Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
ak áno... tak ja som objedanala tú "Penelope" stojí 22,35,- rozmýšľala som nad "Claudiou" má taký malinký šiltík (keby snežilo, tak je lepšia), ale tá Penelope sa mi páčila viac... 😵
ja makám jak šroub 😉 tak budem môcť pokukať tie stránky až poobede ... ja som kupovala nejaké veci aj tu na bazári na profi shop - to sú väčšinou z írska alebo anglicka ....napr mm mikinu, mne nočnú košielku, svokre vestu ...všetko bolo OKI 🙂 a ešte poznám parfums .sk a martinus je super 🙂
@gelinka75 popozeraj si www.sashe.sk ...tam je fakt strašne veľa krásnych vecičiek 🙂
@gelinka75 tá je fantastická!!!!! ale tak pre nás... moja mama by toto nezobrala, ona už také to decentnejšie ... staršia generácia... a táto mi prišla aj elegantná, aj pre starších a aj do moderna... uvidíme... čo nato povie, keď sa jej to nebude páčiť... tak v januári má svokra narodky.... tak ju dostane 😀 😝
@janap76že som to tak napísala? to preto, lebo keď sa veľmi sledujem, meriam teplotu... tak mi z toho kvalitne šibe, utekám hneď robiť test... a potom som z toho na nervy... bude ako bude a hotovo... preto som napísala, že na teraz som s tým skončila... že toho mám plné zuby...... ja viem, že možno zajtra, pozajtra ma zasa chytí testovacie šialenstvo, ale dnes.... 😉
čo janik... čo, čo, čo? prečo taký xichtík? 😲 😲 😲 😲 nechňapem... 😕
@janap76 mimochodom tá mm voňavečka... fúúúúú... to bude na zožratie... som nevydržala a volala mu, že na vianoce dostane taký darček, že keď ho použije, tak že bude hneď pototo... lebo sa nezdržím... a to som ju dala na svoju ruku a ženská koža inak reaguje s parfémom ako mužská... určite bude ešte lepšia... 😝 😝 😝 😝 (už teraz slintám, takže keď to nevýjde... tak si môžem dať s mm kvalitné posteľové číslo... aspoň nejaká náplasť, lebo inak by som musela byť až do pôrodu na celibáte... 😝 )

@lubanka hej ta je fajn, tam su pekne aj pyzama, este to mozem mame kupit, ale nie take satenove, skor bavlnene 🙂