Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
Dievky, tiež vás tuna len čítam, ale tentoraz mi nedá... Z celého srdiečka gratulujem Gelinke, Klaudii a Lucke !!! Je to skvelé, že sa Vám toľkým pred vianocami zadarilo a vnieslo optimizmus do tejto stránky. Gelinkine dve ciarky sme uz videli, sú nádherné. Klaudia a Lucka aj vy dajte fotečku nech sa potešíme. Vždy to rada pozerám, či su rovnaké, bledšie a tak 😀 😀 😀 . Držte sa dievky a ostatným nám snažilkám veľa síl a chuti do ďalšieho snažilkovania 😎
@janap76 vcera bol u nas maly synovcek a tak si drbol hlavu o roh stola, ze reval ako tur skoro pol hodky ☹ sme mysleli, ze sa mu daco stalo, stale hovoril, ze neni dobre a drzal si hlavu, nastastie je ok, volala som svagrinej...to su ine stresy s takymi malymi, ze uz prezili aj horsie a brat este hovori, ze on uz ma silne kosti na hlave, ze same typle 😔 bala som sa o neho
@gelinka75 kebyže sa vtedy neobjednam na konzultaciu, tak asi by som nikdy uz nesla na 2.IVF. Neviem ci sa nieco zmeni ked pojdem do druheho kola, zas budem stresovat kolko vajec a kolko zrelych a kolko saz tych mojich ubohych nakoniec oplodni a potom zas nic ale nejak to prezijem a potom koncim

@lubanka hmm, už ma to nejak vsetko totalne serie, ani ma nenapadlo že sa nerozmarazi, tak to vsetko krasne vychadzalo na to KET, nechcela som lieky a aj tak sliznica bola krasna, doki s tym suhlasil a nakoniec ....proste uz nejak nevladzem, chodit na IUI, IVF a atd a prd z toho, kebyže mama aspon nejaku diagnozu a le hovno. Kurna, asi to je tymi vianocami a sychravym pocasim, kebyže nemam popdpisanu ziadost na 2.IVF tak by som sa to to vsetko vyprdla. Nejak nevldazem, v sobotu som s mamou piekla a ked dosiel po ma mm tak mama mu hovori, že si u z ju ber, neda sa to s nou vydržat, strasne frflr na cely zivot.....