icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

zvolsiinylogin
16. dec 2012

@lucka771 ten test bol ovu, alebo tehu? 😝

lubanka
16. dec 2012

@janap76 ahoj 😉 no ani neviem povedať ako sa mám... tie najhoršie stavy po nevydarenom KET som síce preklenula, ale v úplnej pohode nie som do dnes 😒 v piatok večer som mala takú neskutočnú depku... nemohla som prestať plakať, asi 3hodiny v kuse, už mi z toho trešťala hlava, bolo mi hrozne na duši a dostala som až astmatický záchvat... neviem... idú vianoce, mala by som byť pozitívne naladená, ale ja vôbec nevnímam, že idú sviatky, že treba piecť... inokedy o takomto čase som už mala všetko vianočné pečivo napečené a teraz nemám ešte nič a už začínam zvažovať či vôbec... nemám ani jedinú ozdobu vianočnú v dome... absolútne nič... dnes tu boli moji rodičia a mama ostala prekvapene stáť a kukať, že čo je to som mnou... 😕 toto sa na mňa nepodobá ☹ ☹ myslím, že potrebujem úplne vypnúť...
dúfam, že ty sa máš 100% lepšie, pozerám, že vo veľkom nakupuješ 😵 tak nech nakúpiš veľa a hlavne lacno 😉
donedávna sme tu písali, že sme tu jak začarované a nakoniec toľko tehuliek v jednom týždni 😵 myslím, že nie azzura, ale ja tu budem hasiť... ťažko vyhorený organizmus donútim, aby otehu... nevadí, počkám, kým všetky otehu, porodíte, pogratulujem vám a zamknem tému... 😀

janap76
16. dec 2012

@lubanka už v piatok si mi neschádzala z mysle ....veríš či nie, mala som taký pocit že ti nie je dobre ..... Ľubka ak sa dobre pamätám tak od stredy máš dovolenku, čo znamená že všetko čo budeš chcieť, ty taká šikovnica, aj stihneš. A ak aj budeš mať len jeden koláč, nič sa nestane. Aj ozdoby nakúpiš ...aj navaríš ...všetko. A nechcete s mm niekam vypadnúť .... čo ja viem, že Paríž 🙂 jááj blbosť, som zabudla že nelietaš.....a nič zamykať nebudeš 😵 a dávaj si pozor lebo ťa môžem strepať 😵 😵 😵 zbehnem k Vám !!! 😵 😵 🙂 🙂 😀 😀 😀 a v teplákoch 😉 😉 😉
....veľmi rada nakupujem dievčatám mojim, kŕstňatkám......aj keď tiež mi sam tam srdce tak stisne....a slzy zaštípu ....tá túžba je najsilnejšia v mojom živote..... snažím sa nedepkovať, sama seba oďžubávam že na budúci rok na isto budem mama ...no a chvíľu to funguje a chvíľu zas nie ......a teraz aby si vedela čo som mala v NEDEĽU na obed : chlieb, maslo, suchá saláma, vajíčko na tvrdo a cvikla .... je toto normálne ????? 😀 😀 😀 😀 a mm som urobila mäso 😉

janap76
16. dec 2012

😉 😉 😉 @lucka771 tak potichúčky vreštím že BLAHOŽELÁÁÁÁM 😀 😀 😀 😀 😀 budete tehuľkovať spolu 🙂 🙂 🙂 to je jaká paráda 🙂 🙂 🙂 😵 😵 😵 😵

lucka771
16. dec 2012

@zvolsiinylogin na blbú otázku , blbá odpoveď, IQ test 😝 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lucka771
16. dec 2012

@lubanka lubka, poplač si , to uvolní stres, a s vervou sa pusti do vianočných výzdob, sama kvôli sebe, nech máš dušu na pokoji na štedrý den, a teš sa zo života 😉

lucka771
16. dec 2012

@gelinka75 na 14 DC mi gyndoš videl 24 mm folík a to sme už keks nemali....takže tak niekedy musela byt a moja milovaná spremijka si počkala na moje milované vajíčko 😵 😵 😵 😵 😵 😵 , pečiem koláč, taký iný, tak uvidím čo z toho bude

lubanka
16. dec 2012

@janap76 ďakujem, si zlatá, ale nelám si so mnou hlavu... asi mám len blbé obdobie... a ja viem, že to všetko sa postíha, ale pravda je taká, že to je to najposlednejšie, čo mám teraz v hlave... a to ma zaráža, že aké stanovisko som zaujala, nejako nemôžem nájsť nič, čo by ma zaujalo, potešilo alebo načo by som sa tešila... čístý syndróm vyhorenia... viem, že potrebujem zmeniť vzduch, prostredie, ľudí... možno by pomohlo... najhoršie je, že aj mm povedal, že toho roku nezdobí dom a nerobíme ani stromček, že komu 😒 takže doma depkujeme obaja... no čo, nemôže každý deň svietiť slnko... ale to prejde 😉
ten obed si mala fantastický... niekedy vyskúšam aj ja taký 😀 😉 určite to bola fuška toto všetko pripraviť, ale výsledok stál zato 😀 😉 ja som robila koložvársku kapustu a ryžový nákyp s marhuľami a hrozienkami... tiež len také rýchlovky som si zmyslela, nemala som chuť žiadne extra obedy chystať 😝
a pamäť máš výbornú... od stredy mám naozaj dovolenku, ale nebudem chystať, dnes som volala kámoškám, tak sme sa dohodli, že si v stredu dáme repete ako pred 2týždňami... dámska jazda, super hádam ma preberú 😉

