Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@azzura presne na to som aj ja myslela, že keby sme bývali bližšie, tak by sme chodili spolu ,.... to by bola aká paráda 🙂 😉 a zumba sa ti páčila ? ... u nás je to tiež tak trochu ďalej, tak asi budem trápne chodiť autom. Aspoň v zime, keď je skoro tma. ..... a moja hlava, pozdravuje Tvoju hlavu 😉
@janap76 hej, mna tyzden pred boli brucho a prsia a potom 2-3 dni pred prestane a potom ked ma dojst tak dostanem prudku bolest a mam ju dovtedy dokym sa nepusti 😒 . Ja z celeho meiaca asi tyzden mam taky ked mi nic nie je. Ja si citim vajecneiky a potom ovulku, proste des 😠
V stredu idem brusakovat 😀 😀 😀
@janap76 dnes som do 15.30. Už som si aj zvykla na bolesti, akurat ked som si pichala hormony tak ma nic nebolelo ale aj mrchana bola cudna, som zvedava aka bude teraz, asi sa mi uz telo startuje do normalu.
Neboj, nakopem ta.....aj u mna je streda zatila teoria, ale aspon som si tam zavolala a viem že kazdu stredu je o 18hod, iba ja som lenivka ked dojdem k nasim tak uz tazko niekam vystartujem ale dufam že ma nakope zas kamoska 😀
ahojte baby, som 26 DC, mám taký výtok , taký biely, je ho tak vela, stále mením nohavičky, cyklus mávam 30 ednový, kedy si myslíte, že by som si mohla urobit tehu test ? teplotne sa držím na 37,1 od ovulky.....mám doma jeden rapi clear 10 - tkový, myslíte, že by to malo význam už zajtra ráno testnut ?
Všetko dobrého do nového roku 2013 všetkým tehu aj snažilkám 😀 😉
ps. mám stále chut na pizzu, bože moj ale aku, už o tom rozprávam mojmu pár dní, taku pikantnu bych si dala 😉
@gelinka75 takze prva navsteva gynfivu za nami 🙂 bolo to ako si pisala, rozne informacie o nas, plus brali mi krv na nejake obranne latky a mam prist este na krv na 3. DC, aby urobili hormonalny profil, robili mi este sono a priatelovi aj novy spermiogram a este musim k mojmu gyndosovi na nejake chlamydie a blbosti, lebo mi do karty pre gynfiv napisal, ze odobrate, ale nenapisal tam vysledok, to je magor 😀
mám dušíka na teste rapi clear som 27 DC, už testnem až v den očakávanej menštruácie t.j. 30-31 DC
@azzura čau Monička 😵 ako sa darí? mne celkom o.k. cez sviatky som bola ako na hojdačke... raz hore, raz dole (myslím psychicky) momentálne som o.k., ale minulý týždeň som bola normálne na prášky... zavolali mi svokrovci a normálne príkazom mi dali, aby sme si adoptovali dieťa!!! resp. aj čo si máme adoptovať a aké staré!!! ( konkrétne dvojročné dvojičky!!!!)
čistý prúser!!!to je trúfalosť čo?!! som myslela, že neverím vlastným ušiam... nevyšiel zo mňa ani cek z toho šoku 😕 zato mm sa zachoval ako vždy úžasne... hneď na druhý deň k nim nabehol a urobil taký bordel, že od vtedy máme zasa pokoj 😀 😀 😀 hoci mám v živote smolu, ale tak na chlapa som mala také šťastie.... 😀

@janap76 ano idem rano, vsak potom dam vediet, som trocha aj nervozna z toho, je to uz dlho a uz len verit, ze nam povedia dobre spravy, mm ide so mnou