Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@gelinka75 preklad: "ty had jeden vlasatý na krátko ostrihaný, sa naštvem a podrežem ťa s nožíkom tzv. rybyčkou " 😀 😀 😀
to len pre prípad, že to nebudeš vedieť vylúštiť 😀 😀 😀 😀 ale to sa u nás tak za čias mládi v partii srandovalo... resp. chlapci si tak medzi sebou zo srandy vraveli 😀 😝 tak sa dúfam neurazíš 😉
@janap76 ta co rypeš, šak aj ty znaš, či ši už zapomla? ci neverim, hutor jak ci huba narošla 😀 😀 😀 😀
dobre už stačilo... my sa doma aj tak nerozprávame žiadnym nárečím... a v práci by som to ani nemohla... vlastne je mi to úplne k ničomu... ale keď som bola v nemecku, tak tam sme boli 2poliačky, 2 goralky, 3ukrajinci a jedna Bulharka a tí nemci boli z toho normálne na prášky, že my som slováčka, rozprávam s nimi nemecky, ak došli zákazníci anglicky hovoriaci, tak s nimi anglicky, medzi personálom poľsky, goralsky, bulharsky, ukrajinsky... normálne nechápali 😀 😀 som sa na tom neskutočne zabávala a oni stále sondovali, že aké my to máme vyspelé školstvo a koľko rečí sa v školách musíme učiť, keď taká jazyková zdatnosť 😀 😀 😀 😀 trdlá 😀 😀 😀

@janap76 pocuj riesila si to brno, ako chod tam pozri ako to tam je a potom sa rozhodnes, mne je to od ruky, v GF sa mi paci to, ze to ide rychlo, idem pridem, pre niekoho je vsak neprekonatelny problem aj to, ze nam tam davaju cisla, no a co? nech mi hovoria aj krava ak dospejem k cielu 😉 odbornici su vsade rovnaki..