Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@janap76 nie, nečítam, nemám čas a ani sa mi nechce 😀 , len som sem chcela hodit že idem na alegriu do BA a je to krásne, nádherný zážitok už sme na tom boli v salzburgu min rok , ale chcem to vidiet znovu 😉 , cítim sa velmi dobre, to asi tie hormony 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 , menzes som mala normálny ako má byt a napriek tomu som..... 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 a chodím aj cvičit, dr. mi to povolil, neberiem žiadne lieky okrem obyčajnej kys. listovej, majte sa tu baby a ty Janka záhoráčka už 😀 prajem aj tebe zažit tšen pocit štastia, že v brušku budeš mat malinkatu bublinku a potom falzulku, ktorá sa vyvinie v nový život 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
krásne sviatky prajem, plné pohody a radosti a máme snehu dneska teeeeeeeeeeda , idem odhrabávat a potom šup do práce
papa majte sa
@klaudia001 no čau!!! že si nás aj došla pozrieť... si sľúbila, že občas nakukneš a nič 😕 sme sa tu minule s jankou už bavili, čo s tebou je... tak píš, píš, píš a hlavne preháňaj 😀 😀 😀 ten cirkus je paráda, ale aj my tu máme dobrý cirkus... hlavne ja som posledné dni robila nenormálne teátro... 😀 😀 😀 😝
@lubanka nečítam toto tu už, ma to už nenaplna a pravdu povediac nebaví, nič v zlom , dufam, že si sa nenahnevala na mna 🙂 , akurát teraz som si prečítala ..... 😔 .....nechaj všetko vychladnut a vrnhi sa na to znova....raz to musí výst ! 😉
tak sa majte
papa
@klaudia001 klauduš večer na káve, čaf paf a neucvičte sa 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@klaudia001 🙂 🙂 🙂 🙂 ohromne sa tešííííím z teba 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 opatruj sa, držím prsty a prajem krásne a pokojné ...bielučke VIANOCE 🙂 🙂 🙂 ľubkajte sa a usmievajte 😉 😉 😉 😉 pa...niekedy napíš 😉 😉 😉
@janap76 neviem... asi až niekedy okolo jednej... možno neskôr... vlastne mi je to aj jedno, ale už nechcem brať na obed estrimax... ráno som ho ešte vzala, ale utroš som už nebrala 😝
baby tak odmena bola fantastická!!!! poplatím z nej všetky darčeky a ešte aj na nejaký výlet bude 😉 som čakala nejakých 300Eur, ale tak toto ma veľmi príjemne zaskočilo... také šoky aj každý deň 😀 😀 😉
@janap76 no vieš čo 😉 z celého srdca ti prajem taký ako som ja mala... samozrejme môže byť aj väčší, ale myslím, že by si bola véééééľmi rada 😀 😀 😀 😝 no a to som mala včera pocit, že sa mi rúca svet... pr"D" 😀 😀 včera vysávač, dnes odmena, od zajtra totálna pohoda v múzeu (idem dnes cez obed kúpiť vlnu... za ten týždeň kým tam budem, tak aby som sa neunudila na smrť, uštrikujem pre mm šál pod stromček 😉 ) a od budúceho týždňa od stredy až do nového roku mám dovču 😉 😵 mne je ale sveta žiť... 😵
@lubanka odmenu dostala a este aj tolko dovce bude mat a že spravodlivost, dufam že aspon niekam pojdete si vyvetrat hlavy 😉
Ja klasika v praci a mm napodobne, este že su sviatky a to zas budem makat ako fredka. Hlavne že už bude prec tento hnusny rok.
@janap76 dufam že ked mas na silvestra narodky tak nezabudnes tento rok poriadne poslat do r...i a zazelat si statsný rok 2013 😉
@lubanka áno moja 🙂 🙂 🙂 je ti sveta žiť 😵 😵 😵 si užiješ dovču 😉 😉 😉 a ako sa MU vysáva ? 😀 😀 😀 😀 prosím ťa kúp aj mne ...včera som vravela mm že mu urobím šál 😉 😉 😉 aj keď som neplietla už ...fuuuu možno aj 15 rokov 😀 😀 😀 😀 to som veeeeľmi zvedavá čo ja nakoniec dopletiem 😀 😀 😀 mešuge 😉
neviem kde je horná-dolná... ten názov znie blbo, tam neideme... toto neplatím 😀 😝 vyberte si frekventovanejšiu dovču... honolulu môže byť? 😀 😀 😀 snáď nám výjde na nejaké bungalovy 😀 😀 😀
ja tiež neznášam večierky z práce... to je taká voloviny... monička poukážka je tiež fajn... vždy lepšie ako s drôtom do oka 😀 😀 😀 (to môj mm má také hlúpe prirovnanie a ja to už opakujem za ním 😀 😀 )
takže dievčatá... práve mi volal mm ideme si na kávičku "viedenskú" 😉 za hoďku som späť 😉
@janap76 už som si pochutnala 😀 ja viem, že neexistuje... ja som len tak srandovala... a aj ja sa pripájam k tomu, čo povedala azzura... ten hlúpy rok pošli do ri.i, vynadaj mu, nakop ho a ten nový upozorni, nech sa neopováži byť podobný ako tento... a to som si myslela, že 2012... taký pekný rok, tak že bude aj plodný a šťastný... figu... ale minule v tv vravela numerologička, že 2013 rok bude šťastný pre ročníky "nepárne" čiže "73" (môj mm) "75", "77" (ja 😵 ), "79" (všetky sopľandy 😝 ) ... tak som stráááášne zvedavá... 😠 keď nie, tak si dotyčnú vyhľadám a jej zadok ochutná moju topánku 😀 😀
ináč vlnu som nekúpila, lebo galantérka má obedňajšiu tak ako ja... 😠 to už kde sme, že aj obchody majú prestávky 😠 😠 dúfam, že ich stihnem, kým pôjdem z práce... to je hrozné, ja si nesmiem robiť plány, lebo mi nič nevychádza... 😠
poraďte mi vhodnú kombináciu farieb na pánsky šál... mm chce buď hnedo-žltý alebo čierno-žltý 😕 príde mi to také detinské... resp. taká včielkovská kombinácia 😀 😀 ja som skôr myslela niečo čierno-sivo-bielo... také neutrálne alebo len čisto čierny...

čaute! poľný maršál sa vám hlási z frontu 😀 😀 😀 už som v práci, zatiaľ kľud... uvidíme, kedy ríďo zistí, že som už dorazila z dovolenky a príde otravovať, aby mi vynahradil stratený čas ... 😝
ráno som bola na krv... poobede si mám zavolať o výsledok 🙄 tak čím skôr, nech už mám potom, nech už konečne uzavriem túto NEVYDARENÚ etapu 😠 😠 😠
ja si už pripadám jak fénix... 3dni zo mňa bola totálna troska a dneska to už mám úplne na háku... 😝 a má to aj výhodu... mm mi včera kúpil robotický vysávač 😀 😀 hučím, že ho chcem už asi 3roky... keď videl ako depkujem... jak rýchlo to išlo ... 😝 a dnes v práci som sa dozvedela, že som dostala odmenu... takže hneď ako vám dopíšem si idem po svoje ťažké milióny 😀 😀 😀 😀