Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@lubanka chceeeeeem 😀 😀 😀 dobre si čítala, mám 37,2 ...ale šak to sú normálne teploty po ovulke, či ? ale ja sa teším aspoň z toho že som ju mala 😉 dnes som iba 16DC ....takže ešte je čaaasu a čaaasu 😒 šupam do sprchy, zachvíľku ide pandrláčik 🙂....inak to ľudia chodia aj v takýto čas do múzea ? 😕
@gelinka75 ty už do práce nepôjdeš 😉 potom ťa šupne na rizikové a basta 😵 v robotke by si mali nájsť dočasne náhradu 😵 resp. na dlhšie, lebo potom ešte pôjdeš po súrodenca... vidím to, že ty pôjdeš do práce po 6rokoch 😵 tak máš to už napísané 😀 😎 tak to bude 😉
a nie od pondelka som zasa vo svojom kancli... našťastie... dovolenku mám až od utorka poobede a do práce až 2.1. huráááááá
Dobré ránko 🙂 idem na preventívku k zubárke 🙂 chcem Vám povedať že dnes máme piatoček 🙂
dnes idem piect tortu a urobim aj suhajdy.. 🙂
dobré ránko tehulky , ktoré nás len čítate a nepíšete, konečne tuna nebudem sama tehu.... 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 , čítala som čo lubanka písala, , že čo všetko nemohla, tak mne gyndoš povedal, že môžem všetko okrem sushi / to som mala velmi rada / a opatrne s kyslým ovocím, že si môžem dat grep ale že nie 2 kilá zjest, aj korenené môžem, a gelinka tu kyselinu listou musím užívat, aj ked bral mi krv na vitamíny sk. B a mám všetkého dostatok, že to sa musí, aby sa bábatko dobre vyvýjalo, inak môžem všetko a hlavne rybyčkyyyyyy 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
@klaudia001 ahoj a beries femibion alebo cistu kys. listovu
a ešte aby som nezabudla, ked som bola na vyšetrení prolaktínu a TSH , tak dr. mi povedal, že obyčko kyselinu listovu mám jest , neeeee tie femibiony a tak, lebo že to obsahuje jod, a že ked má žena štítnu žlazu v poriadku, tak ten jod by jej mohol uškodit, mama mi včera volala, že je niečo namiesto amniocentézy....tak pôjdem po tom, že v Brne sa to robí, tripple testy nebudem brat do uvahy....to mi sám dr. povedal, že to je skreslujuce.....a ani amniocentézu menpodstupim, som sa tak rozhodla, a zistím si čo to je namiesto toho.....neinvazívny zákrok. tak si tak dopredu zistujem , že čo a jako....k zubôárke chodím, lebo bábatko odoberá vápnik, tak preto, ale mne nejako troška štrajkuju kríža, síce bolesti som mávala aj pred otehu, tak si kupim tu loptu velíku, neviem jak sa to volá....taká veliká a na nu si lahnem a budem sa tak prešmykovat do strán, a plávat chodím, aj ked mi to plávanie moc nejde, ale chodím 😵 😵 😵 😵 😵 😵 po pquaparkoch.

@mates777 ty si este v nemocke? alebo ako, zaoberam sa sebou a ty si mala dnes zakrok 😠 a nejaku tabletku na bolest nemozes