icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

gelinka75
10. dec 2012

@janap76 pocuj riesila si to brno, ako chod tam pozri ako to tam je a potom sa rozhodnes, mne je to od ruky, v GF sa mi paci to, ze to ide rychlo, idem pridem, pre niekoho je vsak neprekonatelny problem aj to, ze nam tam davaju cisla, no a co? nech mi hovoria aj krava ak dospejem k cielu 😉 odbornici su vsade rovnaki..

janap76
10. dec 2012

@gelinka75 tak atk presne tak som to myslela, pôjdem, kuknem, vypočujem si a uvidím 😉 mám to cca rovnako ďaleko ako BA 🙂 kedy bude finále master ? 🙂

gelinka75
10. dec 2012

@janap76 dnes, ale uz som pozerala v piatok na nove, to len blba markiza to nakuskovala

janap76
10. dec 2012

@gelinka75 ja sa už neviem dočkať víkendu .... straaaašne chcem ísť na vianočné trhy 🙂 🙂 🙂 a minulý víkend ešte neboli .... len dúfam že nebude dovtedy meter snehu 😀 😀 😀

janap76
10. dec 2012

@gelinka75 čo ????? tak kto vyhral ?????? 😕 😕 😕

janap76
10. dec 2012

@gelinka75 Miška ?

gelinka75
10. dec 2012

@janap76 nie, vyhral to peter 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

janap76
10. dec 2012

@gelinka75 hmmm tak to som nepríjemne prekvapená 😠 😠 😠

lubanka
10. dec 2012

@gelinka75 o.k. 😝 😀 dám vám oddych do pondelka... stačí? 😉 potom sa prihlásim... si prídem iba prečítať výsledok... čí máš HCG 1000 alebo 2000 😉 podľa toho budeme vedieť, či jedno alebo dve 😵
tak pááááá v pondelok 😉

lubanka
10. dec 2012

@janap76 janik nebudem tu ani poobede, lebo angelička ma z tade pozametala 😀 😀 😀 😀 😝

gelinka75
10. dec 2012

@janap76 aj ja som bola nahnevana...lebo je taky naduty... 😠

gelinka75
10. dec 2012

@lubanka budes nam tu chybat 😀 😀 😀 😀

lubanka
10. dec 2012

@gelinka75 áno... ako koze nožík 😀 😀 😀 😝

gelinka75
10. dec 2012

@lubanka 😀 😀 😀 😀 😀 nooo skoro rovnako

lubanka
10. dec 2012

@gelinka75 počuj neštvi ma "ty hade jeden volosatyj na korotko pidstriženyj" 😀 😀 😀 😀 😀 "ša naseru a ťa pidrižu s kosturku" 😀 😀 😀 😀 😀

gelinka75
10. dec 2012

@lubanka to je akym narecim? 😕 a co je to kosturka? 😝 😝 😝 😝 😀

lubanka
10. dec 2012

@gelinka75 preklad: "ty had jeden vlasatý na krátko ostrihaný, sa naštvem a podrežem ťa s nožíkom tzv. rybyčkou " 😀 😀 😀
to len pre prípad, že to nebudeš vedieť vylúštiť 😀 😀 😀 😀 ale to sa u nás tak za čias mládi v partii srandovalo... resp. chlapci si tak medzi sebou zo srandy vraveli 😀 😝 tak sa dúfam neurazíš 😉

lubanka
10. dec 2012

@gelinka75 to je rusínsky 😀 😀 😀 😀

gelinka75
10. dec 2012

@lubanka to znie ako keby medzi sebou hovorili indiani 😀

gelinka75
10. dec 2012

@lubanka a ty vies po rusinsky?

lubanka
10. dec 2012

@gelinka75 😀 😀 😀 😀 😀 😉 "môj veľký brat ma odhalil" 😀 😀 ja červená tvár z kmeňa apačou ťa zdravím... mám v sebe už pohár ohnivej vody, tak začínam hovoriť rečou bledej tváre 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lubanka
10. dec 2012

@gelinka75 rusínsky, ukrajinsky, poľsky, šarišsky a rozumiem goralsky ... všetky okolité reči a nárečia 😉 príď k nám a ručím ti zato, že za pár týždňov budeš vedieť aj ty... 😉

janap76
10. dec 2012

@lubanka
@gelinka75 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ešte 😀 😀 😀 😀 ešte 😀 😀 😀 😀

janap76
10. dec 2012

@lubanka aj po východniarsky ? 😀 😀 😀 😀

janap76
10. dec 2012

@lubanka gin a tonic ? 😀 😀 😀 😀 😀

lubanka
10. dec 2012

@janap76 ta co rypeš, šak aj ty znaš, či ši už zapomla? ci neverim, hutor jak ci huba narošla 😀 😀 😀 😀
dobre už stačilo... my sa doma aj tak nerozprávame žiadnym nárečím... a v práci by som to ani nemohla... vlastne je mi to úplne k ničomu... ale keď som bola v nemecku, tak tam sme boli 2poliačky, 2 goralky, 3ukrajinci a jedna Bulharka a tí nemci boli z toho normálne na prášky, že my som slováčka, rozprávam s nimi nemecky, ak došli zákazníci anglicky hovoriaci, tak s nimi anglicky, medzi personálom poľsky, goralsky, bulharsky, ukrajinsky... normálne nechápali 😀 😀 som sa na tom neskutočne zabávala a oni stále sondovali, že aké my to máme vyspelé školstvo a koľko rečí sa v školách musíme učiť, keď taká jazyková zdatnosť 😀 😀 😀 😀 trdlá 😀 😀 😀

lubanka
10. dec 2012

@janap76 gin a tonic 😝 vieš ako mi chutí... už mi mm namixoval druhý a už začínam kvalitne cítiť hlavu 😀 😀 😀 😀 ešte mám príď 😵 dáme si do nosa 😀

gelinka75
10. dec 2012

@lubanka mne sa nahodou paci vychodnarsky ked niekto rozprava 😀 janka radsej isla spac

lubanka
10. dec 2012

@gelinka75 😀 😀 😀 😀 už ti to ide 😀 😀 😀 😀 ona len robí drahoty 😀 😀 😀 😀 no a ja už asi pomaly tak isto pôjdem.... do sprchy a hajať, som vytrúbila 2poháre a kvalitne mi stúplo do hlavy... oheň v krbe mi pomohol 😀 😀 😀 som jak pivoňka červená 😀 😀 😀 😀 tak sa maj pekne, dobrú noc 😉

gelinka75
10. dec 2012

@lubanka dobru 😀 😀 ty ozralo 😝 😝