icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

gelinka75
19. dec 2012

@mates777 ano mas pravdu, kazdej to musi raz vyjst a velmi drzim palce k mrazacikovi, ozaj a kedy to vychadza, zeby si pre neho isla?

janap76
19. dec 2012

@gelinka75 moje nervy sú už na pokraji výbuchu.... 😠 ☹ 😠 ☹ 😠

gelinka75
19. dec 2012

@janap76 mne dnes volala sefka a pytala sa ma nejake pracovne veci, no normalne ma to rozhodilo a ked sme skoncili bola som nervozna a v strese 😠 uz nech si vsetci davaju vianocnu veceru, lebo dovtedy nikde nebude klud

janap76
19. dec 2012

@gelinka75 za chvíľu príde kaderníčka 🙂 idem urobiť radikálnu zmenu 🙂 nech to para tlačí 🙂

janap76
19. dec 2012

@zalucia no ako sa ti darí prvý deň na MK ? 🙂

gelinka75
20. dec 2012

@janap76 janka a to sa das nakratko? alebo ako 🙂

gelinka75
20. dec 2012

mali sme mys v kuchyni som ju nahanala uz asi tyzden, nechytila sa ani na orech ani na slaninu a vcera mm dal syr na pascu a mys prilepena 😀 velka je..dufam, ze sa tu niekde neokotila 😠

gelinka75
20. dec 2012

@azzura @lubanka chybate tu baby, dufam, ze sa mate dobre 🙂

janap76
20. dec 2012

@gelinka75 volá sa to že mikádo 🙂 a poriadne ju mám hlavu jednu presvetlenú - melírom 😀 😀 😀 😀

gelinka75
20. dec 2012

@janap76 moze to byt zaujimave, aj mne by sa zislo. uz mam dobre vyrastene, len kvoli babulkovi nechcem teraz ziadnu chemiu, este chvilu vydrzim

barea
20. dec 2012

Ahojte ! my sa snazime od novembra...o tyzden by som NEmala dostat mrchu! beriem eutirox kvoli pomalej stitnej,ale viac ako rok som ze vraj s krvnymi vysledkami OK...tak dufajme 😉

gelinka75
21. dec 2012

@barea ahoj vitaj, drzim palce nech sa coskoro zadari 🙂

janap76
21. dec 2012

@barea Ahoj 🙂 aj ja držím palce, nech sa podarí 🙂

janap76
21. dec 2012

@gelinka75 ako sa dnes máš ? 😉 máte teda ? 😉

gelinka75
21. dec 2012

@janap76 ahoj varim obed na etapy, lebo medzitym lezim, mavam take divne stavy 🙂 ty co noveho? dnes si posledny den, vsak?

lexus77
21. dec 2012

@barea ahoj tal držím palce nech sa zadarí🙂 🙂 🙂 🙂

lexus77
21. dec 2012

Ahoj dievčatá ..prajem Vám všetkým šťastné a veselé Vianoce....veľa veľa oddychu,radosti,lásky,rodinnej pohody a sexíku🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

janap76
21. dec 2012

@lexus77 🙂 aj tebe Ivka prajem šťastné, veselé a pokojné sviatky. Cestujem domov takže sa ozvem až v januári. Maj sa pekne 🙂 🙂 🙂

lexus77
21. dec 2012

@janap76 ahoj dakujem...tak si to pekne uži doma s rodinkou....ok....tak v januari sa tu vidíme...papapapapa 🙂 🙂 🙂 🙂

gelinka75
22. dec 2012

@lexus77 ahoj, stastne a vesele aj tebe 🙂

lexus77
22. dec 2012

@gelinka75 dakujem gelinka🙂

alyca
23. dec 2012

Prvosnažilky bližia sa sviatky pokoja a radosti, dovoľte, aby aj ja som Vám zapriala krásne sviatky, aby v tieto pokojné dní sme trošku zabudli na vecí, ktoré nás trápia a tešili sa z vianočnej atmosféry, ktorá prináša so sebou to povestné čaro. V novom ročku prajem všetkým Vám aj sebe veľké bruško...........nie od tukových zásob samozrejme.

barea
23. dec 2012

o 5 dni skor prisla mrcha☹ uz ma to fakt nebavi....

gelinka75
24. dec 2012

@barea ako dlho sa snazite?

gelinka75
24. dec 2012

@alyca ahoj alicka, aj tebe stastne a vesele a velke brusko v novom roku 🙂

barea
24. dec 2012

gelinka75 s mojim terajsim partnerom malo(3mesiace),ale moja snaha o babo je uz dlhorocna takze uz asi rezignujem,ved aj tak kazdy mesiac dostanem a este k tomu aj skor...

gelinka75
24. dec 2012

@barea ak sa dlho snazis skusala si to aj nejako riesit? ci mas ovulku, aspon ci hormonalny profil je ok, vies v nasom veku uz niet naco cakat a rezignovat urcite nie je ok, sny si treba plnit a ist do toho, my sme sa tiez dlho snazili, ja mam len 1 vajcovod, cysty na vajecniku, myslela som, ze chyba je vo mne, ale v car nas prekvapili mm ma dost malo spermii na prirodzene oplodnenie tak to bolo aj snazenie dost zbytocne, preto sme vlani zacali chodit do centra asistovanej reprodukcie a po roku sa tichucko tesime z nasej malej fazulky, presla som 2 cyklami umeleho oplodnenia, prve nevyslo, dalsi vklad sa nekonal a na druhy cyklus IVF to vyslo 🙂 tesime sa z kazdeho dna

azzura
24. dec 2012

@gelinka75
@alyca
@lexus77
@janap76 a na tie ktore som zabudla prajem krasne vianoce a este krajsi novy rok

azzura
24. dec 2012

dakujem za darček

gelinka75
24. dec 2012

@azzura ahojcek, dakujem, krasne sviatky aj tebe 🙂