janap76
16. dec 2012

@lubanka keby som tak vedela povedať niečo múdre, ako neviem 😒

lubanka
16. dec 2012

@janap76 Janka ďakujem, ale nelám si svoju peknú hlávku s mojimi blbými náladami, veď ako prišli, tak aj odídu 😉 sústreď energiu niekam kam sa oplatí a nie na moje hlúpe depky... už len to, že si si na mňa spomenula mi dodalo energiu, to bude tým tvojím dobrým srdiečkom 😵 ďakujem a nekaz si mnou náladu a deň. uži si zbytok nedele 😉

janap76
16. dec 2012

@lubanka no o tej "peknosti"by som si zadilemovala 🙂 .... to nie sú blbé nálady a nie je to ani hlúpe, moja ty sa takto necítiš bezdvôvodne . Určite mi nič nekazíš.... dúfam že tieto tvoje kámošky ti trošku tie mračná roztrhnú. v realite sa predsa len dá urobiť viac 🙂 ...takže aj tebe Ľubka pekný večer a myslím na teba ...... prajem si aby si ťa našla tá tvoja energická, nenapodobiteľná iskrička 😵 😵 😵 a opäť ťa rozžiarila 🙂

gelinka75
16. dec 2012

@lubanka @janap76 nasi tu boli dnes a ked odchadzali mama sa pyta mm ci mi nieco je, ze vyzeram znicene 😖 nic sme zatial nehovorili, chceme pockat, lebo zajtra krv a tak, tak mozno na vianoce potichucky povieme..pytam sa mm ze ako vyzeram a on ze vidno to na mne 😔
lubka viem ako sa citis, kiez by som ti vedela nejak pomoct, aby si sa citila lepsie... ☹

lubanka
16. dec 2012

@gelinka75 moja zlatá, ty na mňa teraz kašli, sústreď sa na seba a na drobca/cov... aby bolo všetko v poriadku a prebiehalo ako má 😉 viem si živo predstaviť ako vyzeráš... bledá, kruhy pod očami a tak divne vyjavené oči... (teda ja som tak zo začiatku vyzerala, potom to už prešlo a vraj som veľmi opeknela... aspoň celé okolie mi to vravelo, tak sa máš načo tešiť 😉 ) ono to prejde, to len teraz sa telo vysporiadava z "novinkou" pre ňho do teraz nepoznanou... aj na mne si hneď všimli, že sa niečo deje. svokra sa spýtala, či som chorá a potom vyskočila, že do kedy z nej budeme robiť hlupaňu a moja mama, keď som jej povedala, že máme pre ňu novinu... tak len povedala "to nie je žiadna novina, ja som to vedela už dlhšie, veď si moja dcéra, čo myslíš, že som slepá, že si ako stena, trasieš sa jak osika a akoby len duša do teba chodila spávať "... 😕 a švagriná si to všimla už 2týždne po ET, hneď povedala, čo si taká bledá? nie si náhodou tehu?
vieš čo je super? že už nebude celá rodina rozoberať iba tú tvoju tehotnú "cigaretkovú švagrinú" ... teraz budeš hviezdou č.1 TY s MM 😉
drž sa a ďakujem za záujem, ale naozaj si nerob starosti, ja budem o.k. len to trvá nejako dlho, to u mňa nie je zvykom... asi už fakt stárnem 🙄

lubanka
16. dec 2012

@janap76 ja "dilemovať" nebudem... tvoja dušička sa odráža v tváričke 😉

klaudia001
17. dec 2012

Angelika aj ja som bledá ako stena a ked mi ide trochen na zvracanie , tak si dám zázvorový čaj, aj ja mám kruhy pod očami, pokožku staby snehulienka , ale že mám šmrnc v oku 😀 😀 😀 😀 , ale celkovo sa cítim dobre, tak vyrovnane 😀 😀

azzura
17. dec 2012

@lucka771 gratulujem z celeho srdca a ine priznaky okrem spinenia??

