icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

gelinka75
13. dec 2012

@mates777 ty si este v nemocke? alebo ako, zaoberam sa sebou a ty si mala dnes zakrok 😠 a nejaku tabletku na bolest nemozes

janap76
13. dec 2012

@mates777 to som veľmi rada. Už bude iba dobre 😉 🙂 na jedenie si daj iba niečo ľahšie 🙂 a do postele ! 🙂 zajtra máš dúfam dovolenku 🙂

lubanka
13. dec 2012

@gelinka75 ja teraz nie som len vo výstave, ale ešte mi k tomu pridali aj múzeum (sprevádzať), takže lietam z jednej budovy do druhej... ešte zajtra a bude pokoj 😉

lubanka
13. dec 2012

@janap76 janik, ja som kde si prečítala, že sa teplotkami motkáš okolo 37... tak preto som myslela, či náhodou nie si to... ale to už mám asi halucinácie 😀 😀 😀 😀 no ale čo? hnevala by si sa, keby že si bola? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 vidíš ako ti prajem, ale keď nechceš... 😀 😀 😀 😀 😝

lubanka
13. dec 2012

@mates777 som rada, že ti to dobre dopadlo, konečne dobrá správa po dlhšom čase od teba 😵 😉 super... teraz si uži sviatky, na silvestra si dáme všetky do nosa, okrem Angeličky, tá už nemôže 😀 , ale my si dáme aj za ňu a v novom roku, hor sa všetky do boja... 😵

gelinka75
13. dec 2012

@lubanka no uz to vydrz nejak a potom mas dovo? ja som stale na pn, obvodna ma nechala do 1.1. 🙂

janap76
13. dec 2012

@lubanka chceeeeeem 😀 😀 😀 dobre si čítala, mám 37,2 ...ale šak to sú normálne teploty po ovulke, či ? ale ja sa teším aspoň z toho že som ju mala 😉 dnes som iba 16DC ....takže ešte je čaaasu a čaaasu 😒 šupam do sprchy, zachvíľku ide pandrláčik 🙂....inak to ľudia chodia aj v takýto čas do múzea ? 😕

janap76
13. dec 2012

@gelinka75 inak podľa mňa, na 100% ideš na rizikové, tak že práca .....čaaaau 😉

gelinka75
13. dec 2012

@janap76 no asi ano, chcem sa dohodnut s riaditelom, zeby som robila doma, uvidime 🙂

lubanka
13. dec 2012

@gelinka75 ty už do práce nepôjdeš 😉 potom ťa šupne na rizikové a basta 😵 v robotke by si mali nájsť dočasne náhradu 😵 resp. na dlhšie, lebo potom ešte pôjdeš po súrodenca... vidím to, že ty pôjdeš do práce po 6rokoch 😵 tak máš to už napísané 😀 😎 tak to bude 😉
a nie od pondelka som zasa vo svojom kancli... našťastie... dovolenku mám až od utorka poobede a do práce až 2.1. huráááááá

janap76
13. dec 2012

@gelinka75 tak to budeš ako ja, pracovať z domu....aj ja by som chcela byť ako ty, že pracovať z domu a byť tehu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

gelinka75
13. dec 2012

@lubanka lubka myslis, ze mam zacat brat kys. listovu? lebo ja to neberiem, robilo mi to zle 😔

janap76
14. dec 2012

Dobré ránko 🙂 idem na preventívku k zubárke 🙂 chcem Vám povedať že dnes máme piatoček 🙂

azzura
14. dec 2012

@janap76 dobre ranko, ja mam už zubara zasebou 😀

azzura
14. dec 2012

@mates777 super že je vsetko už ok a zvladla si to, už bude len lepsie 😉

azzura
14. dec 2012

@gelinka75 krásne //

gelinka75
14. dec 2012

@azzura diky 🙂 tento rok som neriesila zubara, tusim som tam bola vlani v lete, urcite ma sprdne...inak chodim pravidelne kazdy rok...rok a pol ako to vyjde

azzura
14. dec 2012

@gelinka75 mala by si ist, lebo ked budes tehu tak ta posle gynekolog, vraj

gelinka75
14. dec 2012

@azzura ved viem, ze to treba, zastavim sa tam buduci tyzden, ale ona mava narvate mesiac dopredu 😠 som riesila od septembra len otehu, nebola energia na dalsieho lekara 😝 mm mi povedal, ze nechce uz ziadny darcek na narodky, ze uz dostal najkrajsi 🙂

azzura
14. dec 2012

@gelinka75 jasne, že už žiadny darček sa nevyrovna tomu vcerajsiemu 🙂 . Co ste si aj poplakali

gelinka75
14. dec 2012

@azzura ani nie, doniesol mi velku milku a taky usmev nahodil, stara sa a hladka brusko, no zlaty je 🙂

gelinka75
14. dec 2012

dnes idem piect tortu a urobim aj suhajdy.. 🙂

azzura
14. dec 2012

@gelinka75 ved konečne sa Vám naplna sen o babatku, co by sa nestaral 😉

azzura
14. dec 2012

@gelinka75 no ale moc sa neprepinaj

gelinka75
14. dec 2012

@azzura neboj, len neviem necinne lezat, budem pianko sa motat v kuchyni, obcas nakuknem 🙂

azzura
14. dec 2012

@gelinka75 ok, vsak ta bude kontrolovat priebežne aj mm 😀 😀

gelinka75
14. dec 2012

@azzura no zas lezim, brusko ma nepusti pracovat 😠 😀

klaudia001
14. dec 2012

dobré ránko tehulky , ktoré nás len čítate a nepíšete, konečne tuna nebudem sama tehu.... 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 , čítala som čo lubanka písala, , že čo všetko nemohla, tak mne gyndoš povedal, že môžem všetko okrem sushi / to som mala velmi rada / a opatrne s kyslým ovocím, že si môžem dat grep ale že nie 2 kilá zjest, aj korenené môžem, a gelinka tu kyselinu listou musím užívat, aj ked bral mi krv na vitamíny sk. B a mám všetkého dostatok, že to sa musí, aby sa bábatko dobre vyvýjalo, inak môžem všetko a hlavne rybyčkyyyyyy 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

gelinka75
14. dec 2012

@klaudia001 ahoj a beries femibion alebo cistu kys. listovu

klaudia001
14. dec 2012

a ešte aby som nezabudla, ked som bola na vyšetrení prolaktínu a TSH , tak dr. mi povedal, že obyčko kyselinu listovu mám jest , neeeee tie femibiony a tak, lebo že to obsahuje jod, a že ked má žena štítnu žlazu v poriadku, tak ten jod by jej mohol uškodit, mama mi včera volala, že je niečo namiesto amniocentézy....tak pôjdem po tom, že v Brne sa to robí, tripple testy nebudem brat do uvahy....to mi sám dr. povedal, že to je skreslujuce.....a ani amniocentézu menpodstupim, som sa tak rozhodla, a zistím si čo to je namiesto toho.....neinvazívny zákrok. tak si tak dopredu zistujem , že čo a jako....k zubôárke chodím, lebo bábatko odoberá vápnik, tak preto, ale mne nejako troška štrajkuju kríža, síce bolesti som mávala aj pred otehu, tak si kupim tu loptu velíku, neviem jak sa to volá....taká veliká a na nu si lahnem a budem sa tak prešmykovat do strán, a plávat chodím, aj ked mi to plávanie moc nejde, ale chodím 😵 😵 😵 😵 😵 😵 po pquaparkoch.