icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

custy
24. máj 2012

@azzura nie nie! Tebáááááááááááá 🙂

gelinka75
24. máj 2012

@mates777 no ja som tiez taka vymetena z hormonov, sedim pri pc, cucim doblba a nie som schopna nic spravit, prisla kolegyna, ze co ti je, si bleda, vcera mi to iste vraveli, ze som divna..uz nech je po vsetkom lebo ma z toho migne ☹

azzura
24. máj 2012

@mates777 vsak to, aspon že mame havkačov. Dnes rano som s nim jemne bojovala ked som mu striekala sprej do usiek, ale asi za noc zmudrel a nechal si to 🙂.

azzura
24. máj 2012

@custy hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, to bol vtip dna ja už mam PMS, mna už boli brucha aj prsia ako vzdy tyzden pred mrchou. Ja som z hry vonku, odkedy mi doki povedal ortiel že žiadne IUI sa nekona

custy
24. máj 2012

@azzura hmmmmm 😠 uvidíme, ok? raz motyka musí vystreliť predsa?! 😉

azzura
24. máj 2012

@custy raz hej, ale nie ked sa prirodzene snažime. Za adeptku sa budem povazovat ked opat pojdem na IUI

mates777
24. máj 2012

@custy mojaaa nevesaj hlavu....asi to potrebuje trosku casu...ono toto snazilkovanie na povel a meranie teploty a papanie hormonov a jedno s druhym je pre nasich chlapov zrejme nepochopitelneeeee....
to sa zase vsetko napravi, uvidis...
dufam ze coskoro budu // a s manzelom sa na tomto vsetkom, cim ste si prechadzali budete smiat 😎
Depta nas to vsetky, co sme tu...ale tak dali sme sa na boj a musime to dobojovat !!!!

mates777
24. máj 2012

@azzura v konecnom, dosledku havkaci vedia ze im chces len pomoct 😢

mates777
24. máj 2012

@gelinka75 som rada ze nesviha z nich iba mne....aj mna sa pytaju ze co je so mnou...OTRAS....ale tak bojujeme dalej!!!! 😎

azzura
24. máj 2012

@mates777 no, to dufam, lebo s boxerom som sa tolko nenatrapila ako s tymto krpcom beaglom a Nerusko si toho dost prezil, moj milacik v nebicku 😢

mates777
24. máj 2012

@azzura no beagel je udajne aj velmi tvrdohlavy havkac..... 😀

zvolsiinylogin
24. máj 2012

ozaj zeny, neviete mi poradit vitaminky pre draheho?chce sa uz aktivne zapojit, len aby to vyslo..neviem, co mu mam naordinovat...pre lepsi tvar spermii a tak, pripadne dajake cajiky..

zvolsiinylogin
24. máj 2012

@azzura aj my sme mali Nerinka, cierneho pudlika..

azzura
24. máj 2012

@mates777 no hovor mi, je to take sidlo besne 😀 ale aspon sa nenudime a ked mi je najhorsie tak ma dokaže polutovať alebo spravy taku hovadinu, že sa neda vtedy nesmiat 😀

azzura
24. máj 2012

@zvolsiinylogin moj papa macu, ale ked mam mrchu tak ju musi vysadit lebo vtedy nema koho znasilnit 😀 zvecsilo sa mu z nej mnozstvo

azzura
24. máj 2012

@zvolsiinylogin krasne meno Neruško, vsak 🙂. teraz mam Maxa

azzura
24. máj 2012

baby dnes a zajtra tu nemam sefku, takýe normalne sa idem pretrhnut od prace 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

zvolsiinylogin
24. máj 2012

@azzura to je caj? alebo co? kde sa to da zohnat?

azzura
24. máj 2012

@zvolsiinylogin to su bud tabletky alebo prašok http://biocare.sk/eshop/produkt/maca a aj na MK su na nu temy, mrkni sa

mates777
24. máj 2012

@azzura no to co je ta maca???? to ja nejako potajomky budem podavat mojmu xixixixi

zvolsiinylogin
24. máj 2012

@azzura asi by to s nim zamavalo, on je schopny kazdu polhodinku...keby bolo nieco vhodnejsie, tak šite pre neho , aj ked v podstate nemame problemy , na ktore sa pouziva..

azzura
24. máj 2012

@mates777 moj ju dobrovolne papa 🙂 🙂 lebo zistil že sa mu zvyšila nie len chut na sexik ale aj množstvo ejakulatu 😀 😀 😀, iba na mna to nema nijaky vplyv 😠 ako vzdy

MACA celkovo napomáha pri:

*Mužskej impotencii, ženske frigidite.
*Dlhodobo výrazne podporuje erekciu.
*Stimuluje sexuálne funkcie.
*Zvyšuje libido.
*Klinické testy potvrdili pozitívny vplyv na potenciu, objem semena a pohyblivosť a počet
spermií.
*Neplodnosť (zvyšuje počet a pohyblivosť spermií).
*Kladne pôsobí na prostatu.
*Pôsobí proti duševnej vyčerpanosti, stresu, posilňuje psychickú odolnosť.
*Posilňuje a omladzuje organismus, zmierňuje príznaky starnutia.
*Podporuje rast svalovej hm

azzura
24. máj 2012

@zvolsiinylogin vsak ani my nemame problem s chlapom, on je uplne ok, ale pred par mesiacmi to bolo strasne in v jednej teme a dost to babam pomohlo, iba mna to obislo 😀 😀 😀 ja som rezistentna na čokolvek

mates777
24. máj 2012

@azzura a jeje a to su tabletky?? to moj nebude nic take papat...to by som mu musela nenapadne sypat do niecoho 😎

azzura
24. máj 2012

@mates777 aj tabletky aj prasok. Moj by zjedol aj živeho človeka kebyže z toho budem tehu 🙂 😀 😀 😀

zvolsiinylogin
24. máj 2012

@azzura je ako moj..

mates777
24. máj 2012

@azzura bohes zavidenia hodneeeeeee....ja som rada, ze som vobec do CAR mojho dokopala...strasne s nim...keby ze nejaky problem a jemu by napr potrebovali len odobrat krv...tak v tom momente by sme skoncili 😠

zvolsiinylogin
24. máj 2012

@azzura skor, keby bolo nieco na kvalitu...ale porozpravam sa snim aj o mace, ze 200 nasobne zvysuju pocet...keby to pomohlo!!!!

zvolsiinylogin
24. máj 2012

@mates777 skus mu vysvetlit, ze to ma aj ine pozitivne ucinky, chut na sexik, rast svalovej hmoty...mozno nakoniec bude rad uzivat..

azzura
24. máj 2012

@mates777 moj je velky hrdina 🙂 a som mu za vsetko vdacna, on je ten co ma furt tlaci dopredu a nedovoli mi vzdavat sa po tolkych neuspechoch. Tak aj on bol na nervy ked siel k doktorovi, lebo si myslel že u neho je chyba kedže je o 10 rokov starsí ale ked zistil že on je uplne ok, tak je ochotný urobiť cokolvek 🙂, ale pichnut mi injekciu odmieta 🙂