icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

janap76
4. dec 2012

@lubanka neviem lyžovať, iba sáčkovať ....môžem ? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lubanka
4. dec 2012

@janap76 😕 😕 😕 😕 hmmm? ja sáčkujem zeleninu na zimu do mrazáku... 😀 😀 😀 😀 ty seba? 😕

janap76
4. dec 2012

@lubanka inak cez víkend som mm nadhodila adopciu ... sa mi zdá že to bude problém ☹

janap76
4. dec 2012

@lubanka dáš pod riťku sáčok, sadneš a idééééééééš 🙂 🙂 🙂 🙂 nepamätáš si to ? 😉 😀 😀 😀

janap76
4. dec 2012

@lubanka Ľubka idem vonku zo psom 🙂 🙂 🙂

lubanka
4. dec 2012

@janap76 nikam nechoď ... vonku je hrozná kosa... povedz svojmu "dobermanovi", nech vydrží, keď bude lepšie počasie... 😀 alebo mu daj pampersku... 😝

lubanka
4. dec 2012

@gelinka75 a čo svokra? nebola ťa pozrieť, keď si dnes doma... si ju mala pozvať na "čaj o piatej"... a urobiť jej vysoko kvalitný čajík zo senného listu a zamknúť wc .... 😀 😀 😀 😀 😀

gelinka75
4. dec 2012

@lubanka aaale bola tu rano, ze ci som chora, potom dosla poobede a sadla si tu a potom zas dosla a musela som ist kukat ake darceky kupila, zas mi doniesla sviecku 😉 jaaj zavidim ti ze zajtra ides von

lubanka
4. dec 2012

@gelinka75 ona je na dôchodku? tak to ti želám pevné nervy... to keď bude robiť každý deň... 😖 no aspoň sa nebudeš môcť sťažovať na samotu a nedostatok pozornosti...
a sviečku? ja sviečky rada 😉 aj teraz mám zapálenú - čokoládovú, krásne mi tu rozvoniava 😵

gelinka75
4. dec 2012

@lubanka ved to, ze nemozem jej povedat nech ma necha na pokoji, ked chcem byt sama tak sa nechcem bavit o blbostiach s nou...aj ja mam zapalenu tu co doniesla od brise..

lubanka
4. dec 2012

@gelinka75 mne mm oznámil, keď došiel z práce, že moja svokruša je nemocke... to bol pre mňa taktický signál, aby som zajtra niečo navarila a zaniesla svokrovi... 😖 lebo on je tak ľavý, že si nevie okrem kávy a čaju urobiť nič... lenže to majú smolu... ja mám už konečne po týždni naplánované "vyvenčenie", dnes som schválne navarila viac, aby ostalo aj na zajtra, takže zajtra ma nikto nedonúti stáť pri sporáku... pre mňa za mňa má dve dcéry a ešte jednu nevestu... nech sa postarajú.... lenže u nich to tak funguje, že to všetko ja musím, lebo oni MAJÚ deti... a ja nie, takže ja môžem a mám podľa nich veľa času... 😠 akurát, že ja jediná som z "ich žien" zamestnaná... ostatné už roky rokúce sedia doma a nechajú sa živiť... a to im aj upratovať do domu chodia upratovačky... a ja si to všetko musím sama postíhať... a fakt to nie je med lízať obriadiť takú "stajňu" a k tomu ešte aj záhradu... 😖

janap76
4. dec 2012

@lubanka moja, daj svokrovi číslo na nejakú dobrú donáškovú 😉 😉 😉 😉

lubanka
4. dec 2012

@janap76 ... to nepoznáš môjho svokra... tomu donášku? on si myslí, že je King... ten také jesť nebude... ale mm povedal, že ho vezme do reštiky na obed, máme tu jednu, kde ozaj super, kvalitne (ale hrozne draho) varia... takže mám po probléme 😉 a na večeru už si hádam chlieb dokáže namazať 😖 keď sa mi bude vééééľmi chcieť, tak mu možno niečo upečiem... má hrozne rád moje koláče... tvrdí, že pečiem lepšie ako jeho žena... a svokru z toho ide rozdrapiť 😀 😀 😀 😀 😀 škodoradosť je najväčšia radosť 😀 😀 😀
čo že ešte nespíš? ja už idem zaľahnúť... idem dať sprchu a do hajan... pa 😉

