 😝 ale keď som pracujúca trieda, tak o takom čase mám už oči malé ako krtko... 😀

lubanka
30. nov 2012

@gelinka75 ty nevieš? správna kvočka najprv popočíta kurčatá, uloží ich pod krídla a až potom ide spať... 😀 janka sa už pripravuje na svoju životnú rolu... 😀 😀 😀 😀

lubanka
30. nov 2012

@janap76 janka ešte nespím... 😝 poď ma vyhnať do postele... 😀 😀 😀

lubanka
30. nov 2012

Angelička neverím, že si hneď poslúchla a zaľahla... 😕

lubanka
30. nov 2012

keby ste boli pri mne, tak vám urobím to, čo mne robieval brat, keď som bola ešte decko... ja ako adolescent (ešte som nesmela chodiť na diskotéky a môj brat už áno, keďže je odo mňa skoro o 3roky starší...) som sladko spala vo svojej izbe, on dorazil okolo 2h v noci a zvrieskol mi do ucha:" Ľuba rýchlo vstávaj!" ja šokovaná som vyletela z postele... a on debil povedal "vstávaj ideme spať"... 😠 😠 ... my máme tú šibnutosť asi v rodine... akurát, že jeho to už dávno prešlo a stal sa z neho solídny dospelý muž a ja som ostala niekde v období medzi 15 a 18rokom života... 😀 😀 😀 😀 😀

lubanka
30. nov 2012

😕 😕 teraz, keď som sa vyspovedala, som vlastne zistila, že to mentálne poškodenie 😀 😀 😀 😀 mohlo nastať v dôsledku tých šokových terapii, ktoré realizoval počas celého môjho dozrievania... 😕

lubanka
30. nov 2012

halóóóó... nespite... ja nechcem byť sám vojak v poli... 😢 😢
no dobre no...tak idem zaľahnúť aj ja no... 🙄 🙄