Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
čo je toto za život 😢 samé prehry 😔
@azzura ja som mala iba 2dňové... nemala som PK ani ES... z 3ks vraj 1ostalo... ale mám taký pocit, či to aj oni tak neurobili /tak mi to naznačila sestrička, ale ja to neriešim... nechcem/ lebo ja som chcela iba jedno...
ale z 1IVF som mala 9ks po 6dňovej PK a z tých 9ks sa nakoniec rozmrazili iba 3ks... neviem, čo je správne, čo je lepšie...či dávať PK alebo nie...
dakujem za srdiecka, ste moje velke zlaticka...ja to predycham. Ozaj hned som volala na recepciu, najprv že uz nie su volne miesta ale asi z hlasu vycitila že sa stalo nieco, lebo ja že ok tak na januar a ona že pockajte ja vas niekam strcim...takže v piatok idem na konzultaciu...aspon podpisem dalsiu ziadost.
Do prdele clovek by aj siel aj inde, ale kam? zas nove vysetrenia a som rada že ako tak ma pustaju do Ba a už aj to je podozrive, este že sefka to vie
@janap76 tak to je zvláštne... 😕 ja som v dôvere a bolo to hotové do 2týždňov... fakt... a to mi to ešte po pár dňoch vrátili, lebo tam chceli nejakú volovinu ešte, ale sestrička z CAR povedala, že ona tam ten papier dá a pošle... no a hovorím ku koncu 2týždňa volala, že už to tu máme a schválené... 😕
nejak mi tu pribudaju srdiecka, dakujem baby
lubkine srdiecka som preposlala lubke a angelike, baby to by bolo fakt cudne kebyže to ani jedna nedate...co sme fakt zakliate???

@azzura strašne mi je to ľúto 😢