Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@gelinka75 no ja uz moc tu nereagujem, iba sem tam citam, ale teraz musim, BLAHOZELAM!!!! Uzasne!Toto budu zatial najkrajsie vianoce u vas....
@zvolsiinylogin dakujem ti velmi pekne, ako sa mas? dlho si tu nebola 🙂
@gelinka75 ved ja na vas nezabudam kocky,,,ja stale dokola, zamestnanie , popritom brigady, takze som v kole od rana do vecera aj cez sobotu a nedelu...asi vies, ze uzivam este lieky, takze mi sa nesnazime, az ked mi moj doki znizi davku, ale to moze byt aj za rok....tak este raz blahozelam, prajem vela sil a krasne vianoce a nezabudni dat potom aj foto sona malickeho...pa
@zvolsiinylogin dakujem a obcas sa ozvi ako sa mas 🙂 krasne sviatky aj tebe
@gelinka75 ahoj gelinka, ja som bola doteraz sice tichy, ale kazdodenny pozorovatel, co vsetko preziva s vami, co tu prispievate.... teraz prve, co som urobila po navrate z prace, utekala som zapnut PC a dufala som, ze budem moct blahozelat : )) veeeelmi sa z teba tesim a gratulujem !!! je to uzasna sprava : )
@gelinka75 gratulujem z celého srdca 😵 vedela som to... veď som čarovala 😉 druhým viem... iba sebe nie 😒 nevadí, raz sa možno aj mne zadarí...
prepáč, že až teraz sa ozývam, ale mala som také fofry v práci, že až teraz som došla domov a ešte som sa ani nevyzliekla a hneď na PC, že ako si dopadla a čo nevidím 😀 😉 teraz si musíš dávať pozor, žiadne pikantné jedlá, žiadne huby, žiaden čierny čaj, nemala by si ani kávu... toto mne vymenovala sestrička od gyndoša, lebo že vraj toto sa nemôže... neviem, či je to pravda, ale ja som sa tomu vyhýbala...
a mimochodom na ranné nevoľnosti odporúčam zázvorový čaj... 100% pomáha 😉
@gelinka75 a ešte niečo, vravela som ti, keď si povedala koľko máš mrazákov (9ks) a vkladané po PK 2ks, že to je šťastná kombinácia /tak som mala aj ja a bolo to úspešné/ 😀 😀 😀 ja som vedela výsledok už vopred, preto som ťa chcela potešiť a tlačila som ťa aby si urobila test 😀 😀 😀 😀 😉 a ty nie a nie 😀 😉 áááále oplatila sa počkať 🙂

@lucka771 dobre, dakujem, za radu 🙂