Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@janap76 dorobila som mm tortu - mramorovy korpus a gastanovy krem, navrch som napisala cokoladou 38, je to take kostrbate ale da sa 🙂 vela lezim asi kazdu pol hodku, dlho nevydrzim byt hore, je mi tazko a citim sa slaba az srdce mi busi a ledva dycham, to su stavy teda 🙂 ty co robis?
ahojte zienky ste tu, alebo vsetky upratujete, peciete?
@gelinka75 boli sme a úplne zbytočne. Bolo tam osem stánkov ... o ničom. No, poučila som sa a na budúci rok si nakúpim darčeky keď ´je skalický jarmok .... vtedy je tam divočina a kúpiš tam všetko. Takže plán B ...idem rýchlo riešiť cez internet 🙂 🙂 🙂 🙂 .......dnes som vravela mm že keď pôjdeme najbližšie do BA, tak chcem ísť do Baumaxu .... pozerám tú rozprávku na jojke ....strašne mám rada tú kúzelnú opatrovateľku 🙂 dúfam že teraz už iba ležkaš 🙂
@gelinka75 ahoj 😉 píšeš, že si slabá... uvidíš, ako budeš pokračovať ďalej, ale ja som taká bola celé tehu 😒 boli síce dni, keď mi bolo úplne super, ale nikdy som nevydržala dlho stáť a sedieť... vždy som niekam na hoďku, dve išla a potom rýchlo domov, lebo som myslela, že odpadnem od únavy a neviem to ani opísať, ale cítila som sa fyzicky hrozne zle až som sa triasla, ale keď som zaľahla hoci len na 10min. odrazu som bola plná života zas... neboj to zvládneš 😉 sama zistíš, že tvoj denný program bude troška porobím, troška poležím, troška pospím a dá sa 😵 tie tlaky v brušku sú o.k. drobček/kovia rastú, takže to budeš cítiť často, ale to je dobre 😉 takže sa zbytočne nestresuj a užívaj si to... a ináč už začalo to, že len čo sa zobudíš, tak ti v hlave cinkne, že jéééj ja som tehu ... 😅 😅
@lubanka no to statie je otrasne, zacne mi byt mdlo a dycham jak pes, musim si ist lahnut.., uz viem, ze vsetko budem robit na etapy, hej tak to je, rano sa zobudim a uvedomujem si, ze som tehu, boli ma brusko aaa vies co, 2 dni dozadu som citila take pichanie v strede brucha pod pupkom par cm a odvcera citim tam take mykanie 🙂 je to zvlastny pocit ked viem, ze tam je 😵
@janap76 no skoda, tento rok som vsetko riesila z gauca a som vysmiata, ze som vybabrala s celymi nakupmi, keby sme niekam isli tak aj tak by sme minuli viac, benzin, jedlo, kupime aj to co nechceme a tak..no proste asi to takto budem riesit kazdy rok
@lubanka vcera som dala mm spodne pradlo co som objednala z astratexu a paci sa mu, aj si to obliekol 😀 ani to neni oprate..vsak chlapi no co
@janap76 potichunky 😵 😵 😵 , , su obe čiarky rovnaké som 34 DC, rovnaké, ja sa zbláznim, a to som si myslela, že tento cyklus s clistilom nič nebude, lebo sme nemali keks 😵 😵 😵 😵 , a ona potvorka milovaná moja vydržala vo mne až na príchod vajíčka 😵 😵 😵 😵 😵 😵.
obe čiraky mám rovnaké 😵 😵 😵 😵 😵 .
papa

@gelinka75 Angelička ako sa máte ?