icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

alyca
6. dec 2012

@gelinka75 gelinečka moja krásna ahoj, dlhšie som tu nebola....................kopec starostí mám teraz, tak asi zbehnem Vas len raz za čas kuknúť. Bo už ked prídem na stránku, tak dokážem tu byť aj 3 hodiny v kuse 🙂))
čo nového?
cmuuk

alyca
6. dec 2012

@gelinka75, @mates777 @azzura, @klaudia @janap76 Dámy, dovoľtre, aby aj ja som Vás pozvala k nám domov na kávičku a koláčik, prípadne aj vínko a drienkovicu, ak ešte by ste neboli tehu. Teším sa.

janap76
6. dec 2012

@alyca ahoj 🙂 Ali ....lapaproskopia ti dá všetky odpovede...len sa potom pýtaj na tú endometriózu...sú myslím 4 štádia ...a keď už budeš v narkóze sa dopredu skús dohodnúť aby ti urobili aj tzv. prefuk vajíčkovodov ...bude to až budúci rok však ? zatiaľ máme možno tehuľky ..... aj ja už mám kvalitný frmol....v robote 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

janap76
7. dec 2012

Dobré ránko ženičky 🙂

janap76
7. dec 2012

@azzura moja o ktorej tam dnes ideš ?

mates777
7. dec 2012

Dobre raanko babenky 😀

janap76
7. dec 2012

@azzura veď ty máš dnes dovolenku ...či nie ? ja už som dočista domiešaná 🙂

janap76
7. dec 2012

@mates777 makáme makáme ? 🙂 😉

mates777
7. dec 2012

@janap76 ani mi nevrav...nejako sa mi nakopilo a nic nestiham 🙂 a ty ako? co porabas?

gelinka75
7. dec 2012

@janap76 ano tusim ma azzurka dovolenku, isla do ba na konzultaciu a trhy 🙂

gelinka75
7. dec 2012

@alyca ahoj, kebyze nie som doma na pn aj ja mam malo casu, teraz je vsade zhon a ja sa pokusam zabit cas 😀

janap76
7. dec 2012

@gelinka75 🙂 🙂 🙂sa mi zdalo ..... včera vravela že idú aj do nemocnice za mm sestrou, však ? a tebe je dnes ako ? fajnúúúčko ? 😉 😉 😉 pažravčatka ? 😉 😉 😉

gelinka75
7. dec 2012

@janap76 momentalne oddychujem, uz som postavila na polievku a zarobila cesto na posuch, este tam mam cesto na medovnicky, ved to mi neutecie, obcas citim dole take predmrchovske pnutie, inak v pohodke..dnes je 4 den 🙂

janap76
7. dec 2012

@mates777 ja tiež makám a mám toho nejako dosť 🙂 hlavne by som dnes chcela čím skôr skončiť 🙂 už sa nám zvíkendnieva 🙂 🙂 🙂

janap76
7. dec 2012

@gelinka75 a akú budeme mať polievočku ? 🙂

gelinka75
7. dec 2012

@janap76 zemiakova na kyslo, podla zelania mm 😀 zadava mi ulohy aby som sa nenudila 😝

janap76
7. dec 2012

@gelinka75 mňam 🙂 aj ja ju robievam .... na víkend si nájdem nejaký recept z Pycovej knižky 🙂 ...... ale okrem toho, už druhý deň rozmýšľam čo uvarím ...nevieš ? @mates777 čo budeš variť cez víkend ?

janap76
7. dec 2012

segedín ? 😀 😀 😀

gelinka75
7. dec 2012

@janap76 nieee, sice aj segedin by som si dala, len tu mam naplanovaneho toho zajaca, konecne ho upeciem na cibuli a troska dam hore slaninu na chut 🙂 co ja viem, niekedy mam obdobia ked sa mi nechce ani rozmyslat co varit a niekedy mam naplanovane viac dopredu...uz dnes som rozmyslala aj nad francuzakmi aj tie niekedy spravim, alebo nejaky privarok mozno sosovicovy s vajickom.. 🙂 ty co budes?

