Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@gelinka75 neboj krv bude o.k., nemyslím, že je to málo 😉 tak len kľud, viem, že si to ešte celkom neuvedomuješ... a ešte dlho nebudeš... ja som si to začala uvedomovať až, keď mi začalo byť zle, t.j. ranné nevoľnosti (preto viem, čo je na ne dobré... a už si to toď nedávno odskúšali aj moje kámošky a neskutočne ďakovali, že konečne niečo, čo zabralo, lebo že vyskúšali všetko a nič nepomohlo... zázračný to čaj 😀 😀 )
skús sa opýtať svojho gynďáka na tie pikantné, ale viem, že aj mne lekár na poradni zdôraznil žiadne mastné, žiadne korenené....no proste vymenoval toho dosť, všetko si už ani nepamätám, iba že som mu povedala, že a odkiaľ potom sú tie hlúpe reči, že tehotné môžu všetko 😕 , keď vlastne zisťujem, že nemôžu skoro nič 😖
@gelinka75 bruško budeš cítiť už skoro celé tehu... tým, že to bude rásť, ty budeš stále cítiť tlak a keď sú tam dvaja (myslím, že keď sa obaja ujali) tak to bude o to viac... neboj, všetko je v poriadku... teraz sa musíš naučiť aj odpočívať, nielen upratovať a piecť 😀 😀 😀 😀 nauč sa počúvať telo, keď budeš cítiť, že si unavená, tak si ľahni, keď budeš o.k., tak si môžeš trošku, opakujem trošku máknuť 😀 😉
@lubanka no ved badam, ze lepsie ked lezim na chrbte a nic nerobim, ze to potom prejde..tak budem praktizovat, upratovat este budem, ale tak aby sa nepovedalo a musim napiect kolaciky, to este zvladnem, ale viete co baby mm ma narodky pozajtra, aj som zabudla, to je fajn darcek nie? 😀
@janap76 ja sa mám otrasne, som unavená, teraz konečne raňajkujem, obedujem a večeriam... všetko spolu, za celý deň som stihla akurát 1kávu a 1 čaj vypiť, to je všetko... hlava mi treští...už nech je streda a mám dovolenku... no dovolenku, treba ešte upratať a piecť 😠 to už bude voľno 😝 😠 a ty? už ti test potvrdil tehu? ja čakám... 😀 😀 😀 😀
@lubanka moja zlatá, tak ty si fakt hladná ...šak ty si ma z niekym pletieš...jaké tehu....no moja, len sa pekne napapaj....vydýchaj ... 🙂 🙂 🙂 ja mám tiež strašný stres kvôli robote. Ale dnes je to už lepšie. Včera som robila od rána do večera do 21.30 ...fuj...už nech je víkend 🙂 🙂 🙂
@janap76 ja som uz ako tak OK...operovali ma az o 15 tej a prisla som domov o 18, 30...smadna hladna nervna, vrazdila by som...ale hned som zapinala PC a patrala po Angelickinych vysledkoch 😀
Riadne sa tesim, napravilo mi to naladu hned...
ja uz dufam, ze touto operaciou sa pre mna tento otrasny rok uz konci....

@lubanka ahoooooooooj lubka, dakujem, ja sa vytesujem potichucky 🙂 to fakt? ja som teraz zatazena na korenene jedla a vsetko co ma taku silnu chut..to je strasne, ze sa to nemoze, kavu davam 1 rano, pol salky, pijavala som celu salku, tak len na chut, viem ze si mala fofry, pisala si, ze mozno nebudes tu, ale boli to nervy to ti poviem, co este bude v pondelok, dalsia krv 😀