Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
ahoj dievčatá.....tak ako je to s vami?....kto ešte čaká na schvalenie žiadosti na IVF?....kto bol na nejakom vklade a čaká na test tehu?....a celkovo kto z nas je už tehu?....nech som trocha v obraze...však si čítam čítam vaše príspevky,ale tak trochu v tom mam zmätok 😉
@azzura co ja viem, stale mam pocity na mrchu, tak cakam a fest take, ze uz prisla a stale nic, mozno to brzdi ten utros, ja neviem, zatial nespinim..toto mam uz od 5 dna 😠 😠 😠 zle mi nie je, mam chut na korenene jedla ale to moze byt aj inokedy..neda sa to rozlisit a ani neviem co mam citit..
Dobré ránko všetkým 🙂
dobré ránko dievčatá, tak furt nič, čakám na tu mrchu a ona nechodí a nechodí a teploty furt mám 36,9 - 37,3 , ja som volala dr. on mi povedal, že clostil nebrzdí menzes, jediný mesiac, čo ho chcem dostat......a ani bruško mna nebolí ako na menzes, vždy mávam tak trošinku bolenie 2-3 dni pred príchodom mrchy.............pijem aj červené vínko trochu ......žeby dneska ????? ja už ju chcem !!!!!!!
Janka dnešná teplotka ? ináč mám z teba dobrý pocit........aby si nenašla // na testíku....... 😵 😵 😵 😵 😵 😵

@janap76 Janička ty ideš do Brna na ivf? a bratislavu si neskúšala? prečo si sa tak rozhodla?