Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
texmania.sk no neviem, mrkla som tam, ale mne tam nesedí nič.... resp. švagor je športovec, tak jemu sedia mikiny a šiltovky a športové budny, ale môj mm to až tak veľmi nemusí... on radšej športovú eleganciu... alebo ja? 😀 😀 😀
tak ak chceš, tak mrkni, ale mne sa tam veľmi nič nevidelo... 😖
@gelinka75 ako to, že ja som sa nepozrela na pánsku spodnú bielizeň... 😕 😕 fúúúúú aký chlapi sú tam... ty brďo.... musím ísť utrieť obrazovku... celá je zaslintaná 😀 😝 nevieš, dá sa objednať aj ten chlap? a kedy myslíš, že by mi prišiel... rozmýšľam, že určite dám pripoistiť balík, expres a do vlastných rúk 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
prajem krasneho Mikulasa dievky moje
@gelinka75 ako sa mas 3v1??? Ozaj co sa robi na konz. k 2.IVF, teba kam poslal na genetiku? Oplati sa to???
@lubanka cica, ty nerob unahlene nazory, mrazacik je spomaleny a preto tak neskoro reaguje na test, vydrz do krvy
wow, takže klaudi je tehum uzasne......to akože z Monaka si doniesla???
@janap76 ahojky, ešte som sa prihlásila,bola som zvedavá ohladom toho clostilu, no tak ja mám tak týžden pred menuzesom, a už mna bolí bruško ako keby to malo príst skorej, tak preto som sa pýtala. ešte ma čakaju dva mesiace s clostilom ale asi poviem dr, nech to nechá ešte na 3 mesiace, lebo teraz sme nemali keksík......aaa klaudi mi o tebe rozprávala, teba si nejako zafixovala, inak ona neni moc na takéto netové priatelstvá a tak, ale k tebe nejako prilnula 😉 😉 😉že bývaš na záhorí , a ona je záhoranda.
Tak Vám všetkým želám krásne a pokojné vianoce a nový rok 2013 že by bol ten náááááááááááááááááááááš 😀 😀 😀 😀
papa baby
mám jedno srdiečko, komu mám urobit radost na mikuláša ??????? no predsa Monike 😀 😀 😀 😀 😀 , tak nech vidím usmev
@azzura ahoj, aj tebe krasneho mikulassa, 3 v 1 sa prave napapalo, ztial som ok 🙂 genetiku plati poistovna tak ak sa to oplati tak kvoli tomu, ze budete vediet na com ste, tam zistuju chromozomy ci mate v poriadku a DNA, lekarka vravela, ze keby tam bol problem tak moze byt ze sa to prenasa na embryjka, potom zistuju mutacie z krvi nejak okolo 30 roznych a ked mate nejaku extra chorobu v rodine tak aj nato nejake predispozicie, mne zistovali cysticku fibrozu, mame to v sirsej rodine a je to dedicne
haloooooooooooooooo azzura odpíš mi prosím čakám.....či si užívala clostil aj ked si len špinila ?????
@azzura dakujem a áno Klaudia otehotnela v monaku 🙂 , a to potom chodila ešte po aquaparkoch, aj tam bola v mori a aj mala menzes, a predsa sa to podarilo, ja som toho názoru, že čo sa má udržat sa udrží......a teda nešetrila sa aj cvičila a hopsala a podarilo sa.
papa a želám pohodové sviatky 🙂

@lubanka hod testik, mozno nieco uvidime 😀