Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@gelinka75 tak až nato upratovanie sa celkom dá 😉 ja rozmýšľam, či nepôjdeme do vedľajšieho mesta na vianočné trhy... ale to záleží aj od počasia, lebo keď bude zima... tak radšej nie, aby som sa neprechladla... a tiež neviem, či mi cesta autom urobí dobre.... síce si nemyslím, že z toho tehotenstva niečo bude, ale čo ak predsa....
😀 😀 😀 sa mi to hovorí, keď si cez deň vyspáva... 😝 ale keď som pracujúca trieda, tak o takom čase mám už oči malé ako krtko... 😀
Angelička neverím, že si hneď poslúchla a zaľahla... 😕
keby ste boli pri mne, tak vám urobím to, čo mne robieval brat, keď som bola ešte decko... ja ako adolescent (ešte som nesmela chodiť na diskotéky a môj brat už áno, keďže je odo mňa skoro o 3roky starší...) som sladko spala vo svojej izbe, on dorazil okolo 2h v noci a zvrieskol mi do ucha:" Ľuba rýchlo vstávaj!" ja šokovaná som vyletela z postele... a on debil povedal "vstávaj ideme spať"... 😠 😠 ... my máme tú šibnutosť asi v rodine... akurát, že jeho to už dávno prešlo a stal sa z neho solídny dospelý muž a ja som ostala niekde v období medzi 15 a 18rokom života... 😀 😀 😀 😀 😀
😕 😕 teraz, keď som sa vyspovedala, som vlastne zistila, že to mentálne poškodenie 😀 😀 😀 😀 mohlo nastať v dôsledku tých šokových terapii, ktoré realizoval počas celého môjho dozrievania... 😕
halóóóó... nespite... ja nechcem byť sám vojak v poli... 😢 😢
no dobre no...tak idem zaľahnúť aj ja no... 🙄 🙄

@gelinka75 veľký brat tu si? 😀 😀 😀 😀