icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

janap76
4. dec 2012

@gelinka75 podľa mňa to zvyšuje pravdepodobnosť úspechu 😉

janap76
4. dec 2012

@azzura 😉

azzura
4. dec 2012

@janap76 cau, no mojej sefke drbka......vsak nestiham ani dychat 😖 . Dufam že dnes je to posledny den ☹

lubanka
4. dec 2012

@gelinka75 no ešte je len prvý deň doma a už začína vymýšľať... 😠 😠 😠 ( 😀 ) koho si ty včera chcela zapať po riti?.... tak vážená na revanž... 😝 😀

azzura
4. dec 2012

@gelinka75 ahojko, až dnes som sa v papieroch docitala že na krv pri KET sa chodi až na 14 den????...vsak ma svohne dovtedy

lubanka
4. dec 2012

@azzura chce ťa poriadne vycicať, kým pôjdeš na materskú... 😀

lubanka
4. dec 2012

@azzura vidíš? na mňa to už prichádza... ono sa to tak nezdá, ale čakať na krv 10dní... je síce ťažké, ale tak ako tak sa dá, lebo je jasné, že do toho 9dňa test nič neukáže, tak jeden deň už vydržíš a ideš na krv... to sa dá vydržať netestovať... ale 2týždne.... to je o hubu... tie 4dni na vyše nie je malina... 😒

azzura
4. dec 2012

@lubanka hmmm, ale ved nie som stroj 🙂 a nejdem na 10 rokov prec a nie som jedina na urade, ved nech si najde daksiu taku taznu kravu

lubanka
4. dec 2012

@azzura a ináč u nás nielen pri KET ale aj pri ET sa chodí až na 14deň... 😖 nám od začiatku trénujú nervičky... 😀 😀

azzura
4. dec 2012

@lubanka ja som si myslela že to je ako pri ET, 10 a 14 den sa ide na krv...ale asi chudence su take spomalene po tom zmrznuti že potrebuju viac dni na prebratie

lubanka
4. dec 2012

@azzura maj na pamäti, že ti každú chvíľu zavolajú, že bambuľka sa rozmrazila a je veľmi životaschopná... že im v tam už teraz robí saltá 😀 taká je vitálna... to nech ťa teší, že už iba dnes... a šéfka nech si trhne nohou... asi má sama nejaký problém, tak potrebuje niekoho "natankovať"... kašli na ňu, už iba dnes...

azzura
4. dec 2012

@lubanka ja už mam od nedele nervy, vsetky len sprdavam a dnes som hnusna.....bola som na konani a vynadala som jednej stranke, pritom som bola len ako prisediaca, lebo ma zacal srat že ako to funguje v amerike

azzura
4. dec 2012

@lubanka vsak ked zavolaju že je vsetko ok, tak aj ja to budem mat vsetko na haku....ale zatial som na nervicky....bojim sa o mojho najmensieho 6bunkaca 😢 ci to da

azzura
4. dec 2012

@lubanka ako sa mas?? dufam že stale veris, lebo vies zmrzlinka je v soku zo zimi isla do tepla 🙂

lubanka
4. dec 2012

@azzura neboj sa dá to... vie, že ho čakáš... 😉 hlavne sa ukľudni, lebo onedlho o tebe začnú všetci hovoriť, že si "zatrpknutá nerváčka" 😀 😀 a ani tebe znervózňovanie nepomôže... musíš si šetriť nervy, aby si vydržala tých 14dní... 😉

azzura
4. dec 2012

@lubanka nech si hovoria co chcu, aj tak si myslia vselico o mne 😀 😀 😀 . Vsak ja verím mojej Martinke 😀 😀 😀 😀 bude silna ako ja a babka a dodrosrdecna a kludna ako tato 😀 😀 😀 😀

