icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

lubanka
10. dec 2012

@janap76 zlatínko čítala, veď som ti nato dala like 😉 a rozhodla si sa myslím správne... ja keby bývam bližšie k hraniciam, tak som tam hneď práva... (už som tu raz spomínala, že sme od jedného profesora dostali tip, aby sme len do Brna išli, nikam inam... ale my to máme táááák ďaleko a keď si predstavím po transfere cestovať domov 😕 ) ja zvažujem vyčerpať platené pokusy na SR a potom ísť do Brna, ale ani nie tak kvôli peniazom ako kvôli diaľke až potom... lebo si myslím, že keď chceš, peniažky naškriabať dokážeš 😉

lubanka
10. dec 2012

@janap76 ó ďakujem... nápodobne 😉 😵 my sme tu všetky super... šak vrana k vrane sadá ... 😀 😀 😀

azzura
10. dec 2012

@lubanka lubka daj si aj za mna gina a potom oblbni aj mm a dobre ze si rozhodla za neho 🙂 Buduci rok ideme silna partia do boja s velitelkou gelinkou 😀 a jej 2jkami 😀

janap76
10. dec 2012

@lubanka som si nevšimla 🙂 pozri, keď to budeš riešiť, tak dá sa tam ísť aj letecky a oni poskytujú typy na ubytovanie, kde ako ich pacientka máš zľavu....najšťastnejšia budem keď sa ti to podarí tu a nebudeš musieť nikam chodiť 🙂 🙂 😉 😉 😵 😵...čo sa týka peňazí, zatiaľ sa mi zdá že to vyjde cca na rovnako. Tu a tam ...aj keď to "prepláca" poisťovňa. Uvidíme, keď budem mať všetko vyšetrené, tak poviem. Idem im písať tento týždeň, aby nás objednali na január 😉

lubanka
10. dec 2012

@janap76 janik, ale ak sa nenahneváš, tak s tým nebratím antiky celkom nesúhlasím... ja viem, že máš strach, ale lekár vedel prečo ti to dal a mala by si nechať oddychovať vaječníky aby potom vyprodukovali maximum... aby si sa nepopálila tým, že zabsolvuješ celú prípravu - stimuláciu a nakoniec sa preberieš z narkózy a povedia ti "je nám ľúto, nič sme nenašli..." to bude hrozné... tak si to ešte prosím rozmysli... o.k.? 😉
ty máš strach z antiky... ja mám strach z tehu a predsa do toho stále idem... 😉

lubanka
10. dec 2012

@azzura no bodaj by si mala pravdu, lebo gelinka tu začína niečo splietať o mrche... sa mi to vôbec nepáči, asi tam na ňu pošlem "Janika" 😀 😀 😀 ten ju strepe 😀 😀 😀 😀 😀 😀

azzura
10. dec 2012

@lubanka ja ju strepem, co za hovadiny tara 😖
Ano, ja som si povedal že na zaciatku roku 2013 budem tehu a na konci mamča a už nediskutujem, nebudem si nic zle pripustať

azzura
10. dec 2012

@janap76 kam ideš pisat???

lubanka
10. dec 2012

@janap76 januľka zlatá mňa do lietadla od istej doby nedostanete aj keby ste sa na hlavu všetky naraz postavili a tlieskali pri tom aj ušami.... lietala som, kým sme raz nevleteli do takej búrky, že som si fakticky myslela, že práve prežívam posledné minúty môjho života... ako keby som bola súčasťou natáčania katastrofického filmu.... brrrrrrrr, nikdy viac...ja len pekne autíčkom alebo autobusíkom po pevnine si budem chodiť.... ani loď už nechcem.... som videla Poseidona 😀 😀
nie vážne... ja už mám fóbiu z lietania 😒 stačí, že v telke začujem zvuk lietadla alebo vidím lietadlo vo vzduchu a zrýchli sa mi tep a nemôžem dýchať...

