Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@azzura vsak ja som v pohode s tym, ze chodi, lebo potrebuje byt medzi muzmi, vies co sa stalo? mal ist aj minuly tyzden, ale nesiel lebo nieco riesil, ale vtedy akurat dvaja z chalanov co chodia sa zrazili a jeden ma zlomenu licnu kost, vcera ho operovali, davali mu tam nejaky kov, aby mu to drzalo a dnes mi moj vravi vcera som drbol na bok a boli ho klb, skoro ma vystrelo...je to zas dobre nebezpecny sport..aj ked ma tie chranice, aj tak
@gelinka75 ja bych sa nehambila nikomu povedat, že bola som na umelom a čo ? ja to beriem ako prirodzenu sučast života pomaly už v dnešnej dobe.....čo je to hamba ? keby náhodou som v buducnosti aj ja začala toto riešit, ja už som sa o tom bavila aj so švagrovou, vedela by to celá moja rodina ja v tom nevidím nic zlého....
ani mne sa nepáči 🙄
@gelinka75 áno chodila , bolo to v tej relácii na streche, 3 roky tam chodila, a nič z toho , a teraz už má 45 tak sa zmierila s tým že deti mat nebude, preto má psíka.....hovorila o tom uplne prirodzene, netajila nič, chvilu mama frajera, ale potom už nemala a podla jej reči tak si dala vložit cudzie spermie.....
ja judínku tiež nemusím a slizkého skrucaného tiež

@azzura no, ale brucho aj mna boli ....nic ine??? toto si mi poslala..