Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
myslíte že ma počul ?
@lubanka ano vsetko bolo ok, este ostali 3 a tie mam volat zajtra ci ich zmrazia, su pomalsie, na tieto vravela, ze sa delili ukazkovo ako mali, ze su fakt pekne, ale to vravela aj minule a asi to vravi kazdemu tak to beriem s rezervou 😉
este mame zmrazenych 6 tesne po oplodneni a to su jednobunkove, bola som este u obvodnej aby mi dala pnku, bez problemov ma vypisala, sice hovorila, ze to by mal gynekolog, ale ze ona tam da chripku tak ze fajn 😀 idem 13 na krv a hned k nej ukoncit pn, lebo potom ma dovolenku do vianoc a vravela, ze potom ak budem tehu mam ist hned za gyndosom sa dat vypisat na rizikove
@lubanka viem poznam ten pocit, ja ked som dostale v noci tie desne krce tak som vedela že už je vsetko na hovno a odtedy som mala depku, tak ta chapem 😒 ale aspon vieš že možeš byt tehu a maš kopec mrazacikov. Takže nadej umiera posledna, su aj horsie veci.....a nikdy nehovor nikdy 😵
@gelinka75 no tak toto určite o.k. nebude... 😖 ale nechajme to ... dnešným hrdinom dňa si TY! a drahá... nedám ti vydýchnuť, budem ťa toľko pokúšať, že testovať budeš... 😝 😀
vieš čo ja som objednala z "Parfums.sk" - voňavky a nejakú kozmetiku.... u kolegyni v práci som z oriflamu a avonu objednala každému sprcháče, šampóny... a z "Bonprixu" som objednala svokre kabát, sveter, šatku a svokrovi sveter, košeľu a to isté mm... a ešte z "Gorily" som objednala nejaké knihy a basta... darčeky mám vybavené... a ešte mame som objednala krásnu čiapku z "Astratex.sk"
@gelinka75 taký čierny, má tak zaujímavo prepletané okolo krku... stál 19,90,- (pre svokru... čo si budeme vravieť... aj to je veľa)
skús popozerať, určite ti tam niečo padne do oka a to je dobré, že sú tam prijateľné ceny, lebo keby že to len jednému treba... a za Onasisa sme sa ani jedna nevydali.... 😖
mala som pôvodne vybratý iný sveter.... biely s kožušinou okolo krku (dala sa odobrať)a ako keby čipkou (alebo čo to bolo ) na rukávoch... ale potom som si prečítala hodnotenia... samé negatíva a okrem toho cena bola 34,99,- 😖 keby to bolo pre moju mamu, tak aj raz toľko dám, ale svokre... tak handru na okná.... to sa jej hodí...

@janap76 mám depku.... kašlime nato...
aj ja strašne zbožňujem dobré, kvalitné voňavečky... objednala som svokre "Versace Bright Crystal a svokrovi pánsku od Versiho, aj mm som objednala nejakú, len už neviem od koho, lebo som toľko vymýšľala, že ani neviem, čo som už vlastne objednala... a nejakú kozmetiku od Vichy... tak dúfam, že to bude o.k. a nebude to staré alebo niečo podobné... vieš ako je to s krémami ...to je lepšie kupovať na živo... ovoniaš a tak... ale chcela som to vybaviť teraz z domu... aj tak nemám nič lepšie na robote iba sa neustále kontrolovať jak cvok... 😠 😠