azzura
10. dec 2012

@gelinka75 Počuj angelika čo som sa dopočula, že ty dačo splietas o mrche.....myslíš na tu moju co ma prisť piatok, tak to si mila, bodlo by keby dosla ako ma aby som potom nemala hokej ked schvalia ziadosť buduci rok 😀 😀 😀 😀

janap76
10. dec 2012

@lubanka jasné moja, ja tú antiku možno brať budem, ale do januára neriešim nič, keď bude treba tak ju potom budem brať 2 mesiace, alebo koľko bude treba .... ale všetko až v Novom roku 🙂 🙂

janap76
10. dec 2012

@azzura no do reprofitu v Brne 😉

janap76
10. dec 2012

@azzura aj ty už chceš niekoho strepať 😀 😀 😀 😉 😉 😉 idem s tebou ? 😀 😀 😀 😀

janap76
10. dec 2012

@lubanka hmmm chápem, každý máme z niečoho strach....ja tak neznášam preplnené priestory.... keď pôjdem na ten koncert v máji, bude ma to stáť veľa sebazaprenia 😒

azzura
10. dec 2012

@janap76 hmm, kebyže to nemam tak daleko tak by som sla aj ja. uz som kukala aj vlakove spojenie je ok, ale potom je to komplikovane MHD a moj mm ma tam furt nemože nosiť. Takže sa v GF nestretneme, neva, hlavne nech ti tam pomozu aspon budeme porovnavat a na 5.IVF pojdem do brna kedže 4.IVF je v GF 50% zlava 😀 😀 😀

azzura
10. dec 2012

@janap76 na šak našu @angelika76, lebo @lubanka bonzovala že ma blbe reči

lubanka
10. dec 2012

ja už končím 😉 zasa už všetci zdrhli, len ja tu zasa nadsluhujem 😀 😀 tak idem do tej galantérky kuknúť, či majú vlnu pre toho môjho bzuča 😀 😀 😀 😉

lubanka
10. dec 2012

@azzura no ešte, že odchádzam... lebo zasa raz niečo na mňa 😀 😀 😀 😝

janap76
10. dec 2012

@azzura 😀 😀 😀 😀 😀 žiadne piate ani štvrté ...ty 😉 😉 😉 ja ešte GF nevylučujem, uvidím podľa toho čo mi tam v januári povedia .... ale prisahám, neviem prečo ma tam tak ťahá.... čítala som že s pacientkami komunikujú aj mailom a na také ako krv, sa môže ísť atk ako chodí ľubka aj k svojmu gyn... uvidíme, možno mi tam povedia niečo, čo ma zaklincuje naspäť do Ba ...

janap76
10. dec 2012

@lubanka 😀 😀 😀 😀 😀 bzzzzzzzz 😀 😀 😀 😀 😀

janap76
10. dec 2012

@azzura už vyhŕňam rukávy a idem....čakaj ma ...dojdem a ideme k @gelinka

azzura
10. dec 2012

@lubanka ale iba v dobrom, ved to je dobre že si to na nu povedala, ved nesmie depkovat 🙂

azzura
10. dec 2012

@janap76 vsak vyskusaj a potom uvidis, mozno tam dojdes a zamilujes sa tam do toho. To som aj ja pocula že sa komunikuje mailom a telefonom a na vsetky vysetrenia ides svojmu gyndosovi, a vysledky posielas a ides len na vyber a vklad

azzura
10. dec 2012

@janap76 to vsak to nasa Angelika este do stvrtku musi vydrzat a potom otvarame detský sampus pre nu 😝 😝 😝

azzura
10. dec 2012

paaaaa idem si najst auto pod snehom a potom hura domov a zajtra som len Vasa, nakolko sefka ma dovcu 😀 😀 😀 😀 😀

lubanka
10. dec 2012

@azzura tak to budeš zajtra komunikovať iba s Jankou a Angeličkou, lebo ja nebudem mať prístup k PC... ja už mám program... pliesť dve na tri 😀 😀 😀 😀 kúpila som vlnu, perfektnú... melírovanú tmavomodro-bledomodro-šedo-bielo... fakt vyzerá super... aj pre seba som vzala ale v čokoládovo-svetlohnedo-krémovo-biela... 😵

janap76
10. dec 2012

@lubanka no ale Angelička sa už pár hodín neozvala ....mohla by sa 🙂 hmmm pekná vlna musí byť 🙂 to ma nenapadlo že kúpiť melírovanú 🙂 a teraz keď budeš tento týždeň TAM 😀 😀 😀 😀 tak budeš s nami až poobede ?

gelinka75
10. dec 2012

@janap76 noo, teraz som platila cca 250 eur za lieky, striekacky a ihly, 105 za starostlivost potom som doplacala cca 500 za ICSI, 160 mrazenie, 160 za PK dokopy som doplacala vyse 800 eur, minule sme mali aj embryoscop, ten stal 300

gelinka75
10. dec 2012

boli sme s manzelom nieco vybavit a v tescu a aj stromceky sme kukli, ale este sme nekupili 🙂

gelinka75
10. dec 2012

@lubanka dokedy si bez netu? to si tu aspon od teba oddychneme 😝 😝 😝 😝 😀 😀 😀