Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@azzura vidíš? na mňa to už prichádza... ono sa to tak nezdá, ale čakať na krv 10dní... je síce ťažké, ale tak ako tak sa dá, lebo je jasné, že do toho 9dňa test nič neukáže, tak jeden deň už vydržíš a ideš na krv... to sa dá vydržať netestovať... ale 2týždne.... to je o hubu... tie 4dni na vyše nie je malina... 😒
@azzura maj na pamäti, že ti každú chvíľu zavolajú, že bambuľka sa rozmrazila a je veľmi životaschopná... že im v tam už teraz robí saltá 😀 taká je vitálna... to nech ťa teší, že už iba dnes... a šéfka nech si trhne nohou... asi má sama nejaký problém, tak potrebuje niekoho "natankovať"... kašli na ňu, už iba dnes...
@azzura tak daj meno Monika 😀 😀 po tebe... určite 100% krajšie ako Martina... 😖 ale ja nie som objektívna 😝 lebo ja mám kolegyňu, hrozná mrcha slizká, závistlivá, ohováračská, klamárska, riťolezka falošná..... a volá sa Martina... keď počujem to meno, tak mi navrie žila na krku a napnú sa mi všetky svaly, ruka sa skrčí do päste, stisnem pery do grimasy, začínam funieť a som ochotná udrieť, biť a kopať do "krve po tej ženskej kotrbe".... 😀 😝 (ale viem, že to nie meno, ale tá osoba robí... 😉 )

@gelinka75 podľa mňa to zvyšuje pravdepodobnosť úspechu 😉