icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

janap76
3. dec 2012

@lubanka šak už som konečne skončila 🙂 teraz mám 15 min naNET a potom idem variť 😒

janap76
3. dec 2012

@lubanka nechce sa mi ísť variť, ale jesť sa mi chce 😀 😀 😀 až veľmi 😀 😀

lubanka
3. dec 2012

@janap76 Salvatore Ferragamo... chcela som niečo iné... už som mu predtým kupovala Lacoste, Ferrari, Davidoff, od Diora Farenheit.... a teraz som chcela niečo, čo ešte nemal.... ale je fakt dobrá... 😵

lubanka
3. dec 2012

@janap76 a neostalo ti zo včera?

janap76
3. dec 2012

@lubanka hmmm tak tú nepoznám, ale z tých čo si vymenovala mám najradšej farenheit ...to je stará, ale fajná klasika 😉

lubanka
3. dec 2012

@janap76 no prišiel mi mangelito... idem mu ohriať večeru... zatiaľ... 😵

janap76
3. dec 2012

@lubanka včera som sa na to ....boli sme sa najesť v reštike .... také že bravčová panenka, v slaninke, dubáková omáčka a pečené zemiačky ....mňamka to bola 🙂 ani večeru som nejedla ...teda večer som si dala mrazené maliny + šľahačková smotana + vanilkový cukor - to bolo že strašne dobrééééé 🙂

janap76
3. dec 2012

@lubanka jasné 🙂

janap76
3. dec 2012

@lubanka tak a ja idem robiť tie francúzaky 🙂

lubanka
3. dec 2012

@janap76 urob sviečkovú... minule som videla tip na rýchlu večeru... bola tam fotka: 4knedle a okolo nich 4sviečky... a sviečková je na tanieri... 😀 😀 😀

gelinka75
3. dec 2012

@lubanka fuu mne ostalo ako zle, skoro som sablu hodila, mm ma musel ratovat, pila som bublinkove a pootvaral mi okna, som pol hodku myslela, ze to kazdu chvilu pride, to bude z utrosa, uz vcera ma naplo ked sme boli u nasich 😠 😠

lubanka
3. dec 2012

@gelinka75 to poznáme...a možno sa ti drobci ohlásili... 😵 aby si sa pomaly začala pripravovať nato, aké to je čakať dvojičky... 😉

lubanka
3. dec 2012

@gelinka75 a už dobre?

gelinka75
3. dec 2012

@lubanka blaznis? 😀 to by mi este nebolo zle, vsak ich mam par hodin 🙂

gelinka75
3. dec 2012

@lubanka uz to preslo, aj som sa najedla, spamätavam sa..davno som sa tak zle necitila ani pri migrene

janap76
3. dec 2012

@gelinka75 dobre že si mala doma mm 🙂

gelinka75
3. dec 2012

@janap76 no, zajtra ide prec na cely den do BB ☹

janap76
3. dec 2012

zemiaky sa pečú a ja idem von so psom 🙂

janap76
3. dec 2012

@gelinka75 to je blbé, čo len môžeš, tak si daj k posteli ...napr ...vedro 🙂

janap76
3. dec 2012

@gelinka75 vieš ako mi bolo v utorok zle...predtým ako mm odišiel na nočnú, tak som mu povedala nech mi prinesie vedro....ešte sa smial že načo, kedy som naposledy zvracala, a ja že ani si nepamätám ....a bolo 😀 😀 😀 daj si tam vodu....knižku.... to je strašne blbe že je ti tak zle z utroša 😒 😖

janap76
3. dec 2012

@gelinka75 tvoja svokra je cez deň doma ?

janap76
3. dec 2012

@lubanka tá sviečková 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 skvelá večera 😀 😀 😀 😀 😀 😀 raz to mm urobím 🙂

lubanka
3. dec 2012

@gelinka75 ja viem 😉 ja len tak na odľahčenie, aby si sa troška upokojila...viem, že to sú tie hnusné lieky... ja mám takto žalúdok denno-denne... iba kyslé stále žeriem, to mi pomáha... včera som zbľajzla celé želvičky a dnes som sa normálne napchávala surovou kyslou kapustou...

lubanka
3. dec 2012

@gelinka75 no, ale keď ti o pár týždňou na ultraz. potvrdí dvojky... tak si potom spomenieš, čo som ti písala.... 😉 uvidíš to rošambo... dvojité nevoľnosti, dvojité tlaky, zdvojené bolesti.... ale DVOJITÉ KOPKANIE... 😵 😵 😵 neuveriteľný pocit... nikdy nevieš kde kto je... 😉

gelinka75
3. dec 2012

@janap76 no ona je furt doma na prizemi, ale je hlucha a nevie co riesime, ale zajtra isto dojde asi 5x ze co som doma 😠

gelinka75
3. dec 2012

@lubanka xixi kebyze som tehu tak vydržim aj vracanie, aspon je to prijemnejsie ako vracat z migreny 😀

gelinka75
3. dec 2012

@lubanka aj ja uz zeriem kysle, mm kupil od nimm2 take kysle cukriky, take zele obalovane, tusim je to kyslejsie ako zizalky

lubanka
3. dec 2012

@gelinka75 😕 😕 áno? ešte kyslejšie ako tie super kyselé? ja na tých fičím, ale musím povedať mm, aby mi kúpil tie tvoje... vyskúšame 😀 😉 a dúfam, že nemajú "Ečka"... lebo keď si si všimla niektoré gumkáče nemajú nič a niektoré.... hrúza, koľko Ečiek majú... 😠

gelinka75
3. dec 2012

@lubanka nepisu ecka ziadne je to nimm2 Smile gummi softies sour a pisu same vitaminy, vyskusaj 🙂

lubanka
3. dec 2012

@gelinka75 vďaka za tip... 😉