icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

janap76
4. dec 2012

@azzura strašne mi je to ľúto 😢

janap76
4. dec 2012

@azzura ....rveny systém nespravodlivý

azzura
4. dec 2012

@janap76 zlato nerieš, taky je zivot

janap76
4. dec 2012

@azzura 10správ som už zmazala čo som ti chcela napísať ....všetky sa mi zdali blbé

azzura
4. dec 2012

@lubanka tebe v akom stadiu mrazili? mala so PK a ES?

lubanka
4. dec 2012

@azzura och moja... neviem, čo nappísať... z vlastnej skúsenosti viem, že je to zbytočné... ☹ keby som mohla, tak ta obímem aspoň 😢 už je mi fakt do plaču 😢 😢

lubanka
4. dec 2012

čo je toto za život 😢 samé prehry 😔

azzura
4. dec 2012

@lubanka dakujem lubka aj za pismenka

janap76
4. dec 2012

@lubanka @azzura sami zdá že sme sa teraz zrevali viaceré 😢 a nadávam k tomu jak ...

lubanka
4. dec 2012

@azzura ja som mala iba 2dňové... nemala som PK ani ES... z 3ks vraj 1ostalo... ale mám taký pocit, či to aj oni tak neurobili /tak mi to naznačila sestrička, ale ja to neriešim... nechcem/ lebo ja som chcela iba jedno...
ale z 1IVF som mala 9ks po 6dňovej PK a z tých 9ks sa nakoniec rozmrazili iba 3ks... neviem, čo je správne, čo je lepšie...či dávať PK alebo nie...

azzura
4. dec 2012

@lubanka ja som PK nemala iba ES, v piatok vyberali a pondelok bol vklad

lubanka
4. dec 2012

@janap76 ja nenadávam... už ani nemám síl... idú mi akurát slzy...neviem prečo je to také nespravodlivé... a ja sa o chvíľu pridám tiež... všetko je na hovno... ako má človek veriť? a odkiaľ brať pozitívne myslenie, keď všetko naokolo sa sype 😢 😢 😢

lubanka
4. dec 2012

@azzura 😕 to skoro ako moje... v utorok brali a vo štvrtok vkladali... ja už fakt ničomu nerozumiem ☹ fakt je mi to hrozne ľúto, neskutočne ma to mrzí... naozaj úprimne 😢 drž sa moja... posielam ti zbytok síl, ktoré mi zostali... 😔

lubanka
4. dec 2012

@azzura moja... aspoň som ti poslala všetky srdiečka, ktoré som mala... keby tak pomohli ☹

azzura
4. dec 2012

@lubanka lubka, ty hlavne sili vloz do babetka....boha jedna to musi uz tento rok dat, lebo potom na co zijeme

azzura
4. dec 2012

dakujem za srdiecka, ste moje velke zlaticka...ja to predycham. Ozaj hned som volala na recepciu, najprv že uz nie su volne miesta ale asi z hlasu vycitila že sa stalo nieco, lebo ja že ok tak na januar a ona že pockajte ja vas niekam strcim...takže v piatok idem na konzultaciu...aspon podpisem dalsiu ziadost.
Do prdele clovek by aj siel aj inde, ale kam? zas nove vysetrenia a som rada že ako tak ma pustaju do Ba a už aj to je podozrive, este že sefka to vie

janap76
4. dec 2012

@azzura akú máš poisťovňu ?

azzura
4. dec 2012

@janap76 VZP

gelinka75
4. dec 2012

@azzura ☹ to snad nie!!! by som ti darovala z mojich kebyze sa to da.. 😔 akurat som si spomenula, ze som tam zabudla zavolat ci zamrazili zvysne 3, no nic, volam zajtra

lubanka
4. dec 2012

@azzura viem, že tam to zvyknú držať... ale tak hádam nový rok, tak rýchlo to vybavia, nebudú sa môcť vyhovárať na vyčerpané limity... 😠

azzura
4. dec 2012

@gelinka75 co už...vraj sa im nepodarilo ho rozmrazit, hned som si spomenula na teba. V piatok idem na konzultaciu, setricka na recepcii bola velmi sucitna...asi som posobila velmi smutne ked mi velmi hladala miesto a zakazala zlozit, že ma niekam vtesna

janap76
4. dec 2012

@lubanka moja, ja mám dôveru a čakám od 30.11.12 ...zatiaľ nič 😠

azzura
4. dec 2012

@lubanka to už je fuk, nejak nemam chut ist opat do toho celeho

lubanka
4. dec 2012

@azzura ja viem... a nič ti nevravím... ty sama budeš vedieť, či chceš a kedy... 😔

gelinka75
4. dec 2012

@azzura no je to hnusny pocit, neviem co napisat.. 😖 inac oni celkovo maju problem s mrazenim 😠 dost casto sa nerozmrazia

lubanka
4. dec 2012

@janap76 tak to je zvláštne... 😕 ja som v dôvere a bolo to hotové do 2týždňov... fakt... a to mi to ešte po pár dňoch vrátili, lebo tam chceli nejakú volovinu ešte, ale sestrička z CAR povedala, že ona tam ten papier dá a pošle... no a hovorím ku koncu 2týždňa volala, že už to tu máme a schválené... 😕

gelinka75
4. dec 2012

nejak mi tu pribudaju srdiecka, dakujem baby

lubanka
4. dec 2012

@gelinka75 aj tebe? ja som ich vytrieskala a pozerám, že sú späť 😕 😕 😕 som nevedela, že to sú bumerangy a nie srdiečka...

azzura
4. dec 2012

@gelinka75 vsak to, ale ked to vedia tak preco s tym do prdele nieco nerobia 😀

azzura
4. dec 2012

lubkine srdiecka som preposlala lubke a angelike, baby to by bolo fakt cudne kebyže to ani jedna nedate...co sme fakt zakliate???