janap76
4. dec 2012

@lubanka pa 🙂

gelinka75
5. dec 2012

@lubanka a co je svokre, ze je v nemocke? 😕 aj nas priblizne tak beru, ze nemame deti tak mame kopec casu na vsetko, kaslat na nich, u nas su problemy aj v muzovej rodine a aj v mojej, kde moj brat vymysla, ale neriesim a zneuzivat sa od urciteho momentu nenechame a je pokoj svaty...az nato, ze nam svokra prischla na krku, vcera som jej nadhodila, ze na vianoce budeme zas vecerat spolu, vsak ako vlani(ja sprosta ju lutujem, ze nema s kym byt a je mi luto aby jedla stedrovecernu veceru sama) a ona zavali, ze nevie co este bude na vianoce - podla reci som vybrala, ze tajne dufa, ze ju pozve dcera..no to vidis! viem dopredu ako to bude..

mates777
5. dec 2012

@janap76 jeee to su same dobre spravicky....
uz by sa fakt babam mohlo zadariiiiiit🙂 velmi im to prajem...
mne idu vyberat mazovu zlazu z triesla a potom sup sup po zmrzlinku, ako @azzura
havkac je uz ok, take dive masko mu zacalo rast na labke od spodu tak mu to rezali...

mates777
5. dec 2012

@janap76 ty si ako ja...ze depkovo a nedepkovo...este aj tato zima k tomu napomaha 😀

azzura
5. dec 2012

@mates777 tesim sa že je havinko ok, ale u mna sa nekona ziadna zmrzlinka 😢

mates777
5. dec 2012

@azzura ahoj Monika...fakt nemam slov...velmi silno ta objimam...je to sk....y zivot!!!!
Ja to uz vzdavam teraz.... presne dopadnem ako ty z mrazacikom.... ☹

azzura
5. dec 2012

@mates777 dakujem, ale nemusis rovnako dopadnut, nevzdavaj to...nas to ani vo sne nenapadlo, co uz ...mas pravdu skurvený život

mates777
5. dec 2012

@azzura strasne mi je to luto...vas to nenapadlo a ja na to myslim od chvile ako mi povedali ze mam len jedno ☹

azzura
5. dec 2012

@mates777 vsak aj ja som mala len jedno...ozaj ked ho zmrazovali tak kedy??? mala si aj PK a ES?

mates777
5. dec 2012

@azzura no ja mam stale zamrazene...cize mna tato nechutna sprava este len caka ked pojdem na KET... mam to po PK ☹
z 10 ostali dve...z toho jedno mi vlozili a druhe zamrazili...
ani sa mi nechce do toho, ked si pomyslim ze je to naozaj moja posledna sanca ☹
a keby mi povedali ze sa to nerozmrazilo, tak by som sa uz asi fakt zosypala

azzura
5. dec 2012

@mates777 moja nemysli na najhorsie.....ty si v Martine v CAR??? Strasne ma to mrzi že som ta takto nastrasila, prepac

kalista32
5. dec 2012

Príjemný dník prajem žienky 🙂 🙂 🙂

mates777
5. dec 2012

@azzura ano, ja som v Martine...nenastrasila...ja som len nasrata na cely svet...aj za teba...za nas vsetky tu...

azzura
5. dec 2012

@mates777 tak to mas ok, neber to ako že ti taham medove motuze, ale Martin si celkovo chvalia.....to BA sa nejak bastardi. Kebyže mam ako ict do Martina tak hned menim, lebo aj kamoska bola v Martine a rozpravala ako to tam funguje....je pravda že vam povedali že mate 2 týzdne v klude lezat a mat vyložene nohy a su kedykolvek na telofone resp. maily???
a co sa tyka mrazacika, tak tvoj bude zivy, lebo ti ho zmrazili v Martine, ver tomu...lebo ja som si celkom ista...preto som sa pytala v ktorom Care si 😉

azzura
5. dec 2012

@kalista32 ahoj

mates777
5. dec 2012

@azzura no moja ja si nie som ista...v Martine su dva CAR...neviem komu a kde, ale mne teda nepovedali nic take o lezani a ani neboli k dispozicii ked som ich tak surne potrebovala...ved vies ako som dopadla po tom mojiom uzastnom IVF ktore sice bolo uspesne ale dopadlo tak, ako dopadlo ☹

azzura
5. dec 2012

@mates777 to som nevedela že su v Martine 2 CAR. Moja dobre to dopadne, a kedy ides? este tento rok ci až na buduci???