Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@azzura mne sa páči Johanka, Kristína, Lujza... je strašne veľa mien, ktoré sú pekné.... to by som tu polovicu kalendára vypísala... vieš čo, moja mama stále vraví, že každé meno je pekné, len ho netreba komoliť, przniť, ale pekne vyslovovať.... veď si vezmi také obyčajné Anna.... keď povieš Anča, Aňa, Anka 😖 tak je to také blbé... ale Anna 😉 😵
@azzura neviem, či som to tu už nespomínala, ale keď som robila v Nemecku, mala som tam kolegyňu, bola z Banskej Štiavnice... volala sa Blanka Pretrhnutá.... chápeš toto?! a ja som nevedela, že má také priezvisko, lebo sa nám predstavila, že je Blanka.... raz došiel list a na ňom... no som vyvalila oči a potom som povedala druhej kolegyni, že mať takých rodičov, tak ich zabijem... začo sa jej pomstili? 😠 😠 😠
baby a už ma neštvite, buďte také láskavé a buďte tehotné ... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 jedna, druhá aj tretia..... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉
Ahojte zienky, tak ako sa mate? co mate nove?
@janap76 ahoooj, to je mile...aj ja na vas myslim...teraz som tu dlhsie nebola ale hned to napravim...co mate nove?
Ja idem buduci stvrtok na operaciu, tak uz som v strese tak trochu...Dnes mi operovali psika, cize same starosti do prdky...
ale tak ja uz sa neviem dockat toho noveho roka 🙂
a ty ???? ake mas novinky? a co baby....

@azzura daj meno Margarita....ako Počiatková, či jak sa volá tá slovenska, čo si zobrala toho starého splesnetého prerasteného brava, čo má znamienko krásy na xichte... ale aj tak mu nepomohlo... vieš, ten minister, či čo to tam je... bola z toho taká kauza, že kvôli tej mladej sa rozviedol a oni čakali malé, ale potratila ho a až teraz majú cca má už asi 2roky tá malá MARGARITA 😀 😀 😀 😀 to jak drink.... to môže byť meno aj "Sun shine" alebo "Batida di coco" alebo "Sex on the Beach".... 😀 😀 😀 😀 😀