janap76
7. dec 2012

@gelinka75 veď práve ...hľadám inšpiráciu tu ...francúzaky som robila teraz ..... hmmmm kelový prívarok ? s opečenou klobáskou ? ...... paradajková polievka ? a palacinky ? 😉 😉 😉

lubanka
7. dec 2012

no dnes 10deň a test je bielši ako sneh... ☹ už nemám slov 😢 zbytočne sa budem trepať na tú krv... aspoň keby náznak niečoho... ale absolútne nič ☹

gelinka75
7. dec 2012

@lubanka ☹ no co nato povedat ☹ ☹

lubanka
7. dec 2012

@gelinka75 na to sa nedá nič povedať... iba to, že snáď som nemohla čakať opak... čo už... zbytočné boli čaje, vína (ktoré ja mimochodom neznášam, ale pila som ich nasilu, lebo som bola naivná), ananásy.... no aspoň budem zdravá ja dub... a zbytočne som si vybabrala skoro 2týždne dovolenky 😠 😠 to ma serie najviac 😠 za tie 2týždne som si mohla vyluxovať celý dom a ja som tu jak hnida ležala... a dnes by som aj mohla, ale som taká vyhorená, že nemám síl sa ani postaviť... dofrasa! mm rezervoval ubytko v Krakove, chceli sme ísť na trhy... keďže som myslela, že niečo z toho bude, tak sme to zrušili... ☹ 😢 ešte, že do vianoc je ešte čas, lebo keby boli teraz, tak máme prd a nie sviatky... 😢 to je neskutočné, ako mňa to vždy dokáže rozhodiť... že som si za tie roky nezvykla, že mne nič ľahko neprejde 😠 ešte aj to debilné počasie je také deprimujúce...

janap76
7. dec 2012

@lubanka 😔 Ľubka nechcem ti robiť nervy, ale prosím ťa ešte to nevzdávaj .... na tú krv choď 😔 dom máš určite pekný a čistý ... ty si poriadnica šikovná 😵 voňavá sviečka ti horí ? 😉

janap76
7. dec 2012

@lubanka kríže ťa ešte bolia ?

janap76
7. dec 2012

kočky dnes mám na obed rybku z konzervy 🙂 ... na niekoho som si spomenula 😉 .... a svokra mi povedala aby som si k tomu dala varene zemiaky .... to len mne sa zdá táto kombinácia total od veci ? 😒 😒 😒 😀

lubanka
7. dec 2012

@janap76 to vieš, že pôjdem na krv, aj keď mi to príde zbytočné, ale tak budem musieť zavolať do CAR a oni si tam pýtajú hodnotu... a čo im poviem? sviečka mi nehorí, lebo by som ju asi teraz otrieskala o zem... alebo niečo podpálila.... zúfalstvo sa začína meniť na zlosť... teraz keby mi niekto prišiel do rany, tak ho tak zmangľujem, že ho vlastná mať nespozná... mm som už volala, nech pre istotu nechodí teraz domov...
a tá kombinácia je fakt divná 😕 konzerva so zemiakmi? no žalúdok drž sa... ja dnes asi urobím zemiaky na kyslo, neviem, či to poznáte... to je prívarok zemiakový a k tomu bude volské oko... pôvodne som chcela robiť pizzu, včera som nakúpila všetky suroviny, ale mám nenormálnu náladu, na žrádlo teraz... 😠

janap76
7. dec 2012

@lubanka moja, šak ja som z východu ...jasné že poznám zemiačky na kyslo s volským okom ...moja babka to volala že podbité zemiaky .... aj ja som taká .... zúfalstvo sa u mňa rýchlo zmení na zúrivosť.....a nikto mi vtedy nepomôže .... nedá sa .... nechcem ti dávať falošné nádeje , ale pravdou je už som tu na MK čítala, že niektoré baby majú test aj na 14 deň negatívny a krv pozitívnu....

janap76
7. dec 2012

alebo urobím šampiónový krém ? ááááno 🙂

lubanka
7. dec 2012

@janap76 ja viem... už som to tiež čítala... ale ja sa radšej nachystám nato, že nič z toho, aby som potom nerobila cirkus v práci, keď si zavolám o výsledok... ale tomu už dávam iba 1%....
ten šampiňónový krém bude určite lepší... neviem síce čo to je, ale to prvé menu... 😕
ja stále zabudnem, že ty si pôvodne tu spoza humien... 😉