Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@gelinka75 asi už mám všetko, veľmi chcem ešte župan pre mm, ale 40 eur sa mi zdá neprimerané ...tak ešte zháňam.... s dospelými členmi sme dohodnutí každý rok, si darčeky kúpime po vianociach...takže ja riešim iba deti....mne to takto perfektne vyhovuje. Ešte som im nakúpila sponky, gumky voňavku Mini takú detskú, pastelky ...fixky na textil / ich mama ma zabije 😀 😀 😀 /a také 🙂 ako pre kočky 🙂
@lubanka ahoj moja, ako sa ti dari??? som citala, ze depkujes spolu s @azzura....hm, pridavam sa k vam
....bré ránko 🙂
dobrá ránko dievčatá🙂

@lubanka az teraz citam tvoj dlhy prispevok, si zlata ako si mi popisala tie tyzdne, budem sa modlit nech to dotiahneme az do konca, ja chapem ako sa citite, ja som tiez bola uplne na dne po 1 ivf, velmi som chcela aby to vyslo..naozaj vas chapem aj azzurku, tiez som mala pocit, ze vsetci su okolo stastni iba ja nie a iba mne sa nedarilo a to fakt tak bolo, vtedy skoro vsetkym babam v gf to vyslo len mne nie..ja som si to nepripustala, ale psychika je svina, taku depku som mala, aj ked navonok som sa fakt snazila, ved fungovat bolo treba...kusok si oddychnete aj azzurka a pojdete znova do toho..velmi vam to prajem ako kazdej jednej, budem rada, ak tu budete chodit aj nadalej, ale chapem, ze treba resetnut hlavu a ist dalej do boja, my bojujeme tiez, kazdy den, v ktorom sa nic neposerie je vitazstvo 🙂