Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
práve mi volali z CAR že máme schválenú žiadosť
@janap76 Vanilkove rozky: 60 dkg hl. muky, trochu pras. cukru, 2 masla (hera, palmarin, s ozajstnym som neskusala), 32 dkg orechov, zamiesit, urobit rozteky a upiect, este teple obalit v pras. cukre s vanilkou, robit troska hrubsie, lebo su velmi krehke a pri obalovani sa zvykne obcas zlomit kym nevychladnu, ale nam strasne chutia..opatrne narabat s nimi
@gelinka75 no a teraz mám ja tlak 250 zo svokry .... plno ale fakt plno vanilkových rožkov napiekla, že pre nás do KE .... mňa dočista porazí, prečo sa do ....neopýta ? prečo ? chcela som si napiecť sama ! ja nie som nesvojprávna !!! ja ostanem v KE prisámbohu ....a keď pečie moja svokra, tak múka je všade ...všade ...všade .... na linke, na chladničke, na sporáku, na mikre na konvici ...na kohútikoch....všade.... bože môj tlak...prisahámbohu, poobede si kúpim fľašu.... nech si môžem dať v takomto prípade aspoň štamperľu
dýcham dýcham dýcham
@azzura ty teraz hlavne si hlavičku nastav pozitívne.....nie že my čo máme problém !!!! 😀 lebo žiadny neni, ja som sa rozhodla, že každý mesiac raz cez víkend niekam pôjdeme, do apríla už mám vybrané, na jar chcem ist do france a paríž áno ajfelovka, romantika, no ale teraz si budem musiet vystačit s lyžami a snehom, teším sa velmi 😵 , aj vy by ste mali byvehnut po víkendoch niekam na kopec..... 😉
stol aj stoličky dovezené, ujo si vypítal vyše dvoch tisíc klackov a odišiel, ten stol nedám dokopy sama.....budem musiet počkat do večera....celá rodinka moja milovaná mi volala počnuc mamkou, cez švagrovu, krstného, babku....až po moje supiš kamošky, je to dobrý pocit 😵
@azzura neviem jej tak povedať, ona ako človek nie je zlá, len má proste - ako každá žena nejaké svoéje nastavenia na poriadok - varenie ---ako žena v 60tke..... je mi ľúto, neviem,,,ja potom vezmem hubku, handru čistiace a makám....ona sa síce snaží.....už viem, najvýstižnejšie je ...starého psa, novým kúskom nenaučíš.... ☹

@azzura hm, uz aby si zacala 😝 ..ja som skoro vsetko z netu a mam pokoj svaty. este par drobosti, stromcek chceme ist kupit cez vikend, myslis, ze chodia cez vikend kontroly na pn?