icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

lubanka
3. dec 2012

@janap76 mám depku.... kašlime nato...
aj ja strašne zbožňujem dobré, kvalitné voňavečky... objednala som svokre "Versace Bright Crystal a svokrovi pánsku od Versiho, aj mm som objednala nejakú, len už neviem od koho, lebo som toľko vymýšľala, že ani neviem, čo som už vlastne objednala... a nejakú kozmetiku od Vichy... tak dúfam, že to bude o.k. a nebude to staré alebo niečo podobné... vieš ako je to s krémami ...to je lepšie kupovať na živo... ovoniaš a tak... ale chcela som to vybaviť teraz z domu... aj tak nemám nič lepšie na robote iba sa neustále kontrolovať jak cvok... 😠 😠

gelinka75
3. dec 2012

@janap76 @azzura @lubanka uz som tuuuu, 2 bambulky v brusku

janap76
3. dec 2012

@lubanka tak už depkujeme dve ? ja som sa preto cez víkend veľmi nehlásila, aby som to neprenášala aj na Vás 😒 a najmä teraz.

lubanka
3. dec 2012

@gelinka75 všetko prebiehalo ako malo? takže dve dali a koľko zamrazili? už si nejaké zamrazené mala že? takže aký je stav teraz?

janap76
3. dec 2012

@gelinka75 ja sa nemodlievam, ale už pomaly asi budem 😉 za nás za všetky 😉 bože prosíme ťa aby to už KONEČNE vyšlo !!!!!!!!

janap76
3. dec 2012

myslíte že ma počul ?

lubanka
3. dec 2012

@janap76 a ty prečo? kvôli financiám.... tuším si tu to dnes spomínala... na peniaze sa zvysoka... boli, sú a budú... ale my tu nebudeme....
alebo niečo doma? to už je horšie... ja keď mám nejaký súkromný problém... ja to strašne ťažko zvládam...

gelinka75
3. dec 2012

@lubanka ano vsetko bolo ok, este ostali 3 a tie mam volat zajtra ci ich zmrazia, su pomalsie, na tieto vravela, ze sa delili ukazkovo ako mali, ze su fakt pekne, ale to vravela aj minule a asi to vravi kazdemu tak to beriem s rezervou 😉
este mame zmrazenych 6 tesne po oplodneni a to su jednobunkove, bola som este u obvodnej aby mi dala pnku, bez problemov ma vypisala, sice hovorila, ze to by mal gynekolog, ale ze ona tam da chripku tak ze fajn 😀 idem 13 na krv a hned k nej ukoncit pn, lebo potom ma dovolenku do vianoc a vravela, ze potom ak budem tehu mam ist hned za gyndosom sa dat vypisat na rizikove

gelinka75
3. dec 2012

@janap76 musi nas pocut 🙂

azzura
3. dec 2012

@gelinka75 jupiiiiiiiiiiiiiii, tak sa pekne o ne staraj a hlavne sa nicoho nezlakni ked sa ti stane, ako hovoril Harbo u kazdej to ma iny priebeh a až na konci sa zisti ci to bolo pozit.resp. negat. príznak 😉 takže len usmev odteraz

azzura
3. dec 2012

@lubanka depka fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj, prec o lubky

lubanka
3. dec 2012

@gelinka75 držím ti prsty, nech to výjde... ja už hádžem flintu... šetri sa, lež (aspoň dnes) a hlavne nachystaj testy... 😝 😀

lubanka
3. dec 2012

@azzura hmmm drží sa ma ako kliešť.... ťažko budem jasať, keď pocity na mrchu.... ale kašlem nato... no tak to nevyšlo... už som si mala za tie roky zvyknúť... nechápem, prečo stále robím okolo toho taký cirkus...

