icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

lubanka
9. dec 2012

@azzura ďakujem za podporu, si poklad... na revanš..., ale dúfam, že ty už taký potrebovať nebudeš 😉

lubanka
9. dec 2012

@azzura a to s tým autom... my sme to tiež riešili a poriašili... predali sme športový - Alfa romeo a kúpili Lanciu deltu (lebo má veľký kufor) a k tomu sme kúpili ešte jedno Fiat Scudo (to je 6miestne, že ak pôjdeme aj s mojimi rodičmi niekam, aby mohli robiť pestúnov...) a chceli sme predať moju Fiat 500 hneď po pôrode, aby som s drobcami mohla jazdiť.... no proste všetko zle... auta poriešené a výsledok nikde... (teraz máme jak idioti na dvore 3 autá...)
preto viem, že nič dopredu netreba plánovať, riešiť a veriť síce áno, ale nechať si zadné vrátka... aspoň v mojom prípade áno...
inak si ma aj pobavila tým, že už ste plánovali iné auto... aspoň vidím, že to nie len my máme také myšlienkové pochody... 😉

gelinka75
9. dec 2012

@janap76 ale tu antiku ti nepredpisali pre srandu 😉 oni presne vedia co chcu a to je aby si pri IVF vyprodukovala viac vajicok kedze sama si pisala, ze to nie je ruzove, ale je to na tebe 😉

gelinka75
9. dec 2012

@azzura vsak 10ks je dost, skor mal porozmyslat preco sa vam z tych 8 oplodnilo len 3, na genetiku vas neposlal?

gelinka75
9. dec 2012

@lubanka teraz s mm neriesime ci vyjde a co bude a tak..lebo ked to nevyslo tak mi bolo smutno aj z toho co vsetko sme okolo toho uz rozoberali 😉 neriesim, netestujem, cakam na krv, daco uz bude..zivot pojde dalej

lubanka
9. dec 2012

@gelinka75 držím ti prsty... a zvolila si správny prístup... aj lekári stále vravie, že netreba nato myslieť a správať sa ako keby nič... lenže im sa to ľahko povie... každé ráno s tým vstávaš, funguješ s tým celý deň, pri každom pichnutí sa sleduješ a začínaš dúfať, dávaš pozor na každý pohyb... sama som si na vine, nemala som tomu tak veriť a brať to ako hotovú vec... ale dnes som už viac menej v pohode... zajtra idem do práce, v kancli budem sama, kolegyne majú dovolenku, čo my aj vyhovuje a od utorka idem do expozície, čiže znova zmena... to mi pomôže prebrať sa... 😉
ty sa drž už aj tebe sa to kráti... do stredy nie je ďaleko, tak dúfam, že aspoň tebe oznámia pozitívny výsledok krvi... keď už tak tvrdošijne trváš na tom, že test nerobíš 😝 😀

lubanka
9. dec 2012

@gelinka75 ale keby si predsa len chcela skúsiť ten test, už tam niečo môže byť... pri dvojkách a PK určite... 😀 😀 😀 😝

v555
9. dec 2012

Ahojte 🙂 🙂 🙂 .................len teraz som objavila túto témičku.Môžem sa k Vám pridať?Mám 36 a len tento rok po 8 rokoch sa nám zadarilo.Veľmi-veľmi ťažko.Som po 6.IVF,4 IUI,jednom spontánnom potrate v 7 tt.Všetkým Vám držím veľmi palce aby ste sa dočkali vytúžených detičiek.

janap76
9. dec 2012

@v555 Ahoj 🙂 ďakujem ti za nás, za všetky a prajem Vám obom dievčatá 😉 všeeeetko len najlepšie, pekne sa držte a malinkej prajem rýchly nástup na tento svet 🙂 🙂 🙂 v uvedenom dátume !!! Veľa síl a šťastia 🙂 🙂 😵

v555
9. dec 2012

@janap76 Ďakujeeeme.... 😉

lubanka
9. dec 2012

@v555 blahoželám a tak isto prajem, nech to dotiahnete do úspešného konca a nech pôrod prebieha ako z knižky 😉
som rada, že si napísala, lebo je to pre mňa ako adrenalín pre zamdlievajúceho... 😉 tiež ste sa snažili "skoro celý život" a tiež to bolo "nekonečno"... to isté ako u nás, tak hádam aj u nás už čoskoro nastane šťastný koniec...
a môžem sa opýtať, kde chodíš do centra?

azzura
9. dec 2012

@lubanka pocuj moj mm so svojou nabohou manželkou chceli mat kopec detí, tak zacali prerabat stary dom, mali kopec potratov a aj musela ist na potrat a le nakoniec sa im podaril ich vytuzeny syn.......avsak v 36 rokoch umrela. Teraz ja som v tom velkom dome a zas riesime rovnake veci, chceme dieta a mame len 16 rocneho pubertaka 🙂
Aj chlap ma narok na depku,ma ta rad a vidi že co s tebou robi a co si vsetko musela podstupit a po tolkych rokoch, asi teraz ty budes musiet byt ta silna a dat mu enrrgiu do dalsieho kola.............

