icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

lubanka
4. dec 2012

@azzura daj meno Margarita....ako Počiatková, či jak sa volá tá slovenska, čo si zobrala toho starého splesnetého prerasteného brava, čo má znamienko krásy na xichte... ale aj tak mu nepomohlo... vieš, ten minister, či čo to tam je... bola z toho taká kauza, že kvôli tej mladej sa rozviedol a oni čakali malé, ale potratila ho a až teraz majú cca má už asi 2roky tá malá MARGARITA 😀 😀 😀 😀 to jak drink.... to môže byť meno aj "Sun shine" alebo "Batida di coco" alebo "Sex on the Beach".... 😀 😀 😀 😀 😀

azzura
4. dec 2012

@lubanka strasnééééééééééééééééééééé, mas nejake meno ktore sa tebe paci....hod do placu 😀 😀 ked nam sibe tak nech poriadne 😀 😀 😀 😀

azzura
4. dec 2012

@lubanka Margarita??? budu jej hovorit Margit alebo Margarin. Sex on teh Beach by som si dala 😀 😀 😀

azzura
4. dec 2012

@lubanka akurat si pretrhavam obocko v praci....a že zaneprazdnena 😀 😀

lubanka
4. dec 2012

@azzura mne sa páči Johanka, Kristína, Lujza... je strašne veľa mien, ktoré sú pekné.... to by som tu polovicu kalendára vypísala... vieš čo, moja mama stále vraví, že každé meno je pekné, len ho netreba komoliť, przniť, ale pekne vyslovovať.... veď si vezmi také obyčajné Anna.... keď povieš Anča, Aňa, Anka 😖 tak je to také blbé... ale Anna 😉 😵

azzura
4. dec 2012

@lubanka hmm, mama ma pravdu, ale vies ako to v zivote chodi, ludia aj deti su zle a potom tvoje dieta trpi a nadava rodicom co za meno vybrali

lubanka
4. dec 2012

@azzura a že ju šéfka zaváľala robotou... povedz rovno, že ty si už mala pinzetu nažhavenú a nemohla si začať, lebo furt niečo bolo treba... ako si to môže tá tvoje šéfka dovoliť, čo si vôbec myslí, šak si iba v práci... 😀 😀 😀 😀

azzura
4. dec 2012

@lubanka no ved, vsak musim nejak vypadat ked mi zaklope nejaka stranka...... 😀 😀 😀 a ta sefka nie a nie pochopit 😀 😀 😀 😀

lubanka
4. dec 2012

@azzura neviem, či som to tu už nespomínala, ale keď som robila v Nemecku, mala som tam kolegyňu, bola z Banskej Štiavnice... volala sa Blanka Pretrhnutá.... chápeš toto?! a ja som nevedela, že má také priezvisko, lebo sa nám predstavila, že je Blanka.... raz došiel list a na ňom... no som vyvalila oči a potom som povedala druhej kolegyni, že mať takých rodičov, tak ich zabijem... začo sa jej pomstili? 😠 😠 😠

lubanka
4. dec 2012

@azzura no budeš fantasticky vyzerať s červeným opuchnutým obočím.... 😀 😀 😀 😀 😀 perfektná kočka... kde také dostať.... 😀 😀 😀 😀 😀 😀

azzura
4. dec 2012

@lubanka chúda dievca....dufam že sa vydala a ma fajn priezvisko alebo este horsie 😀

azzura
4. dec 2012

@lubanka 😀 😀 😀 vsak odpuchne...idem na obed a ta zima vsetko schladí 😀 . 12.30 som tu, keby volali z CAR tak že nech brnknu neskor 😀

lubanka
4. dec 2012

@azzura o.k. vybavím... budem ti dvíhať telefóny... len kľudne choď, dobrú chuť... 😀 😀

gelinka75
4. dec 2012

@azzura spinkala som 😀 ano pri KET je krv az na 14den 🙂

azzura
4. dec 2012

@lubanka som s5 a furt nista, ale dik 🙂

azzura
4. dec 2012

@gelinka75 treba spinkat, aby sa babatkam pacilo u maminky 😉

gelinka75
4. dec 2012

@azzura budu ti volat najskor az po 15tej 😉

janap76
4. dec 2012

@lubanka taaak a že ja by som sa trepala ....a tebe stačí povedať Martinka ...a idéééééš 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

janap76
4. dec 2012

baby a už ma neštvite, buďte také láskavé a buďte tehotné ... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 jedna, druhá aj tretia..... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

gelinka75
4. dec 2012

@janap76 ja sa momentalne moc snazim 😀 😀 😀 😀

azzura
4. dec 2012

@gelinka75 aha, až vtedy.....no dobre

azzura
4. dec 2012

@janap76 hahaaaa, to bol vtip dna....že budte take laskave a budte tehotne......cica, ale to plati aj na teba, nie len na umelinky 😝 😝 😝

janap76
4. dec 2012

@azzura napíšeš nám tu ešte dnes, však ?

azzura
4. dec 2012

@janap76 napišem, ak mi zavolaju tak dam vediet 😉 , ale už sa mi nic nechce, zacinam nervacit, tak ci nchcem alebo nechcem musim sa zamestnavat pracou 😠 😠 a tak sa mi nechce uvazovat nad tym, ach jo

mates777
4. dec 2012

Ahojte zienky, tak ako sa mate? co mate nove?

janap76
4. dec 2012

@azzura ani mne sa nechce a tiež nerváčim...a to nie som v tvojej koži ....keď zavolajú že sa rozmrazilo v poriadku, tak ideš zajtra ?

janap76
4. dec 2012

@mates777 čau Maťka, včera som na teba myslela, že ako sa máš ? 🙂

mates777
4. dec 2012

@janap76 ahoooj, to je mile...aj ja na vas myslim...teraz som tu dlhsie nebola ale hned to napravim...co mate nove?
Ja idem buduci stvrtok na operaciu, tak uz som v strese tak trochu...Dnes mi operovali psika, cize same starosti do prdky...
ale tak ja uz sa neviem dockat toho noveho roka 🙂
a ty ???? ake mas novinky? a co baby....

janap76
4. dec 2012

@mates777 a čo je havkáčovi ? 😕 to ideš s tou cystou ? od Moničky práve teraz čakáme či sa dobre rozmrazila zmrzlinka 🙂 u Ľubky či sa zmrzlinka dobre uložila v brušku a Angelika bola včera na vklad 🙂 🙂 🙂 takže čakáme samé POZITIVa 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

janap76
4. dec 2012

@mates777 joj a u mňa nič nové ... na striedačku depkovo a nedopkovo 😉