Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@gelinka75 ahoj, ty tuším čakáš na ortiel na moje meninky že ? takže som ta počarovala nech máš bambulky v brušku 😵 😵 😵 😵 idu vianoce a zázraky sa deju...... 😵 😵 😵 😵 😵 😵
Janík pre teba , nespoliehaj sa na ovu testy, neni to spolahlivé, BT je najspolahlivejšia.....pred ovu su teploty nízke a po ovu vyskočia ......tak zistíš, aj ked si mala dominantný folík , že praskol a nastala ovulácia.....naozaj meraj si tu BT, za to nič nedáš.....a porozmýšlaj o tej antikoncepcii, aspon na ten mesiac......ked nechceš ani tu zlatu strednu cestu, ako si spomínala ked si mala pozitívny ovu test, tak teraz meraj BT už by ti mala vyskočit hore a tam sa držat, tak držím palce, ked neberieš tu antiku, nech sa zadarí a motyka vystrelí 😉
klaudi bola u dr. a je 9 tt 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 no a ja čakám menštruáciu, lebo teda to tak bolo tento cyklus ako bolo, a na 2 DC idem na HP na estrogen a zajtra idem po výsledky na endokrinologiu na TSH a Prolaktín, tak teda uvidím......držte palčeky nech to mám v poriadku......a už chcem menzes, už mna aj tak bruško pobolieva troška....tak nech už komečne dorazí........ked ju človek čaká tak nejde........a ked ju človek nechce , tak dorazí s neuveritelnou presnostou !!!!!
@gelinka75 presne tam som sa teraz dívala a župan čo sa mi tam páči / s kapucňou / stojí 42 eur !!! našla som ten istý aj inde za 32 eur ...tak ešte hľadám 🙂 ja si niečo málo upečiem na budúci víkend a potom radšej doma, v KE ...nechcem to vláčiť cez celú republiku 🙂 Angelika prosím ťa, môžeš tu ešte raz dať recept na tie vanilkové rožky ? nechce sa mi ho hľadať 😉 ďakujem ...a ty ideš na krv vo štvrtok ?
Dobre ranko baby, ja dnes tvrdohlavo som sla autom a par kart som sa dobre potocila, ani na kolotoc nemusim 😀 😀 😀 😀
@lucka771 ďakujem 🙂 už som si kúpila nový teplomer a dnes som mala 37* 🙂 takže ovulka bola 🙂 pekne sme to využili 😀 😀 😀 takže Klaudička je už v 9tt 😵 😵 😵 😵 🙂 🙂 🙂 🙂 juuuj to je taká paráda 🙂 🙂 🙂 škoda že ju nemôžeš pozdraviť 😉 keďže si nám to všetko povedala na tajňáša 😀 😀 😀 a zajtra ti prajem len dobré správičky 😉 napíš nám potom 🙂
@gelinka75 zabudla som ti povedať .... brala som antiku asi pred 2 rokmi, keď sme sa s mm zoznámili, asi pol roka som si dávala ten krúžok a po vysadení som nieže neotehotnela, ale mala som každý mesiac cysty a veľké ...síce aj samé praskli ... ale sa tak trochu toho bojím....neviem prečo moje telo tak reagovalo na vysadenie antiky.
ahojte 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 ideme na alegriu od cirque du soleil na druhý rok v septembri do BA 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 už teraz mám zimomriavky....
https://www.youtube.com/watch?v=smkiSJf2cHE@klaudia001 ???? čo ??? ty si tu ? 🙂 🙂
@klaudia001 ako sa máš ? 😉 😉 😉 😉 😉 😉
@klaudia001 čítaš čo sa tu medzitým udialo ? 😉 😉 😉 😉 🙂 🙂 🙂

@janap76 pozri na astratex.sk tam maju 😉