icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

azzura
17. dec 2012

@lubanka hmm, už ma to nejak vsetko totalne serie, ani ma nenapadlo že sa nerozmarazi, tak to vsetko krasne vychadzalo na to KET, nechcela som lieky a aj tak sliznica bola krasna, doki s tym suhlasil a nakoniec ....proste uz nejak nevladzem, chodit na IUI, IVF a atd a prd z toho, kebyže mama aspon nejaku diagnozu a le hovno. Kurna, asi to je tymi vianocami a sychravym pocasim, kebyže nemam popdpisanu ziadost na 2.IVF tak by som sa to to vsetko vyprdla. Nejak nevldazem, v sobotu som s mamou piekla a ked dosiel po ma mm tak mama mu hovori, že si u z ju ber, neda sa to s nou vydržat, strasne frflr na cely zivot.....

gelinka75
17. dec 2012

@lucka771 ty uz aj grcas? no pekne a v kolkom tt si teraz? mne to vychadza, ze 4 tt a 6 dni

gelinka75
17. dec 2012

@azzura @lubanka baby ani ja nemam rada vianoce

lubanka
17. dec 2012

@lucka771 no už si začínaj zvykať nato, že už nie ty, ale bábo ti bude rozkazovať, čo spapáš... 😀 😉

gelinka75
17. dec 2012

@lubanka no aj prsia sa mi zblaznili uz sa ich viem ledva dotknut, ked som isla na prvu krv tak som ich ohmatavala ci daco citim, akoze boli citlive, ale teraz to pridalo na gradoch

tamara77
17. dec 2012

Dievky, tiež vás tuna len čítam, ale tentoraz mi nedá... Z celého srdiečka gratulujem Gelinke, Klaudii a Lucke !!! Je to skvelé, že sa Vám toľkým pred vianocami zadarilo a vnieslo optimizmus do tejto stránky. Gelinkine dve ciarky sme uz videli, sú nádherné. Klaudia a Lucka aj vy dajte fotečku nech sa potešíme. Vždy to rada pozerám, či su rovnaké, bledšie a tak 😀 😀 😀 . Držte sa dievky a ostatným nám snažilkám veľa síl a chuti do ďalšieho snažilkovania 😎

azzura
17. dec 2012

@gelinka75 však si tehula, tak si uživaj aj všetko čo je tým sposobene. som zvedava na dnešne číslo 😀 😀

gelinka75
17. dec 2012

@tamara77 dakujem, som rada, ze sa ti moje ciarky pacia 🙂 dnes som zas bola na krvi, dufam, ze to bude ok 😔 bojim sa aj

gelinka75
17. dec 2012

@azzura aj ja, bojim sa co bude, dali mi termin na utz 8.1. ale este mam volat ci krv je ok

azzura
17. dec 2012

@gelinka75 neboj, krv bude krasnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, velké císlo 😀 😀 😀. Ešte teba si dnes odsledujem a potom idem preč z MK

gelinka75
17. dec 2012

@azzura ☹ a kedy sa vratis?

azzura
17. dec 2012

@gelinka75 neviem, musism sa dať dokopy, nejak mam strasnú sínusoidu nálad a som hrozne zla na vsetkych, normalne sa tesim na konec sveta, ale to zas len taky biznis. Ale maš moje číslo, ked bude treba dat vedieť a kuknem na MK, potešim sa kazdej ktora bude tehu

gelinka75
17. dec 2012

@azzura tak sa odreaguj trocha, viem, ze ti nerobi dobre, ze sme naraz tu tolke tehu ☹ aj ja som v strese z toho co bude, aj pred otehu stres a aj po.to aby sme sa furt nervovali

azzura
17. dec 2012

@gelinka75 od teraz to bude aj krasne ale zaroven budes mat aj strach, ale hlavne si to užívaj 😉 . baby ja vam to prajem, iba nejak to moje telo nezvlada.

janap76
17. dec 2012

@azzura ☹ a kedy sa vratis?

janap76
17. dec 2012

@azzura už som si prečítala čo si písala Angelike ..... ja ťa chápem 😔

janap76
17. dec 2012

@azzura sme v tom spolu ☹

gelinka75
17. dec 2012

@azzura bude dobre, zacnes riesit nove kolo a budes sa aj lepsie citit, velmi vam to prajem kocky, ved to viete

gelinka75
17. dec 2012

@janap76 aj ja to chapem janka 😔

gelinka75
17. dec 2012

@janap76 vcera bol u nas maly synovcek a tak si drbol hlavu o roh stola, ze reval ako tur skoro pol hodky ☹ sme mysleli, ze sa mu daco stalo, stale hovoril, ze neni dobre a drzal si hlavu, nastastie je ok, volala som svagrinej...to su ine stresy s takymi malymi, ze uz prezili aj horsie a brat este hovori, ze on uz ma silne kosti na hlave, ze same typle 😔 bala som sa o neho

azzura
17. dec 2012

@janap76 ☹ dufam že neprežiješ neuspešne IVF

azzura
17. dec 2012

@gelinka75 kebyže sa vtedy neobjednam na konzultaciu, tak asi by som nikdy uz nesla na 2.IVF. Neviem ci sa nieco zmeni ked pojdem do druheho kola, zas budem stresovat kolko vajec a kolko zrelych a kolko saz tych mojich ubohych nakoniec oplodni a potom zas nic ale nejak to prezijem a potom koncim

gelinka75
17. dec 2012

@azzura aj ja som tak bola, neboj prejde to, tiez som moc chuti do toho celeho nemala...aj injekcie viac boleli a mala som to na haku cele..ale nejak to zbehlo a vidis..neries, pride suhlas a zacnete, uvidis, ze to pojde

gelinka75
17. dec 2012

@azzura budes lepsie reagovat, v druhom kole je viac vajec, uvidis 🙂

azzura
17. dec 2012

@gelinka75 neverim ale ked myslis ... Ty hlavne mysli na seba a 1-2 babatka, som zvedava kolko ich bude ale prajem ti 2 😀

gelinka75
17. dec 2012

@azzura 😀 😀 nooo niekedy mam pocit, ze tam su dve ako silno vnimam tie bolesti, mne je to jedno, hlavne nech je vsetko v poriadku

azzura
17. dec 2012

@gelinka75 je mi jedno kolko vajec, nejak to prezijem a ked bude vsetko poriesim inak zivot

azzura
17. dec 2012

@gelinka75 budu 2 😝 😝 😝 😝 😝

gelinka75
17. dec 2012

@azzura 😝 viem, ze mi to doprajes...

azzura
17. dec 2012

@gelinka75 ale 2 ti prajem, ked už tak nech si to poriadne užiješ 😀 😀 😀