icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

lubanka
3. dec 2012

@gelinka75 😀 😀 😀 😀 veľký brat ma vidí? 😀 😀 😀 😀 si ma zasa našla 😀 😀 😀 nebudeš ty Sherlock Holmes alebo žeby Herkules Poirot 😀 😀 😀

gelinka75
3. dec 2012

@lubanka 😀 😀 😀 😀 😀 obcas kuknem tu temu a vidim, ze si tam a zas negativisticky naladena, dostanes po riti uz 😝 😝 😀

lubanka
3. dec 2012

@gelinka75 😀 😀 😀 😀 ale šak jasné... ja som len tak vtipkovala, že si ma našla... nič v zlom 😉 a po riti už by si mi mohla naložiť... 😝 ale ty sa teraz nemôžeš namáhať, lebo si tehotnáááááá 😀 😀 😀

lubanka
3. dec 2012

@janap76 aké boli zemiačky? chutili mangelovi? čo všetko do nich dávaš? lebo viem, že francúzske každý robí inak... a to je vďačné jedlo... natrieskaš tam všetko čo nájdeš v chladničke a zapečieš... mám rada také recepty, že čo chladnička dá a väčšinou sú to aj najchutnejšie jedlá... 😉

lubanka
3. dec 2012

tak práve som dopila kávu (mala som na ňu hroznú chuť...) tak dnes do rána baby.... 😀 😀 😀 😀

janap76
3. dec 2012

@lubanka mm za chvíľu príde 🙂 ja dávam iba zemiaky, vajíčka a klobásu / tá musí byť dobrá, inak budú na prd 😀 😀 😀 😀 / a nakoniec dám smotanu 0,5 l s vajíčkom a trošinku kečupu...celé to zalejem .....no mňam 🙂 ....hľadám si na nete kabelu ....nejakú červenú 🙂

janap76
3. dec 2012

@lubanka takže ty máš nočnú .... dnes si si aj dlho pospala, teraz káva ....a to kde je ešte štvrtok ..... skúsila si ten obchoďák ?

lubanka
3. dec 2012

@janap76 😕 😕 štvrtok? 😕 😕 😕 obchoďák? 😕 😕 😕 nerozumiem...

janap76
3. dec 2012

@lubanka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 inak moja mam hovorí že ja furt pletiem piate cez deviate 😀 😀 😀 😀 😀 😀

janap76
3. dec 2012

@lubanka takže ešte raz a normálne 🙂

janap76
3. dec 2012

@lubanka takže ty máš nočnú .... dnes si si aj dlho pospala, teraz káva ....a to kde je ešte štvrtok / lebo šak Mikuláš - test / ..... skúsila si ten obchoďák - seriál na prime ? 😀 😀 😀 😀 😀 prepáč ja niekeedy píšem ako tatár 😀

janap76
3. dec 2012

@lubanka pri komunikácii somnou musíš byť silná - niekedy 😉 😉 😉 😀 😀 😀

lubanka
3. dec 2012

@janap76 už to pôjde.... zajtra je utorok, to zletí, na stredu som sa dohodla s kámoškami, tak zájdeme na latte - u nás v Tescu v kaviarni robia také výborné mandľové... mňam... štvrtok je mikuláš, to bude treba zbehnúť do obchodu, nakúpiť sladkosti a pochystať balíčky ( potrebujem 7ks pre deti a jeden pre mm 😀 ) a poroznášať... no a je tu piatok, posledný deň mojej dovolenky, to poupratujem, niečo dobré navarím... víkend zletí a rozhodla som sa, že asi už v pondelok skočím na krv, nech sa zbytočne netrepem tými hnusnými liekmi...aj tak asi ortieľ budem vedieť až v utorok... naša sestrička u gyndoša, je taká trochu opozdená... 😀

janap76
3. dec 2012

@lubanka na krv pôjdeš do ke ?

lubanka
3. dec 2012

@janap76 ahá 😀 no to ešte uvidím, či vôbec budem testovať vo štvrtok... čítala som tu na MK, že cca 9-10deň niečo bolo vidieť a aj to len duch a mali vkladané dvojky a PK... no a ja som z toho nemala nič... takže ani ten 10deň myslím nič nebude vidieť... a vo štvrtok to bude ešte len 9deň...

lubanka
3. dec 2012

@janap76 a čo sa týka toho seriálu.. ja som ho už videla... ale nejak som tomu veľmi nevenovala pozornosť... ja väčšinou mám pustenú tv a popri tom lozím po nete, alebo si hrám na PC hru.. takže ja sa málo kedy zahryznem do niečoho, jedine, že je to fakticky dobré... 😉

janap76
3. dec 2012

@lubanka a čo ty teraz vlastne robíš .... ? 🙂

lubanka
3. dec 2012

@janap76 na krv pôjdem k nám na gyndu... načo sa trepať až do KE a ešte po negatívny výsledok... to im môžem aj zavolať... 😖 tak ako vždy do teraz...

lubanka
3. dec 2012

@janap76 hmmm? ako čo? teraz momentálne, že čo robím?

janap76
3. dec 2012

@lubanka áno, teraz 🙂

janap76
3. dec 2012

@lubanka ako angelika písala že si v nejakej téme 😉 či sa tam ešte realizuješ 🙂

lubanka
3. dec 2012

@janap76 momentálne som dokukala Masterchefa... ide teraz 2 a pol chlapa... to mám rada... a píšem si s tebou... a hrám moje obľúbené Solitare 😀

janap76
3. dec 2012

@lubanka tyyy aj ja chcem solitare ....to som nehrala už roky ...úplne som na to zabudla 😀 😀 😀 😀

gelinka75
3. dec 2012

@lubanka mozno keby si sa potrepala do KE tak by bola pozitivna 😀 😀 😀 😝 😝

janap76
3. dec 2012

@lubanka kto vyhral masterchefa ? už skončili ?

janap76
3. dec 2012

@gelinka75@lubanka keď sa ja potrepem do KE tak budem pozitívna 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ....ale nie krv 😀

gelinka75
3. dec 2012

@janap76 este bude finale - miska a peter, pozeravas?

lubanka
3. dec 2012

@janap76 jáj... nie, to si len sem tam píšem ešte s jednou babou... stalo sa jej presne to, čo mne... predčasne porodila v 26tt, tiež dvojičky a tiež chlapcov... bolo to cca 3mesiace po mne... a v júni som ja absolvovala 2IVF a aj ona (s 2týždňovým oneskorením) a ona je tehu... je momentálne v 25tt... tak si sem tam niečo napíšeme... a popri tom ma upútalo aj, keď som si všimla to, že kedy asi testovať.... a tiež tam bola jedna baba, ktorá bola na KET 2dni po mne, tak sme prehodili zopár viet....
neboj sa, nechystám zdrhnúť... 😀 😝 😉 veď kto by vám tu pílil uši? 😀 😀 😀

gelinka75
3. dec 2012

@janap76 mala by si ich tam vsetlych vytrieskat 😀

janap76
3. dec 2012

@gelinka75 áno, je to dobré a aj napínavé.... zvyknem pozrieť cez víkend ...myslela som že to bude miška a marek 😕