azzura
17. dec 2012

3DC ako som aj vedela, co z toho že bola krasna sliznica, už to vidim vsetky budete tehu a mna tao ako naschval zas vsetko obide, asi si budem musiet zvyknut resp. prestat sem chodit

lucka771
17. dec 2012

@azzura iné príznaky Monika, nic , vôbec nic, a to som si myslela, že z toho nic nebude, lebo sme keks nemali po 10 DC vôbec ! som nad tým tak rozmýšlala, že dr. videl na 14 DC 24 mm folík, tak bud spermija počkala 5 dní.....alebo sa dr . zmýlil a to nebol folík ale niečo iné 😉 , a ovu som musela mat skoršie, ja som to mala tak, že prvý den som mala jemnunké špinenie, potom troška krvi a na 3 den opät jemnunké špinenie, a to som si myslela, že som už 3 DC a chcela som užit clostil !
a čo toto Haaaaaa ? šak si sa tešila na rok 2013, tak sa vzchop !!!!!!!!!! kukni na gelinku , podarilo sa jej to na 2 IVF......takžše optimizmus Monika 😉

azzura
17. dec 2012

@lucka771 Lucka strasne ti gratulujem ateraz sa hlavne sustred na seba, som rada že ti to s clostilom tak krasne vyslo. U mna ked beriem hormony tak spinim tiež ale prd z toho.
Ja sa raz pozbieram, ale zatial to nejak nejde, nech už je po sprostych vianociach a vsetkych tym debilitach, ale to citi len ja.
Kedy ides k dokimu?

lucka771
17. dec 2012

@azzura čo ja viem, tak o týžden pojdem, dokial nebudem mat tehu knižku v ruke a nebudem po 12 tt, tak len tak optrnunko sa budem vyjadrovat 😔

lubanka
17. dec 2012

@azzura vidím, že aj ty začínaš uvažovať ako ja... už aj ja som rozmýšľala, či nenechať túto stránku na pokoji, lebo mám pocit, že mi to už dlhšie nerobí dobre... je mi čudné, že som tak prežívala prípravy na KET, to čakanie na výsledok a nakoniec ma totálne položil výsledok 😕 predtým som všetko zvládala oveľa ľahšie... preto začínam zvažovať, či toto nemôže byť náhodou dôvod... 😒

lubanka
17. dec 2012

@lucka771 ja som dobrá rúra... premieľam sa v tých mojich hnusných stavoch a vôbec som si neuvedomila, že som ti nezagratulovala... prepáč... samozrejme, že viem, že to je čerstvučké, tak len tak opatrne, ale aj napriek tomu veľmi úprimne blahoželám 😵 😉

lucka771
17. dec 2012

dneska budem robit šuhajdy, neviem či sa mi podaria, hm 😕
lubka nečudujem sa Ti ani monike, toto mi povedala aj kluadia, ked otehu, že už sem nebude chodit, lebo, že nevidí dôvod.....hm aj ja nad tým uvažujem, nejako mna to nenaplna, neviem, bolí ma pri pupku, ako keby som to mala dostat 😔 , hm, ved uvidím, hlavne sa nebudem na nic upínat, aj ked tie // rovnakej intenzity su krásne 😀 , podla poslednej MS taký 5 tt....hej o týžden pôjdem k dr. nech povie ortiel, teda, že či áno , alebo nie, kurník ked nie, to bude silvester, tak som si povedala, že sa ožeriem v pohodlí domova , hej tak to urobím , a ked bude všetko ok, tak len detské šampáno, už nech je 27...... 😔

lucka771
17. dec 2012

bože baby grcala som, fuj, je mi na nič, idem si lahnut, smrdí mi káva .....dobré znamenie nie ? 🙂

lubanka
17. dec 2012

@lucka771 tie pocity, že máš dostať.... nič si z toho nerob, pokiaľ nešpiníš, tak je všetko v absolútnom poriadku... ja som takéto stavy mala po celý čas... sústavne som behala na wc, že asi mi došli... a pri tom som už mala v rukách tehu knižku... hlavne si dávaj teraz pozor a šetri sa 😉 šuhajdy neutečú 😵 moja do 27.12. máš ešte 10 dní... 😕 tak si sa rozhodla? že až tak neskoro pôjdeš? predsa, keď si už 5tt... no ako myslíš, ja by som určite išla do konca týždňa... ja viem, že akciu srdiečka (záleží aký kvalitný ma ultraz) je možné vidieť po 5tt, ale aj tak by som zvažovala, či neísť skôr... ale je to na tebe 😉

lubanka
17. dec 2012

@lucka771 😵 😵 ani ja som nemohla kávu ani cítiť... a kopec iných pachov... fúúúúj bol to des 😝

lucka771
17. dec 2012

@lubanka lubka ja som sa pomýlila, jasné že nepôjdem až o 10 dní, ja som myslela, že 27 je o týžden 😀 😀 😀 😀 😀 , vieš mne matematika nikdy neišla, som z nej blbá ako broky 😀 😀 😀 😀 😀 , v piatok idem, ved už v pondelok je štedráka 🙂

lucka771
17. dec 2012

@lubanka nooo, fuj, grcla som si z kávy, spotila som sa ako kôn pri grcaní a nohy sa mi triasli, to čo toto je ? preboha , ale ja kávu milujem, mne inak vonia, neuveritelne vonia.....ale teraz fuj, len si spomeniem na kávu a už mna napína....

azzura
17. dec 2012

@lucka771 drž sa

gelinka75
17. dec 2012

@klaudia001 mne je najlepsie v polohe lezmo, vtedy som aj kludnejsia, lebo prejdem par krokov a citim maternicu a uz ma prehne dopredu a chodim opatrne, ja nechapem ako niekto kto je tehu 3 mesiace a nevie o tom..