icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

gelinka75
3. dec 2012

@lubanka hej ta je fajn, tam su pekne aj pyzama, este to mozem mame kupit, ale nie take satenove, skor bavlnene 🙂

lubanka
3. dec 2012

ak áno... tak ja som objedanala tú "Penelope" stojí 22,35,- rozmýšľala som nad "Claudiou" má taký malinký šiltík (keby snežilo, tak je lepšia), ale tá Penelope sa mi páčila viac... 😵

janap76
3. dec 2012

@lubanka a nemôžeš ty jej uviazať toaleťák na krk ? vieš vianočný darček 😀 😀 😀 😀 isto by si myslela že ti preplo 😀 😀 😀 😀 ale predstav si ako by sa zatvárila 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 predstav si to !!!!!!

janap76
3. dec 2012

@janap76 už si si to predstavila ? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

janap76
3. dec 2012

ja makám jak šroub 😉 tak budem môcť pokukať tie stránky až poobede ... ja som kupovala nejaké veci aj tu na bazári na profi shop - to sú väčšinou z írska alebo anglicka ....napr mm mikinu, mne nočnú košielku, svokre vestu ...všetko bolo OKI 🙂 a ešte poznám parfums .sk a martinus je super 🙂

gelinka75
3. dec 2012

@lubanka no to by svokra nenosila, ja by som jej najradsej z ironie objednala tu federicu 😀 mne sa velmi lubi ta camilla

janap76
3. dec 2012

@lubanka už si si to predstavila ? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 všimni si, vyššie, že som sa to pýtala samej seba 😀 😀 😀 😀 😀

janap76
3. dec 2012

@gelinka75 popozeraj si www.sashe.sk ...tam je fakt strašne veľa krásnych vecičiek 🙂

lubanka
3. dec 2012

@janap76 a ten toaleťák by mal byť so vzorom alebo bez... 😕 v podstate by to bol originál a tiež "ručne" robený... vlastne ťažko povedať, že ručne... 😀 😝 a svokra má rada hnedú.... taký hnedý vzor by na nej veľmi vynikol...

lubanka
3. dec 2012

@gelinka75 tá je fantastická!!!!! ale tak pre nás... moja mama by toto nezobrala, ona už také to decentnejšie ... staršia generácia... a táto mi prišla aj elegantná, aj pre starších a aj do moderna... uvidíme... čo nato povie, keď sa jej to nebude páčiť... tak v januári má svokra narodky.... tak ju dostane 😀 😝

lubanka
3. dec 2012

@gelinka75 kúp svokre "Francescu" všimni si, že tá čiapka vyzerá ako pudlík... normálne hore "šiška" vystrihané labky a dole chocholce... tak teraz strijahú pudlíkov... ale aj v tej "Frederike" by bola úchvatná... ako ošklbaný kohút... 😝 😀 patrí im to svokrám hnusným...

janap76
3. dec 2012

@lubanka žiadny ručne maľovaný ....jednota 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

gelinka75
3. dec 2012

@lubanka 😀 😀 😀 😀 vidis a ty si svojej ake pekne veci objednala 😀 no ale objavila som Carolinu v ruzovej farbe a tu objednam neterke aj muzovi sa paci 🙂

janap76
3. dec 2012

@lubanka máš ešte zvýšenú teplotu ?

lubanka
3. dec 2012

@janap76 neviem...nemerám...skončila som....mám toho už na teraz plné zuby...

janap76
3. dec 2012

@lubanka 😲 😲 😲 😲 😲 😲

lubanka
3. dec 2012

@janap76 😀 😀 😀 😀 čo? 😀 😀 😀

lubanka
3. dec 2012

@janap76že som to tak napísala? to preto, lebo keď sa veľmi sledujem, meriam teplotu... tak mi z toho kvalitne šibe, utekám hneď robiť test... a potom som z toho na nervy... bude ako bude a hotovo... preto som napísala, že na teraz som s tým skončila... že toho mám plné zuby...... ja viem, že možno zajtra, pozajtra ma zasa chytí testovacie šialenstvo, ale dnes.... 😉

lubanka
3. dec 2012

@janap76 alebo k čomu to patrilo? 😲 😲 😲 😲 😲 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lubanka
3. dec 2012

čo janik... čo, čo, čo? prečo taký xichtík? 😲 😲 😲 😲 nechňapem... 😕

janap76
3. dec 2012

@lubanka mne tu chýba taký smajlík... ktorým by som chcela vyjadriť účasť, ale nerýpať, vieš ...a tak som si vybrala toho s červenou pusinkou 😉 ...inak takto ma oslovujú blízke priateľky ...Janik ...ako si vedela ? tak voláš aj tú tvoju kamošku janku ?

janap76
3. dec 2012

@lubanka videla si seriál na prime "obchoďák" ? páči sa mi 🙂 skús jednu časť pozrieť v archíve ... to je návrh na riešenie nudy 😉 🙂

janap76
3. dec 2012

@azzura vidím že ty tiež dnes makáš ako šroub 😉 🙂

janap76
3. dec 2012

@lubanka keby som išla opäť v lete do tatier na dovolenku, stretneme sa na kávu ? 🙂 🙂 🙂

lubanka
3. dec 2012

@janap76 😉 tak, tak... Janik 😵 😉

lubanka
3. dec 2012

@janap76 ja som myslela, že som sa ťa niečím dotkla alebo že došlo k nejakému nedorozumeniu... 😀

lubanka
3. dec 2012

@janap76 mimochodom tá mm voňavečka... fúúúúú... to bude na zožratie... som nevydržala a volala mu, že na vianoce dostane taký darček, že keď ho použije, tak že bude hneď pototo... lebo sa nezdržím... a to som ju dala na svoju ruku a ženská koža inak reaguje s parfémom ako mužská... určite bude ešte lepšia... 😝 😝 😝 😝 (už teraz slintám, takže keď to nevýjde... tak si môžem dať s mm kvalitné posteľové číslo... aspoň nejaká náplasť, lebo inak by som musela byť až do pôrodu na celibáte... 😝 )

janap76
3. dec 2012

@lubanka neee 🙂 ty si v pohodičke 🙂 len keď makám, niekedy sa mi nedá dlhšie reagovať 🙂

janap76
3. dec 2012

@lubanka a akú si mu kúpila ? 😀 😀 😀

lubanka
3. dec 2012

@janap76 o.k., tak nebudem rušiť... 😉 pracuj, mala si dlhšiu pauzu, tak treba všetko dohnať... si to viem živo predstaviť, keď takto o týždeň doleziem do práce... 😖 😖