lubanka
4. dec 2012

@azzura snažím sa držať, ale myslím, že si nemám čo nahovárať... 😖 čím ďalej tým viac cítim brucho na mrchu... a to som dnes iba 7deň, do konca to už bude jasné, nebudem potrebovať ani výsledky krvi... 😖

azzura
4. dec 2012

@lubanka hrabe mi, nevsimaj si ma....sefka ma tam stranku tak je chvilu klud. Ozaj dnes idem pit na Katariny.....dufam že nebudem mat až moc prekrvenu sliznicu, lebo tento mesiac som pila vinko a jedla chilli 😀 😀 😀

lubanka
4. dec 2012

@azzura 😕 😕 Martinke? 😕 😕 😕 ty už máš aj meno? 😀 😀 😀 😀 😀 a čo keď to bude Martinko? 😀

azzura
4. dec 2012

@lubanka moja, nadej ale ostava....inac aj ja si citim obcas brucho, dufam že nebude zbytocny vklad 😒 ale co uz taky je zivot

azzura
4. dec 2012

@lubanka Matúško. My uz mame mena...kedže vsetci mame iniciali MH tak v tom chcemem pokracovat a na M nie je pohviejaky vyber 😠

lubanka
4. dec 2012

@azzura tak to tak aj ber... že taký je život... zbytočne sa neznervózňuj, predýchavaj a teš sa na "Martinku"... mimochodom, keď s ňou budeš, tak ju pozdrav... 😀 😀 len, aby sa necítila dotknutá, keď to bude chlap... 😀 😀

azzura
4. dec 2012

@lubanka uz som v takom stadiu že beriem vsetko, ale ja si myslim že ja raz budem mat babu. Pozdravim 😀 😀 alebo bude MAX ako moj pes....dobehnu obaja 😀 😀 😀

azzura
4. dec 2012

@lubanka dufam že aj ty to tak beries, len teraz to vyslo blbo akurat pred sviatkami 😒 ale clovek musi zvladnut kazdu situaciu, resp. mal by. Co ja som naposledy totalne zlyhala 😖

lubanka
4. dec 2012

@azzura tak daj meno Monika 😀 😀 po tebe... určite 100% krajšie ako Martina... 😖 ale ja nie som objektívna 😝 lebo ja mám kolegyňu, hrozná mrcha slizká, závistlivá, ohováračská, klamárska, riťolezka falošná..... a volá sa Martina... keď počujem to meno, tak mi navrie žila na krku a napnú sa mi všetky svaly, ruka sa skrčí do päste, stisnem pery do grimasy, začínam funieť a som ochotná udrieť, biť a kopať do "krve po tej ženskej kotrbe".... 😀 😝 (ale viem, že to nie meno, ale tá osoba robí... 😉 )

azzura
4. dec 2012

@lubanka Monika??? Monca, Mona....bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...som trpela ked mi hovorili Monca. Martinku vybral mm ale este je tu Miška

azzura
4. dec 2012

@azzura tak moja mama by bola v 7 nebi kebyže sa vola Eva 😀 😀 😀 . Ja to mam rovnako, tiež si meno spajam s osobami......co uz, sme len ludia 😀 😀 😀 😀 😀

lubanka
4. dec 2012

@azzura 😀 😀 😀 čo mi to tu riešime? komu to chceme dávať mená? 😀 😀 😀 😀 už fakt potrebujeme psychiatra... to už ani psychológ nespraví... vyberáme meno imaginárnemu dieťaťu... 😕 😝

azzura
4. dec 2012

@lubanka 😀 😀 na šak sme psycho, to si až teraz zistila 😀 😀 😀 😀 😀

lubanka
4. dec 2012

@azzura no .... tak..... zdržím sa komentára, iba napíšem, že EVA je moja svokra... 😠 😠 😠 a švagriná, ktorú nemôžem ani cítiť... (mm má dve sestry, jedna je normálne, tá býva vedľa nás v dome, ale tá druhá... 😠 😠 a tiež sa volá Eva)