Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@zvolsiinylogin jaj tie testy by momentalne mali byt zakazane predavat....moc to na psychike nepridava....teda aspon mne nie....
@zvolsiinylogin inak tento mesiac po mrche teda zacnem s meranim BT....mozno to bude k niecomu dobre
tak potom vas budem otravovat aby ste mi to vsetko vysvetlili 😎
@mates777 ja som tiez este novacik, ale poradim, ak budem vediet...ja to berem kvoli tomu, ze mi to ukaze ovulku, to je hlavne a potom, aspon viem, kedy sa mam snazit, aspon priblizne...len stale neviem, ci tie grafy budu aspon podobne, alebo ci mavam ovulku kedy tedy...neviem, co mam cakat..
@zvolsiinylogin
@mates777 baby budete tehu??? sa tesim 😀 @mates777 a na teba som velmi zvedava, kedy planujes robit test, co pockas do pondelka na krv???
@azzura v podstate asi nie, ale ktovie..ale velmi by som rada mala zelenu ciaru, velmi...musim pockat...od vcera je este daleko do testovania, hm..
@zvolsiinylogin ty este netestuj, pre teba je to este skor, len sa zbytocne vystresujes a teraz musis byt v klude aby mohlo prebehnut uhniezdovanie 😉 .
@azzura no tehu budemeeeeee, ale teraz este nie...teda ja isto nie...dnes som si robila test a / 😎 takze ja som uz 100% na ze to nevyslo...ale zase @zvolsiinylogin by to vyjst mohlo 😀
@azzura @zvolsiinylogin presne baby....testy by mali zakazat predavat 😎 ja som dnes rano ten moj urobeny aj s nepouzitym svihla od zlosti do kosa 😀
@azzura tak ten klud by som potrebovala, len mame kopec roboty na zahrade..tak uvidim..
@zvolsiinylogin moc ne neprepínaj, zahrada počka a urob len to najpotrebnejsie a hlavne tam nemakaj ako otrok ale rob tam z radostou. 😉
@azzura ty si strasne zlataaaa...ja viem ze testy nemusia zachytit nic ani po 20 dnoch...ale clovek sa tak nejako nastavi az mu z toho sibe...presne ako mne....
😎
a prosim ta nevies preco musim ist aj na sono??? co tam budu sledovat po iui, pretoze je logicke , ze ak by sa aj podarilo, tak sono to neukaze 14 dni po IUI
@mates777 ale ukaze vysku sliznice a mozno aj nieco ine
@mates777 ano na to som zabudla, @zvolsiinylogin ma pravdu, ak je sliznica vysoko tak je predpoklad tehu 🙂
@azzura @zvolsiinylogin dakujem babenky...ja neverim co so mnou robia hormony xixixix ja som uplne vymenenaaaa a je mi do revu uz aj z mineralky co mam na stole xixixi OTRAAAAAAS 😀
čaute ženičky!ja som tak strašne zvedavá ako dopadnete 🙂 moc moc vám všetkým držím palčeky aby to tentokrát ozaj už vyšlo 😀
@azzura no inak je to az na smiech co dokazu nejake tabletky....inak moja Fibi (yorkshir) brala teraz tabletky lebo mala pseudograviditu...tiez OTRAS no a vcera som jej rozpravala...ze aj mne sibe len dufam ze nezacnem ako ona ja nosit v naruci babiky....moj chlap skoro odpadol od smiechu ze ako mi sibe.... 😎
@mates777 hahaaaaaaaaaaaaa, u vas doma musi byt sranda 🙂 chudak chlap, dve pošahane baby mat doma 🙂. Nastastie ja mam doma psa chlapca, vcera sme boli u veterinara a dobre že nik nebol v cakarni, lebo sme s nim bojovali na zemi, nechcel si dat pozriet uska, ma v nich zapal...a pritom som sa snim doma dohodla, že bude u doktora posluchat 🙂
@mates777 ahojky 🙂 ja? nič výnimočné som 19DC 4dni PO
graf takto : http://www.fertilityfriend.com/home/39bb03/ ale na folikulometrii mi povedal že mám malé folíky jeden bol 8mm a druhý 9mm takže tento mesiac je bezpredmetný :( a od ďalšieho cyklu mi zas Dr. zvýšil dávku Clostylu tak dúfam že mi nenarastie zas cysta ako predchádzajúci cyklus. Celé je to zle, aj s mm to teraz riadne škrípe lebo naše snažilkovanie nám akoby zničilo naše spolužitie :( Som totálne zdeptaná z toho všetkého a plná obáv.

@mates777 urcite tam povedz, ze mas zvysenu teplotu...niektore cakaju aj 18, 19 dni, podla toho, kedy prebehla ovulka...ja by som sa mala testnut az 9.juna, podla grafu, ale urcite sa testnem skor, aj ked....ved uvidim, necham sa prekvapit