icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

alyca
11. dec 2012

@janap76 Janička ty ideš do Brna na ivf? a bratislavu si neskúšala? prečo si sa tak rozhodla?

alyca
11. dec 2012

@lucka771 ahoj Lucka a vitaj v našej diskusii mladíc. Povedz nám niečo o sebe.

alyca
11. dec 2012

@gelinka75 ahoj Angelicka, ako pokračuješ?

alyca
11. dec 2012

@janap76 áno budúci rok by som mohla na tú LPR a kto je tu tehuľka???, už by som sa potešila pozitívnej správe 🙂

alyca
11. dec 2012

@azzura zlatko skús vysvetliť šéfke, že aj pre Teba to je náročne aj fyzicky, aj psychicka a nekonenčnom dôsledku aj finančne. Vieš, človek ktorý toto nazažil, tťazko pochopí.

alyca
11. dec 2012

@mates777 ja robím manažérku v sklade. Vykladám tovar, upratujem v sklade aj v predajni,..........Jaké darčeky chystáš pre svojich zamestnancov?

gelinka75
11. dec 2012

@alyca cauko, dnes som tu pomenej, varila som a potom som upratovala kuchynu, vyhadzala som nepotrebne veci, teraz lezim lebo od poobedia ma zas boli brusko tak predychavam 😠

alyca
11. dec 2012

@gelinka75 myslí na to, že všetko to zlo, ktorým si musíš prejsť je na niečo dobre a prečo ta bolí bruško?

gelinka75
11. dec 2012

@alyca to keby som vedela 😖 ty uz si prichystana na vianoce?

gelinka75
11. dec 2012

@azzura ja som dnes pisala mojej, ze este som na pn a pridem asi az dalsi pondelok tak uz mala reci, ze s nejakymi vecami maju problem, tak som jej napisala co ma robit 😀 dovidenia... akoze teraz chcem byt chvilu sebecka ..

lexus77
11. dec 2012

ahoj dievčatá.....tak ako je to s vami?....kto ešte čaká na schvalenie žiadosti na IVF?....kto bol na nejakom vklade a čaká na test tehu?....a celkovo kto z nas je už tehu?....nech som trocha v obraze...však si čítam čítam vaše príspevky,ale tak trochu v tom mam zmätok 😉

azzura
12. dec 2012

@alyca alicka ale ona to skoro zazila pred15 rokmi. Vies vsak nech trubi a svieti, on bol nastraty nie ja, ja som bola ok, lebo som nikam nenarazila a tak som nemusela ist opat do servisu 🙂

azzura
12. dec 2012

@gelinka75 maš pravdu, bud sebecka, ved ide o tvoje babatka 🙂

azzura
12. dec 2012

@lexus77 ahoj zlato, tak zajtra budeme vediet ci je tehu gelinka, klaudi je tehu prirozdene, a inak nik.....ja idem do druheho kola,takže čakam na schvalenie ziadosti a ostatme mech sa pochvalia alebo ponervacia same a ty ako??

gelinka75
12. dec 2012

@azzura doma je byt lepsie ako v praci 😀

azzura
12. dec 2012

@gelinka75 jasne že doma je lepšie, robiš kolko vladzeš a kedy chceš, a nik ta nebuzeruje a nestresuje 😉

azzura
12. dec 2012

@gelinka75 ako ti je dnes??? niečo ine?? zvlastne?? ci?

gelinka75
12. dec 2012

@azzura co ja viem, stale mam pocity na mrchu, tak cakam a fest take, ze uz prisla a stale nic, mozno to brzdi ten utros, ja neviem, zatial nespinim..toto mam uz od 5 dna 😠 😠 😠 zle mi nie je, mam chut na korenene jedla ale to moze byt aj inokedy..neda sa to rozlisit a ani neviem co mam citit..

janap76
12. dec 2012

Dobré ránko všetkým 🙂

janap76
12. dec 2012

@alyca Ahoj Ali 🙂 to Brno ešte nie je isté, uvidíme v januári..... tento rok už neriešim 🙂 Inak bude to super, keď tú LPR už budeš mať za sebou a budeš vedieť na čom si 🙂

janap76
12. dec 2012

@gelinka75 bože, ešte vydržať do zajtra 😉 na nervy

janap76
12. dec 2012

@azzura akú si mala dnes cestu ?

gelinka75
12. dec 2012

@janap76 nemam nervy, neviem preco, asi som uz so vsetkym zmierena 😔

azzura
12. dec 2012

@gelinka75 hmm, som fakt zvedava, ale ved krv to rozluskne

janap76
12. dec 2012

@lexus77 Ahoj Ivka 🙂 ja čakám na schválenie žiadosti ..... už 6 týždňov 😀 😀 😀 ale to nevadí ...ako sa máš ty ?

gelinka75
12. dec 2012

@azzura no uz len den, isla by som aj dnes uz

janap76
12. dec 2012

@gelinka75 ale šak ja mám s toho nervy !!! 😀 😀 😀 aj ostatné baby 🙂

lucka771
12. dec 2012

dobré ránko dievčatá, tak furt nič, čakám na tu mrchu a ona nechodí a nechodí a teploty furt mám 36,9 - 37,3 , ja som volala dr. on mi povedal, že clostil nebrzdí menzes, jediný mesiac, čo ho chcem dostat......a ani bruško mna nebolí ako na menzes, vždy mávam tak trošinku bolenie 2-3 dni pred príchodom mrchy.............pijem aj červené vínko trochu ......žeby dneska ????? ja už ju chcem !!!!!!!
Janka dnešná teplotka ? ináč mám z teba dobrý pocit........aby si nenašla // na testíku....... 😵 😵 😵 😵 😵 😵

lucka771
12. dec 2012

@gelinka75 test si nerobila ? jak môžeš takto v neistote byt ???? ja by som testovala odušu 😵 😵 😵 😵 😵

gelinka75
12. dec 2012

@janap76 hmm 😀 a to este ake budes mat ked budes v tom kolotoci..je to napinave, ale teraz som ovela kludnejsia ako pri prvom IVF, ved ani netestujem, len cakam co bude, bud alebo