Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@azzura tá moja kuťušica 😀 😀 😀 😀 je OKI ...ona je taká zlatá .... mám ju 12 rokov a vždy ju mačkám 🙂 🙂 🙂 a teším sa jej 😉 😉 😉 ja vravím že to je moja doktorka psychiatrička 😀 😀 😀 😀 vypočuje 😀 😀 😀 poláska sa 😀 😀 😀 a papiere na hospitalizáciu nevypíše ...takže je to aj bezpečné 🙂 😀 😀 😀
@janap76 ved aj ja mam terapeuta doma ale u nasich, tak mi strasne nieco moje chyba tam v ritke dedine kde som sa odstahovala, nemam tam nikoho....svokor furt niekam lieta a inac nikoho.....kurna, kto nevyrastal pri zvierati netusi ake je to a mne chyba, i ked mam mm ,ale to nie je ono
@azzura ale psík a dieťa sa navzájom nevylučujú ...pýtala som sa aj mojej lekárky .... normálne povedala že, keď je pes pravidelne očkovaný, udržiavaný v čistote a vychovaný - že počúva - nie je žiadny problém 🙂 🙂 🙂 ja to vidím všade, bežne mamička kočíkuje a má aj psíka .... 🙂 🙂 🙂
@azzura keby ste mali doma psa, dám krk na to že sa zamiluje aj on a až vtedy by pochopil .... každy človek čo má srdce, tak si psíka obľúbi .... len o tom nevie 🙂 🙂 🙂 vidíš aj Angelika ...hovorila že nemá rada psov a pozrime sa 🙂 keby to mala ešte aj doma ....hmmmm to by bola láska 😀 🙂 😉 😎 😉
ozaj.....vravela som Vám že doma nadhadzujem tému adopcia ....a nevyzerá to bohvieako ☹ 😒
😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 a ďakujem za srdiečko 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 🙂 🙂 🙂 🙂
@azzura sestru nemam, tak flek je volny 😀 😀 😀 @janap76 no tento je taky krasny, taky bol malinky ked ho doniesol a teraz zerie co vidi, kradne z kuchyne 😀 musia vsetko odkladat, ked sa oprie nohami o stol tak je skoro ako nizsi clovek..take ma zubiska az po krk..ja vzdy kricim ked ide na mna 😀 ale uz pekne poslucha na povely a aj mna, tak mi brat dovoli mu dat take tycinky..to ma rad

@azzura aj môj mm nemá rád granadír 😀 😀 😀