icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

lucka771
13. dec 2012

@gelinka75 hm svokra je len svokra, aj ked moja mama je super svokra, maju sa strašne radi so švagrinkou 🙂

gelinka75
13. dec 2012

@janap76 vsak som penila, som na nu nahucala, ze posledny krat to takto spravila...mm bol uplne mimo z toho

gelinka75
13. dec 2012

@lucka771 nasi by to takto neriesili tiez, lebo vedia, ze by som si robila starosti a hladala ich, ale nie ju to nenapadne, lebo ona je uplne inak nastavena, jej nedochazda, ze mm by si mohol robit starosti, alebo ze mu skomplikuje situaciu, ona videla len seba nech je cim skor doma

lucka771
13. dec 2012

@gelinka75 kašli na nu, som tuna čítala že staviate, tak čoskoro pôjdeš do svojho a kašlat na nu, otvoríš si komu chceš a hotovo 😀 a ozaj ako sa cítiš ? dobrý znak je nafuknuté bruško 😉

gelinka75
13. dec 2012

@lucka771 ja mam stale nafucane brusko 🙂 lebo nie som lata takze ci je viac alebo menej nafucane tak to neviem 🙂

lucka771
13. dec 2012

vysvetlí mi niekto čo tie moje teploty takto hore ????? a konečne mi dneska dorazila mrchanka , to som sa potešila, hm ale čo tie teploty, hormony mám v poriadku, žiadne lieky teraz nejem......ale včera som si popísala a pár babám aj pri takto vysokých teplotách došieol menzes a to už sa vytešovali, že možno su tehu....

lucka771
13. dec 2012

@gelinka75 😉 , aha, no ja som taká do latova, a mám ho nafučané, dneska sa budem s klaudi žduchat bruškami...aj ona má , ale ako 😀 😀 😀 😀 , pupínek má riadny, ale velmi jej to pristane 😀 😀 😀 😀

gelinka75
13. dec 2012

@lucka771 budes merat aj pocas mrchy? ono sa to moze este drzat vysoko, videla som grafy ked im to kleslo az po mrche..., pozdrav ju, nech hladka brusko

lucka771
13. dec 2012

@gelinka75 a má sa aj počas mrchy merat ? ráno som bola ešte plochá a teraz som tak nafučaná ako nikdy, toto som nikdy nemávala takto......možno po tom clostile....neviem, oukej pozdravím ju

gelinka75
13. dec 2012

@lucka771 ja som nemeriavala, sa mi zdalo divne si to tam pchat ked krvacam...ako chces 😉

lucka771
13. dec 2012

@gelinka75 ved to, fuj aj mne to je také divné, nebudem....až potom ked mi skončí, nenapísala si mi ako sa cítiš ?

gelinka75
13. dec 2012

@lucka771 normalne az na to podbrusko, stale pobolieva, akoby mala dojst tak mam obavy ☹

lucka771
13. dec 2012

@gelinka75 pobolievanie podbruška je v poriadku, bolo by divné keby si nič nemala 😉 , nooo ved tak sa aj začína tehu, ako keby na mrchu malo byt, a podaktoré aj tu mrchu mali a otehu, takže krv to istí, nevieš ako ti držím palce, 2 IVF....velmi Ti držím palce, ja mám chut na bejlís, máme ho, ale že až na štedrý večer si dáme s mojím, kurník už na tu flašu kukám týžden, normálne by som si aj teraz dala, a dám si ked povieš, že je to tam....to bude dôvod, aj ked moj tomu chápat nebude, len zbadá flašu načatu....ja ju schovám dozadu, nespomene si....až na štedráka, že jeeeee a kedy si si cvakla 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 poviem mu ked gelinka otehu, bude pozerat na mna ako puk, ako tá mucha puk 😀 😀 😀 😀

lucka771
13. dec 2012

ozaj chodí sa na HP nalačno ?

gelinka75
13. dec 2012

@lucka771 😀 😀 😀 😀 😀 si zlata, ale pockajme az do vysledkov 😀

gelinka75
13. dec 2012

@lucka771 nie to nemusi byt nalacno, nalacno sa ide ked ti robia normalny krvy obraz, tuto zistuju len hormony

lucka771
13. dec 2012

@gelinka75 ja som Ti zobrala mrchanu, už nech je tu dôvod na radost.....na obyčajnu ludsku radost aj so slzičkami so všetkým ako má byt.....žiadne penáze, práca.....čo z toho...to by si potom otehu na luciu ?

gelinka75
13. dec 2012

@lucka771 neviem sa dockat..potom pride ulava 🙂

azzura
13. dec 2012

@gelinka75 som strasne zvedava.

azzura
13. dec 2012

konecne mi zas nabehol MK

azzura
13. dec 2012

vcera na vecierku bol kolega dobre nadr....y a mne sa uz nechcelo tancovat, tak dosiel a povedal nieco typu "ze nesed tu ako krava" tak ja som sa urazila, obliekla a odisla a pred chvilou mi doniesol kurier nadhernu kyticu 😀 😀 😀

azzura
13. dec 2012

@lucka771 no, ale brucho aj mna boli ....nic ine???

azzura
13. dec 2012

@lucka771 ja viem vsetci lekari tvrdia že to mam v hlave, vsak ja viem že som na hlavu 😀 😀 😀 😀

azzura
13. dec 2012

@gelinka75 neboj, som si to odpila...ved som najviac zozrala, sa vzdy smeju ze kam to davam 😀 😀

lucka771
13. dec 2012

@azzura a dovolenka ? lyžuješ ? taká zimná lyžovačka spojená s romantickýme večermi.....len taká víkendíková, to sa predsa dá naplánovat, ja to už plánujem, ideme na lyže do austrie, aj teda K ide s nami , ona bude lyžovat bokom, vieš takto sa na to upínat, noo hlava je potvora 😀 ,

lucka771
13. dec 2012

@azzura toto asi nebolo mne ?

azzura
13. dec 2012

@lucka771 lyžujem, lenže moj mm ma tolko roboty že asi tento rok nikam nejdeme

azzura
13. dec 2012

@lucka771 čo nebolo tebe???

gelinka75
13. dec 2012

@azzura moj zas bol vcera vecer na hokeji, zacal zas chodit hravat..tak dnes je cely dolamany a isiel stahovat nabytok, som sa smiala, ze ako bude robit, a ze pianko 😀

azzura
13. dec 2012

@gelinka75 to je fajn, že sa zacal opat venovat svojej aktivite 🙂 vsak robit može aj neskor 😀