icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

lucka771
13. dec 2012

@janap76 počkaj idem kuknut do gmailu, lebo tam mi došiel potvrdzovací mail , hned to bude

janap76
13. dec 2012

@lucka771 a tú akože kámošku si vybavila na 1* 🙂 🙂 😉

lucka771
13. dec 2012

@janap76 http://www.naturlekaren.sk/zbozi/doplnky-vyzivy..., som si popísala s babami, čo si to už objednali a aj s takými čo si objednali prášok, že ten prášok ich chlapi nechceli, že neni dobrej chuti, tak som objednala tablety, som zvedavá ako budeme po sebe skákat 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lucka771
13. dec 2012

@janap76 ja som kludný, vyrovnaný človek, ale ked je moc niečoho, tak vybuchnem a nehladím a to som kričala, už som sa neovládla, už k nám nepáchne, tak a na zvončeku som naštelovala vianočnu melodiu tichá noc 😵 😵 😵 😵 😵 , máme tam 60 melodií tak do štedréhov večera môžem štelovat až sa uštelujem 😀

azzura
13. dec 2012

@janap76 ja som to uz nejak davno vzdala že by sa prirozdene zadarilo, a tak som bola v strese pri IUI a tiež z toho nebolo nic a poto teraz pri IVF a niež nic, takže ja to uz nejak celkovo vzdavam, asi ma ten hore nema rad...tak nech sa bodne a dopraje ciganam a ludom co nechcu deti

azzura
13. dec 2012

@lucka771 hej, ale už nie sme najmladsie 😒

lucka771
13. dec 2012

@azzura tak toto hovor ked budeš mat vyše 40 , potom už to bude beznádejné......teraz sme v reprodukčném veku ešte stále.....

azzura
13. dec 2012

@lucka771 nikdy nevieš kedy dojde prechod, mne už moj ex dr. povedal v 34 že o chvilu budem v prechode tak nech utekam rychlo na umele

lucka771
13. dec 2012

@azzura hej, už viem čítam prvé stránky tuna......a teraz čo ? máš hormony v poriadku ? estrogen a progesteron a prolaktín, ten je najdôležitejší, hm a ako to zistil z krvi ? nemohla si mat práve vtedy anovulačný cyklus ?

gelinka75
13. dec 2012

@mates777 @azzura ahojte, dakujem baby, mates uz si mozno po, dufam, ze to dobre dopadlo, krv odovzdana, tak cakame 😉

azzura
13. dec 2012

@lucka771 hormony mam vzhladom k svojmu veku ok, zistuju to z krvy. vraj sa mi ale tvori malo vajok, ale anovulacny som myslim nemala nikdy, ja si citim ovu a potom som si meravala aj robila testy, aj chodila na folikulimetriu.....takže proste mame smolu. MM smg je vraj normozoospermia. Ja si skor myslim že je u mna problem v tom že ja nemam resp. mam malo ovulacneho hlieno, takže asi nemaju kde prezit alebo presmyknut sa cez krcok do maternice k vajku, ale nikto to neriesil.....toto moja vlastna diagnoza 😀 😀 😀 😀

azzura
13. dec 2012

@gelinka75 tak cakame,, ako sa ndes citis???

gelinka75
13. dec 2012

@lucka771 zatial nie som na prasky, mozno az tak pol hodky predtym a ked budem volat tak budem totalne mimo 🙂

gelinka75
13. dec 2012

@azzura v pohodke, obcas ma boli zas brucho, bola som u obvodnej, tak ze ci to vyslo, ja ze neviem, taka bola zlata, ze mam kaslat na robotu aj keby to nevyslo ma pusti az od 1.januara do prace

lucka771
13. dec 2012

@azzura no ked máš ovulku, tak sa ti tvoria aj folíky a ked si merala teplotu, a bola ako píšeš dvojfázová, tak aj folíky praskli a vyšlo z nich vajko.....ja si myslím , že u Vás to bude psychika 😔

lucka771
13. dec 2012

@gelinka75 tak presne, kašli na robotu.....čo s nou 😀

lubanka
13. dec 2012

@lucka771 aj ja ti prajem všetko najlepšie k meninám 😉 nech sa ti vyplní všetko, po čom ti srdiečko piští... 😵

gelinka75
13. dec 2012

@lucka771 😀 😀 😀 😀 len ma stve, ze polka vyplaty v kybli 😠 😠 😠

gelinka75
13. dec 2012

@lucka771 lucka vsetko najlepsie k meninam 🙂

gelinka75
13. dec 2012

@azzura azzura tak 5 sniclov? za tych desat eur si mohla dat aj viac 😝 😝 😀

lubanka
13. dec 2012

@gelinka75 držím ti prsty hrozne silno... normálne som volala kolegyniam, nech mi dajú heslo tu na svoj PC, lebo že musím súrne kuk... 😵 poobede ak sa bude dať, tak mrknem... drž sa 😉 myslím na teba

lucka771
13. dec 2012

@gelinka75 ser na penáze, tie boli aj budu.....čo s nimi, furt chechtáky nejaké, však sa ešte tvoj nachodí do práce ked budu dvojky 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

gelinka75
13. dec 2012

@lubanka dakujem, teraz sme dosli domov a mm ide do rakuska sluzobne...budem mu oznamovat vysledok telefonicky 😠

gelinka75
13. dec 2012

vam ide upozornovanie? mne to hazde bludy

lucka771
13. dec 2012

dakujem všetkým za blahoželania, musím niečo upiect , dojde aj klauduš aj s pupkom 😀 😀 😀 😀 😀 , má ho teda 😀 😀 😀 😀 😀 😀 , ale nic v zlom, ale pristane jej to 😀 😀 😀 😀 😀 , moja milovaná klauduš 😀 😀 😀 😀 , aaaaaa už som to dosala 😵 , štastná preštastná som, takže som 1 DC a zajtra šup ho na krv na HP chcem to do nového roku všetko mat za sebou.

lucka771
13. dec 2012

@gelinka75 nejde......co toto je za bordel...nejde mi to

lucka771
13. dec 2012

ukazuje mi to že missing username....len nech si to neusiera 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

gelinka75
13. dec 2012

vcera ma nastvala svokra, ale tak, ze som mala pumpu na 250, mm ju odviezol do mesta, vylozil a ze tam a tam ju bude cakat, si predstavte, ze volam mm, ze ci je vsetko ok, lebo dlho nechodili a on ze hlada mamu, lebo neprisla na dohovorene miesto(telefon zabudla doma), tak si predstavte, ze o pol hodky pocujem ako svokra prisla domov!!! ona sadla na autobus, namiesto toho aby tam na neho pockala a vykaslala sa na neho a on chudak bludil hodinu a pol vystresovany po obchodoch a hladal ju, ze ci sa jej nieco nestalo..tak som ju ohucala ci je normalna...a ona ze no tak mu zavolaj, akoze namiesto toho ked dosla mala hned dvihnut telefon a volat mu, ze nech ju necaka tak este mne hovori no tak zavolaj mu, to je super mama a svokra, fakt sebeckost sama, o nic sa nestarat, ma 3 vnucata a kasle na nich, vidi len seba

janap76
13. dec 2012

@gelinka75 😵 😵 😵 verím v POZITIVNY výsledok 😵 😵 😵 😵 😵 😵

janap76
13. dec 2012

@gelinka75 asi sa opúšťa od rozumu 😀 😀 😀 už celkom 😉 vypenila by ma riadne 😠