gelinka75
3. dec 2012

@azzura snazim sa nesledovat, leziim a kukam telku, no ale da sa to? neda...musim ist vytiahnut knizku ako mi lubka radila 🙂
@lubanka nebudem testovat!!! potom budem stresovat, keby tam este nic nebolo..ozaj z akej stranky si obednavala, tento rok budem vybavovat darceky z pohovky 😀

gelinka75
3. dec 2012

@lubanka pocity na mrchu su ze vraj ok 😉

azzura
3. dec 2012

@lubanka viem poznam ten pocit, ja ked som dostale v noci tie desne krce tak som vedela že už je vsetko na hovno a odtedy som mala depku, tak ta chapem 😒 ale aspon vieš že možeš byt tehu a maš kopec mrazacikov. Takže nadej umiera posledna, su aj horsie veci.....a nikdy nehovor nikdy 😵

janap76
3. dec 2012

@lubanka ja budem robiť vždy väčší a väčší cirkus 😀 😀 😀 😀 myslím keď to nevyjde

azzura
3. dec 2012

@gelinka75 tak tak, pekne si pocitkaj, pospinkaj a povrt telkou.....a hlavne klidek, babule sa musia uhniezdit, nie že budes vy,yslat a daco robit, teraz musis byt par dni v klude 🙂

janap76
3. dec 2012

@gelinka75 prilep si ovládačku od TV k ruke 😉 😉 😉 😀 😀 😀

gelinka75
3. dec 2012

@janap76 no len tie reklamy ma vytacaju 😉

gelinka75
3. dec 2012

@janap76 @azzura baby aj vy mi poradte nejake stranky odkial objednavate darceky 🙂

lubanka
3. dec 2012

@gelinka75 no tak toto určite o.k. nebude... 😖 ale nechajme to ... dnešným hrdinom dňa si TY! a drahá... nedám ti vydýchnuť, budem ťa toľko pokúšať, že testovať budeš... 😝 😀
vieš čo ja som objednala z "Parfums.sk" - voňavky a nejakú kozmetiku.... u kolegyni v práci som z oriflamu a avonu objednala každému sprcháče, šampóny... a z "Bonprixu" som objednala svokre kabát, sveter, šatku a svokrovi sveter, košeľu a to isté mm... a ešte z "Gorily" som objednala nejaké knihy a basta... darčeky mám vybavené... a ešte mame som objednala krásnu čiapku z "Astratex.sk"

gelinka75
3. dec 2012

@lubanka wow a aky sveter pre pre svokru si objednala? akurat vcera som tam kukala aj ja, ale zatial som pozerala len bluzky, mama sa vzdy potesi ked jej nieco kupim no oblecko 🙂

azzura
3. dec 2012

@gelinka75 ja neobjednavam, resp. som to este nikdy nerobila, zial nepomožem

lubanka
3. dec 2012

@gelinka75 taký čierny, má tak zaujímavo prepletané okolo krku... stál 19,90,- (pre svokru... čo si budeme vravieť... aj to je veľa)
skús popozerať, určite ti tam niečo padne do oka a to je dobré, že sú tam prijateľné ceny, lebo keby že to len jednému treba... a za Onasisa sme sa ani jedna nevydali.... 😖

gelinka75
3. dec 2012

@lubanka ja som raz kupila svokre taku krasnu satku, ze fakt nadhernu a ani raz ju nemala.. 😖

lubanka
3. dec 2012

mala som pôvodne vybratý iný sveter.... biely s kožušinou okolo krku (dala sa odobrať)a ako keby čipkou (alebo čo to bolo ) na rukávoch... ale potom som si prečítala hodnotenia... samé negatíva a okrem toho cena bola 34,99,- 😖 keby to bolo pre moju mamu, tak aj raz toľko dám, ale svokre... tak handru na okná.... to sa jej hodí...

lubanka
3. dec 2012

@gelinka75 to poznáme... ja som jej minulý rok darovala ručne maľovaný, hodvábny šál a minule som ho videla uviazaný na bábike jej vnučky... 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 hlupaňa, vôbec nemá vkus a o hodnote veci ani nevravím...

gelinka75
3. dec 2012

@lubanka 😠 😠 joj skoda salu...moja svokra ma divny vkus, ale pacia sa mi tam ciapky, to jej asi objednam...nosi taku skaredu baretku, myslis, ze taku peknu ciapku bude nosit? 😀

lubanka
3. dec 2012

@gelinka75 hmmm... keď sa podobá na moju... tak očakávaj, že ju bude nosiť bábika... 😀 alebo ju bude sušiť v skrini, kým sa nezmení móda a po funuse ju vytiahne... 😀
pozerala si tú stránku, čo som z nej ja objednala pre moju maminu?