azzura
9. dec 2012

@gelinka75 hmm, nejaK SOM A HO NA TO zabudla spytat, lebo som bola v soku že kolko je tam daus, ja že si dohovara rande 😀 😀 😀 😀 😀 😀

azzura
9. dec 2012

@v555 gratulujem a som rada že si sa dosla pochvalit a nam depkujucim snazilkam dodaš energiu na vydrž 🙂

tinka9075
9. dec 2012

Čaute babenky nestrácajte nádej každej sa to raz podarí ja mám za sebou 3X ivf a nič 4Xiui 5 potratov a čakanie na zázrak 15 rokov v septembri sme boli prvý krát v Brne a v teraz čakám po iui dvojičky tak zázraky sa dejú to mi povedal aj doki z centra lebo ani on to nečakal a mám 39 rokov tak babenky hlavu hore a bojujte posielam vám všetkým tehu vírusiky 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

lucka771
9. dec 2012

janap76 aj ja si myslím , že tu antiku Ti dr. nepredpísal len tak.....ja by som ju na tvojom mieste brala 2 mesiace, zlatá stredná cesta....lebo ako si tuna spomínala, tak sa ti netvoria folikuly .....takže aby ti to neohrozilo IVF.....ale je to na tebe 😉

gelinka75
9. dec 2012

@azzura dadus s nim mala rozpravu 😀 aj ste dlho cakali? a boli ste na tych trhoch?

gelinka75
9. dec 2012

@v555 ahoj gratulujem a mali ste nejake problemy, ze to islo tak tazko?

gelinka75
9. dec 2012

@lubanka lubka testik nebudem robit 😉 boli by to len zbytocne nervy, budu mi stacit ked pojdem na krv 😝

janap76
9. dec 2012

@gelinka75 Angelika poraď mi prosím ťa..... keď mám ovuláciu, aj tento mesiac...ovu test veľmi jasný .... môže sa mi napriek tomu nerobiť vajko ?

janap76
9. dec 2012

@tinka9075 ďakujeme za vírusiky 🙂 🙂 🙂 držím prsty ,,,nech sa máte len a len najlepšie 😉 😉 😉 podarilo sa to v Brne s IUI ? prvou ? .... mňa totiž to Brno láka ....tak preto sa vypytujem 😉 napíš mi prosím ťa ako si sa tam cítila, ako to prebiehalo, čo ti robili a koľko ťa to stálo ...keď budeš mať čas. Poteší ma to. Ďakujem a ešte raz BLAHOŽELÁM 🙂 🙂 🙂

gelinka75
9. dec 2012

@janap76 jani moze sa stat vselico 😠 mas aj hlien? to je viac smerodatne ako tie ovu testy a plus teplota by bola najistejsia, tieto testy som citala, ze nie su moc spolahlive, ale ak je pozitivny, treba to vyuzit 😀

janap76
9. dec 2012

@gelinka75 áno bol aj hlienik ... konečne som si kúpila nový teplomer, tak začnem aj merať 😉 ako sa dnes cítite ? 😉

tinka9075
9. dec 2012

@janap76 ahoj áno v Brne a prvá iui ja som sa tam cítila velmi dobre lebo môžem porovnávat na sk sme pobehali dost centier ale o ničom 😖 😖 v Brne cítit že chcú pomôct 🙂 🙂 pred iui som šla na sono na 10DC a na 12DC bola iui tak doki to vyrátal presne 🙂 🙂 ja som bola presvedčená že to vyjde len som nepočítala že budú dvojky ani doki nie 🙂 🙂

gelinka75
9. dec 2012

@janap76 my? 😀 dnes mam total stavy, bolesti, ze kazdu chvilu pride mrcha 😠 uz som to raz zazila..nastastie teraz nespinim, klop, klop aby som to nezakrikla, hlienik je super..tak to znaci ze si v obdobi ovu

janap76
9. dec 2012

@tinka9075 🙂 super 🙂 a popíš ako to prebiehalo od začiatku 🙂 ...že objednala si sa, urobili ti aj nejaké odbery krvi ? koľko si platila ?

janap76
9. dec 2012

@gelinka75 dobre 🙂 ostávaš doma až do krvi ?

tinka9075
9. dec 2012

@janap76 objednala som sa a doniesla výsledky čo som mala ale ked nič nemáš tak ti všetko spravia 🙂 🙂 pozrel na výsledky a povedal že žiadne ivf mne stačí iui a mal pravdu vyšlo ma to asi na 2600kč 🙂 🙂

janap76
9. dec 2012

@tinka9075 brala si aj nejaké hormóny ?

gelinka75
9. dec 2012

@janap76 hej som vypisana do krvi 😉