Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@janap76 http://www.naturlekaren.sk/zbozi/doplnky-vyzivy..., som si popísala s babami, čo si to už objednali a aj s takými čo si objednali prášok, že ten prášok ich chlapi nechceli, že neni dobrej chuti, tak som objednala tablety, som zvedavá ako budeme po sebe skákat 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@janap76 ja som kludný, vyrovnaný človek, ale ked je moc niečoho, tak vybuchnem a nehladím a to som kričala, už som sa neovládla, už k nám nepáchne, tak a na zvončeku som naštelovala vianočnu melodiu tichá noc 😵 😵 😵 😵 😵 , máme tam 60 melodií tak do štedréhov večera môžem štelovat až sa uštelujem 😀
@janap76 ja som to uz nejak davno vzdala že by sa prirozdene zadarilo, a tak som bola v strese pri IUI a tiež z toho nebolo nic a poto teraz pri IVF a niež nic, takže ja to uz nejak celkovo vzdavam, asi ma ten hore nema rad...tak nech sa bodne a dopraje ciganam a ludom co nechcu deti
@lucka771 hormony mam vzhladom k svojmu veku ok, zistuju to z krvy. vraj sa mi ale tvori malo vajok, ale anovulacny som myslim nemala nikdy, ja si citim ovu a potom som si meravala aj robila testy, aj chodila na folikulimetriu.....takže proste mame smolu. MM smg je vraj normozoospermia. Ja si skor myslim že je u mna problem v tom že ja nemam resp. mam malo ovulacneho hlieno, takže asi nemaju kde prezit alebo presmyknut sa cez krcok do maternice k vajku, ale nikto to neriesil.....toto moja vlastna diagnoza 😀 😀 😀 😀
vam ide upozornovanie? mne to hazde bludy
dakujem všetkým za blahoželania, musím niečo upiect , dojde aj klauduš aj s pupkom 😀 😀 😀 😀 😀 , má ho teda 😀 😀 😀 😀 😀 😀 , ale nic v zlom, ale pristane jej to 😀 😀 😀 😀 😀 , moja milovaná klauduš 😀 😀 😀 😀 , aaaaaa už som to dosala 😵 , štastná preštastná som, takže som 1 DC a zajtra šup ho na krv na HP chcem to do nového roku všetko mat za sebou.
ukazuje mi to že missing username....len nech si to neusiera 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
vcera ma nastvala svokra, ale tak, ze som mala pumpu na 250, mm ju odviezol do mesta, vylozil a ze tam a tam ju bude cakat, si predstavte, ze volam mm, ze ci je vsetko ok, lebo dlho nechodili a on ze hlada mamu, lebo neprisla na dohovorene miesto(telefon zabudla doma), tak si predstavte, ze o pol hodky pocujem ako svokra prisla domov!!! ona sadla na autobus, namiesto toho aby tam na neho pockala a vykaslala sa na neho a on chudak bludil hodinu a pol vystresovany po obchodoch a hladal ju, ze ci sa jej nieco nestalo..tak som ju ohucala ci je normalna...a ona ze no tak mu zavolaj, akoze namiesto toho ked dosla mala hned dvihnut telefon a volat mu, ze nech ju necaka tak este mne hovori no tak zavolaj mu, to je super mama a svokra, fakt sebeckost sama, o nic sa nestarat, ma 3 vnucata a kasle na nich, vidi len seba

@janap76 počkaj idem kuknut do gmailu, lebo tam mi došiel potvrdzovací mail , hned to bude