Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@lucka771 nasi by to takto neriesili tiez, lebo vedia, ze by som si robila starosti a hladala ich, ale nie ju to nenapadne, lebo ona je uplne inak nastavena, jej nedochazda, ze mm by si mohol robit starosti, alebo ze mu skomplikuje situaciu, ona videla len seba nech je cim skor doma
vysvetlí mi niekto čo tie moje teploty takto hore ????? a konečne mi dneska dorazila mrchanka , to som sa potešila, hm ale čo tie teploty, hormony mám v poriadku, žiadne lieky teraz nejem......ale včera som si popísala a pár babám aj pri takto vysokých teplotách došieol menzes a to už sa vytešovali, že možno su tehu....
@gelinka75 pobolievanie podbruška je v poriadku, bolo by divné keby si nič nemala 😉 , nooo ved tak sa aj začína tehu, ako keby na mrchu malo byt, a podaktoré aj tu mrchu mali a otehu, takže krv to istí, nevieš ako ti držím palce, 2 IVF....velmi Ti držím palce, ja mám chut na bejlís, máme ho, ale že až na štedrý večer si dáme s mojím, kurník už na tu flašu kukám týžden, normálne by som si aj teraz dala, a dám si ked povieš, že je to tam....to bude dôvod, aj ked moj tomu chápat nebude, len zbadá flašu načatu....ja ju schovám dozadu, nespomene si....až na štedráka, že jeeeee a kedy si si cvakla 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 poviem mu ked gelinka otehu, bude pozerat na mna ako puk, ako tá mucha puk 😀 😀 😀 😀
ozaj chodí sa na HP nalačno ?
konecne mi zas nabehol MK
vcera na vecierku bol kolega dobre nadr....y a mne sa uz nechcelo tancovat, tak dosiel a povedal nieco typu "ze nesed tu ako krava" tak ja som sa urazila, obliekla a odisla a pred chvilou mi doniesol kurier nadhernu kyticu 😀 😀 😀
@azzura a dovolenka ? lyžuješ ? taká zimná lyžovačka spojená s romantickýme večermi.....len taká víkendíková, to sa predsa dá naplánovat, ja to už plánujem, ideme na lyže do austrie, aj teda K ide s nami , ona bude lyžovat bokom, vieš takto sa na to upínat, noo hlava je potvora 😀 ,

@gelinka75 hm svokra je len svokra, aj ked moja mama je super svokra, maju sa strašne radi so švagrinkou 🙂