Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@gelinka75 ešte nepeciem, ved vies že ja sviatky nejak nemusim a tento rok sa mi duplom po tom vsetkom nechce. este stale som nejak mimo. Ale budem musiet pre chlapcov daco upiect a tvarit sa že jeeeeeeeeeeeee vianoce a potom nejak zniest tu cel rodinu 25 a atd.
Dufam, že aspon ty ma potesis s lubkou, i ked som rada klaudi.....ale som zvedava ktora umelinka to konecne da
tak by som zarevala ako tiger, až to bolí....................skoda že som v praci a nie v nejakej dzungli
@gelinka75 a ja ti zavidim nieco ine.....
ma zhubny tumor na takom blbom mietste, neda sa operovat a kedže ma 40 rokov a skolopovinne deti tak to odialovala, ale byva jej dost casto zle, odpadava do bezvedomia a trpnu jej koncatiny podla toho kde to cudo tlaci, sa cca po roku odhodlala s tym nieco robit, tak chodi na ozarovanie
baby čo ste dostali na Mikuláša? lebo ja som dostala od mm záchodovú dosku 😀 😀 😀 😀 😀 😀 stará nám pukla. mm mi teraz volal a rehoce sa do telefónu, že "Mikuláš je už na ceste... nová doska a budeš to mať aj s montážou..." 😀 😀 😀 😀 tak taký originálny darček som ešte v živote nedostala 😀 😀 😀 😀 to aby som mu ja kúpila saponát na čistenie... 😀 😀 😀 😀
Ahojte baby, tak ako sa mame dnes, co porabate???
@lubanka ty netestuj zlatkoooo, to je este skoro si myslim...ja som 10 den po PK mala slabululinku ciarku a az potom to zacalo silniet.. (fu, ale som mudra vsak???)
@azzura ty moja dostanes odo mna hafana...pravdepodobne je aspon moja Fibi tehu
kedze ja nie 🙂 a som ti to slubila ak si dobre spominam...
@gelinka ako sa citis? kolko dni si po...

@azzura no bohuzial som v druhom kole 😠