Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
mali sme mys v kuchyni som ju nahanala uz asi tyzden, nechytila sa ani na orech ani na slaninu a vcera mm dal syr na pascu a mys prilepena 😀 velka je..dufam, ze sa tu niekde neokotila 😠
Ahojte ! my sa snazime od novembra...o tyzden by som NEmala dostat mrchu! beriem eutirox kvoli pomalej stitnej,ale viac ako rok som ze vraj s krvnymi vysledkami OK...tak dufajme 😉
Ahoj dievčatá ..prajem Vám všetkým šťastné a veselé Vianoce....veľa veľa oddychu,radosti,lásky,rodinnej pohody a sexíku🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Prvosnažilky bližia sa sviatky pokoja a radosti, dovoľte, aby aj ja som Vám zapriala krásne sviatky, aby v tieto pokojné dní sme trošku zabudli na vecí, ktoré nás trápia a tešili sa z vianočnej atmosféry, ktorá prináša so sebou to povestné čaro. V novom ročku prajem všetkým Vám aj sebe veľké bruško...........nie od tukových zásob samozrejme.
o 5 dni skor prisla mrcha☹ uz ma to fakt nebavi....
gelinka75 s mojim terajsim partnerom malo(3mesiace),ale moja snaha o babo je uz dlhorocna takze uz asi rezignujem,ved aj tak kazdy mesiac dostanem a este k tomu aj skor...
@barea ak sa dlho snazis skusala si to aj nejako riesit? ci mas ovulku, aspon ci hormonalny profil je ok, vies v nasom veku uz niet naco cakat a rezignovat urcite nie je ok, sny si treba plnit a ist do toho, my sme sa tiez dlho snazili, ja mam len 1 vajcovod, cysty na vajecniku, myslela som, ze chyba je vo mne, ale v car nas prekvapili mm ma dost malo spermii na prirodzene oplodnenie tak to bolo aj snazenie dost zbytocne, preto sme vlani zacali chodit do centra asistovanej reprodukcie a po roku sa tichucko tesime z nasej malej fazulky, presla som 2 cyklami umeleho oplodnenia, prve nevyslo, dalsi vklad sa nekonal a na druhy cyklus IVF to vyslo 🙂 tesime sa z kazdeho dna
dakujem za darček

@mates777 ano mas pravdu, kazdej to musi raz vyjst a velmi drzim palce k mrazacikovi, ozaj a kedy to vychadza, zeby si pre neho isla?