Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@gelinka75 halo veľký brat 😕 spíš? ideme do honolulu... ideš? objednávam bungalovy 😀 😀 a neviem, či rátať aj s tebou 😝
či robíš test? 😀 tak ťa nebudem rušiť... potom ho len ofoť a hoď sem... 😀 😀 ja viem, že už si robila, len nechceš priznať farbu, lebo si myslíš, že ešte vždy depkujem... 😝 už môžeš... kľudne, som totálne v pohďke 😀 😀
@janap76 no veď aj ja som chcela iba čierny, ale povedal, že na funusy nechodí, tak chce niečo veselšie... preto som ustúpila, že dobre tak čierno-sivo-bielo... maximálne... ale toho bzuča mu poviem, nech sa "spamatá jonatán" 😀 😀 😀
inak čo keď to je zámer... bzučo opeľuje... 😀 😀 😀 😀 vidíš, to až s tebou musím dať reč, aby som pochopila o čo ide môjmu vlastnému mangelovi 😀 😀
@gelinka75 poznám to úplne dokonale... čím skôr nato zabudnúť... fuj... minimálne mesiac oddychu.. už som dnes na káve mm nadhodila, že po tomto cykle, by som znova chcela ísť na KET.... že čím skôr a keď nič, tak ešte jedno IVF a dúfam, že to už bude o.k. a potom Brno... povedal mi, že to je vidieť, že mám stále zvýšené teploty... že už to na mne zanecháva stopy 😀 😀 😀 😀 😀 fakticky mám vkuse zvýšené teploty... asi je to reakcia na lieky... doteraz som také nemala,ale tak tehu to nieje, tak čo iné... 😕
@gelinka75 hmmmm? 😕 aký prvý kramový deň? čosi, šak si nadupaná liekmi, tak sa ani nemôžu spustiť /myslím 😕 / skôr si myslím, aby si sa vykašľala na upratovanie... ľahla si a ono to prejde... vieš ja keď som čakal dvojičky, tak som sa stále sťažovala na bolesti... potom som rozprávala s babami, ktoré tiež čakali dvojky a tak isto vraveli, že stále boleli kríže, podbruško, špinila (ja tak isto)... proste stále mi bolo zle... nevládala som ani dlhšie sedieť... od samého začiatku som sa cítila iba v poloho ležmo dobre... 😖
vykašli sa na upratovanie a ľahni si... ono sa to ukľudní a basta... 😉
kočky a čítali ste ako som sa rozhodla s IVF ? včera som to písala Tinke 🙂
@gelinka75 mm sa ešte nevyjadril... šak ešte nemusí, má nato mesiac 😉 😎
svokra má výborný vkus 😀 😀 bude to "súprava jak hovado" 😀 😀 😀 😀 ale čiapka je fantastická... dnes som došla do práce a kolegyňa z druhej kancelárie mi ukazuje túto stránku, že si objednala čiapku... som sa rozrehotala, keď mi ukázala ktorú a ja som ju vytiahla z kabelky (dnes som si našla na stole v kancli balík, väčšinou mi balíky chodia do práce a kuriér nevedel, že mám dovču... kolegyne mi ho prebrali) ona vyvalila oči a povedala "a prečo došla tebe, keď ja som si ju objednala? si mi prebrala balík?" 😀 😀 potom mi ukázala, ktorá sa jej ešte páči a to bola tá, ktorú si ty objednala neterke 😉 dala mi ešte jednu dobrú stránku a tam sú ešte krajšie 😠 😠 www.lingerie.sk tak si tam mrknem, ale už asi nič nebudem objednávať, lebo do vianoc je už aj málo času a teraz budú pošty prepchaté, tak aj zásielky budú meškať a okrem toho, až taký "dobrí" moji blízky neboli, aby som im až toľko darčekov objednávala 😀 😝

@janap76 ty budeš "výnimka potvrdzuje pravidlo"... 😀 dobre? 😵 😉
ty máš takého zajačika doma? 😵 😉 to je super... to len ja som si vzala takú vykopávku pomaly o 5rokov staršiu 😝 😀 😀
si robíme doma srandu, že vymeníme partnerov "ja za mladého zajačika a on za mladú žabku" 😀 😀 😀 ja si ho doberám, že chcem byť ako Studenková... také ucho sopľavé si nájdem a budem mu robiť "mamku" 😀 😀 😀 a keď to na mňa príde, tak ho začnem vyciciavať a budeme vyzerať ako Zdenka s Brankom... niekedy mám pocit, že ten vek majú opačne... že on je starší od nej.... 😀 😀 čo všetko dnes plastika nedokáže že? 😀 😀 😝