Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@janap76 a ja už zajtra po týždni konečne vyleziem z domu medzi ľudí.... už toho trčania doma mám tak akurát... volala kámoška, mala meniny (Katarína), tak ideme troška posedieť doobedu, sa teším jak malé decko na kolotoče 😀
vieš čo... celý čas mi rozum chodí po azzure... tak mi je jej ľúto ☹ no fakt obstála ako gelinka... a tej sa dokonca 5ks nerozmrazilo... 😕 to je v prdeli všetko ... skôr ako sa stihne niečo začať, tak už aj skončí ...
@lubanka aj mne to vkuse beží v hlave .... tiež je mi to ľúto, ale som aj nasratá 😠 .....hlavne že neviem na koho.... ale som nasratá ....na to všetko, ako sa nám nedarí.... to snaženie toľko stojí .... či energie, viery a nervov.....aj peňazí.... tento svet mi pripadá ako čierna diera ☹ 😠 😒 🙂
dievčatá, akútne tu potrebujem POZITIV ..... 🙂 🙂 🙂 🙂
@gelinka75 ja som troška upratovala, ale len tak ľahučko, žiadne namáhanie a zhýňanie... a uvarila som jesť... tiež celé dni nič nerobím... ale rozmýšľam, či nepôjdem žehliť... už mi to tam stojí od minulej stredy ( 😕 ) v koši na prádlo, tak by už bolo na čase urobiť s tým poriadky... 😝
zajtra už konečne idem do terénu.... sa neviem dočkať ako sa nastylujem a prevetrám šunky... mňam dám si moje obľúbené mandľové latte.... prídi aj ty... príde aj Janka nás všetky strepať 😀 😝

@lubanka ja neviem...skúsim tam zajtra zavolať.... možno mi len zabudli zavolať 😠