icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

gelinka75
13. dec 2012

@lucka771 dobre, dakujem, za radu 🙂

azzura
13. dec 2012

@lucka771 ale ber to tak že ti vkladaju už 5 dnove embrijko

janap76
13. dec 2012

@lucka771 aj tebe Klaudi ....šťastné a veselé Vianoce, opatruj sa, myslím na teba ....pa 😵 😵 😵 😵

kalista32
13. dec 2012

@janap76 no bohužiaľ a akoby mi nestačil jeden množia sa mi tak teraz mám väčší strach z IVF ale počítam , že po novom roku už budem mať schválenú žiadosť a ty čo máš nové ??? 🙂 🙂 🙂

janap76
13. dec 2012

@kalista32 na budúci týždeň idem domov do KE ...tak sa teším .... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

janap76
13. dec 2012

@kalista32 nebrala si nikdy INDONAL ?

kalista32
13. dec 2012

@gelinka75 nooooo moja ty si ale bojovníčka 🙂 🙂 🙂 🙂 tak sa opatruj no ono to je také , že určite si veľmi poslúchala tak ťa ježiško vypočul 😀 😀 😀 😉 😉 😉 paráda

gelinka75
13. dec 2012

nieco pre potesenie 🙂 zhrnutie: 2. IVF 10 den po ET

kalista32
13. dec 2012

@janap76 zatiaľ mi moja MUDr. nič nenasadila zameriavame sa na IVF . 🙂 🙂 🙂

kalista32
13. dec 2012

@gelinka75 no supéééééérrrrr 🙂 🙂 🙂 😉

janap76
13. dec 2012

@kalista32 moja, ona ti to nenasadí....pozri na nete INDONAL..... 🙂

janap76
13. dec 2012

@gelinka75 čumím na to ako teliatko ...... krááááása 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 😵 😵 😵 😵 😵 😵

gelinka75
13. dec 2012

@janap76 aj mne sa paci, je to testik teraz poobede, mozno ranajsi by bol silnejsi, spravim mozno v sobotu rano 🙂

janap76
13. dec 2012

@gelinka75 🙂 🙂 🙂 sprav a šupni aj nám 😵 😵 😵 😵 mm je ok ?

gelinka75
13. dec 2012

@janap76 urcite supnem, mm neviem este neprisiel, cakam ho uz, ale asi pride az tak vecer niekedy, lezim, lebo brusko boli, to tie nervy 😖

janap76
13. dec 2012

@gelinka75 určite ....veď je to najväčšia udalosť, tak len pekne ležkaj a určite sa to upokojí .... pusti si nejaký film ...aj tak ti budú myšlienky blúdiť.... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 ešte sa to musí v hlávke všetko pospájať 🙂 🙂 🙂 🙂 aby ti dočista došlo, že si TEHU !!!!!! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

gelinka75
13. dec 2012

@janap76 idem zapnut telku a uvarim si caj, zajtra snad budem kludnejsia uz 😀 mas pravdu este mi to nedoslo

janap76
13. dec 2012

@gelinka75 to vôbec nevadí, máš na to 9 mesiacov 😉 😉 😉 😉

gelinka75
13. dec 2012

@janap76 teraz uz som rada, ze ostavam na PN, lebo by som sa velmi bala v tejto premavke jazdit takto s nervami v kybli 😀

zvolsiinylogin
13. dec 2012

@gelinka75 no ja uz moc tu nereagujem, iba sem tam citam, ale teraz musim, BLAHOZELAM!!!! Uzasne!Toto budu zatial najkrajsie vianoce u vas....

gelinka75
13. dec 2012

@zvolsiinylogin dakujem ti velmi pekne, ako sa mas? dlho si tu nebola 🙂

zvolsiinylogin
13. dec 2012

@gelinka75 ved ja na vas nezabudam kocky,,,ja stale dokola, zamestnanie , popritom brigady, takze som v kole od rana do vecera aj cez sobotu a nedelu...asi vies, ze uzivam este lieky, takze mi sa nesnazime, az ked mi moj doki znizi davku, ale to moze byt aj za rok....tak este raz blahozelam, prajem vela sil a krasne vianoce a nezabudni dat potom aj foto sona malickeho...pa

chorucka
13. dec 2012

@gelinka75 jeeeej gratulujem 😉 dufam ze si prelomila lady a ze sa ujde aj nam // 😉

gelinka75
13. dec 2012

@zvolsiinylogin dakujem a obcas sa ozvi ako sa mas 🙂 krasne sviatky aj tebe

gelinka75
13. dec 2012

@chorucka dakujem, 🙂 no to dufam, prajem to vsetkym kockam co sa snazia

yaya1
13. dec 2012

@gelinka75 ahoj gelinka, ja som bola doteraz sice tichy, ale kazdodenny pozorovatel, co vsetko preziva s vami, co tu prispievate.... teraz prve, co som urobila po navrate z prace, utekala som zapnut PC a dufala som, ze budem moct blahozelat : )) veeeelmi sa z teba tesim a gratulujem !!! je to uzasna sprava : )

gelinka75
13. dec 2012

@yaya1 jeeej dakujem, az sa hanbim co vsetko tu niekedy piseme 😀 dakujem za podporu, bojujeme dalej, som rada, ze som potesila tolko zienok 🙂

janap76
13. dec 2012

@yaya1 🙂

lubanka
13. dec 2012

@gelinka75 gratulujem z celého srdca 😵 vedela som to... veď som čarovala 😉 druhým viem... iba sebe nie 😒 nevadí, raz sa možno aj mne zadarí...
prepáč, že až teraz sa ozývam, ale mala som také fofry v práci, že až teraz som došla domov a ešte som sa ani nevyzliekla a hneď na PC, že ako si dopadla a čo nevidím 😀 😉 teraz si musíš dávať pozor, žiadne pikantné jedlá, žiadne huby, žiaden čierny čaj, nemala by si ani kávu... toto mne vymenovala sestrička od gyndoša, lebo že vraj toto sa nemôže... neviem, či je to pravda, ale ja som sa tomu vyhýbala...
a mimochodom na ranné nevoľnosti odporúčam zázvorový čaj... 100% pomáha 😉

lubanka
13. dec 2012

@gelinka75 a ešte niečo, vravela som ti, keď si povedala koľko máš mrazákov (9ks) a vkladané po PK 2ks, že to je šťastná kombinácia /tak som mala aj ja a bolo to úspešné/ 😀 😀 😀 ja som vedela výsledok už vopred, preto som ťa chcela potešiť a tlačila som ťa aby si urobila test 😀 😀 😀 😀 😉 a ty nie a nie 😀 😉 áááále oplatila sa počkať 🙂