icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

lubanka
8. jan 2013

@janap76 ahoj Janik! 😵 ako sa máš? ako si silvestrovala - oslavovala? myslela som na teba 😉 tak si sa rozhodla pre Brno... myslím, že robíš dobre. Keby to nebolo tak ďaleko, tak aj ja by som tam išla... uvidíme ako nakoniec dopadnem, ale dúfam, že to Brno potrebovať nebudem 😵 potom daj vedieť, ako to tam prebieha...

azzura
8. jan 2013

@lubanka ahojko Lubka, už sme sa tu o teba báli. Hmm, aj ja som raz hore a raz dole. V podstate cez sviatky som bola ok, ale odkedy citim brucho a tym aj bliziacu sa mrchu tak zas mam o nicom naladu, ale som si povedala že sa musim zamestnat, takže od zajtra idem tancovat.
Mas uzasneho muza, a ostatnych s nadhladom, viem že je to tazke ale povedz si ze ti nestoja za to aby si sa pre nich rozculovala.
Aj my sme boli medzi sviatkami u svagriny a jej mm tam mal sestru, ktora ma 1,5 roka tak sme sa hrali a moja svagrina na mna s takou lutostou kukala....a moja reakcia že co je?? a ona ze mi je luto ze sa vam nedari, ked vidim ako mas rada deti a ja v nasratosti NERIES ale to ma už mm kopal pod stolom 😀 😀 to mame taky signal, aby som nevybuchla

gelinka75
8. jan 2013

@azzura @janap76 @lubanka baby mojeeeeeeeeeeeeeeeeee, mame 2 srdiecka 😀 😀 v jednom vacku su, mam aj foto, ale mm musi oskenovat, potom hodim, som stastna 😵 😵 😵 😵

lubanka
8. jan 2013

@azzura @janap76 takže cvičiť ste sa rozhodli... aj mňa beriete do partie? šak priberám jak prasa 😀 😀 😀 aj dnes som sa rozhodla upiecť pizzu a kakaový a orechový závin 😵 to zasa budú kalorijky 😀 😀

janap76
8. jan 2013

@gelinka75 jupííííííííííííííííííí sa veeeeľmi tešíme s tebou 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

janap76
8. jan 2013

@lubanka vieš ako som rada že si zas tu ? 😵 chýbala si nám 😵

gelinka75
8. jan 2013

@janap76 dakujem, mala som totalne nervy ani som nedufala, ze 2, som len tuzila aby bolo tam kde ma byt a nech bije srdiecko a ona zacala, ze je to tam kde ma byt, tak mi padol kamen a ja tak tichucko a srdiecko? a ona ze aj srdiecko mame a potom, ze ale suuuu 2 😀 😀 😀 ukazovala to mm a ja som nic nevidela, potom ukazala mne 😀

gelinka75
8. jan 2013

@lubanka lubka chybala si, uz tu dufam budes 🙂

azzura
8. jan 2013

@gelinka75 huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, takže som mala pravdu ze budu 2jky, ciže ked su v jednom vacku t.j. že budu jednovaječne??????????????? 😀 😀 😀

janap76
8. jan 2013

@lubanka moja aj aj som raz hore raz dole, a presne ako písala @azzura aj ja idem teraz dole lebo cítim že tá mrcha mchatá sa blíži 😠 😠 😠 ...... no a takto..... som mnou budeš chodiť v pondelok a štvrtok na zumbu a s Moničkou v stredu na brušné tance, môže byť ? 😉 😉 😉 šak ja si už všetko musím kupovať, lebo len priberám....inak aj aj som myslela na Vás. celú dobu ako som tu nebola 😉 🙂

lubanka
8. jan 2013

@janap76 ja som tu len na skok... chcela som vedieť ako dopadla Angelička a zasa sa poberiem... 😉 sem-tam mrknem 😉

gelinka75
8. jan 2013

@azzura ano mala si tusaka 😀 pytala som sa ci sa rozdelili, ale hovorila, ze mohli aj nemuseli, ze mohli sa 2 umiestnit do jedneho vacku, takze je to otazne 🙂

azzura
8. jan 2013

@lubanka jasne, ale musis si najst nejaky kurz......kedze sme tak vsetky daleko od seba, tak sa budeme len virtualne kopat do zadku aby sme so sebou nieco robili, ked uz nie sme tehule aspon nech sme k svetu 😀 😀 😀 😀 😀

janap76
8. jan 2013

@gelinka75 júúúúj skenuješ už ? 😵

azzura
8. jan 2013

@gelinka75 ale to je fuk, hlavne ze su.....bol to asi uzasny pocit vidiet ci aj pocut srdiecka?? 🙂 strasne ti to prajem, takže už ziadne nervy ani v praci ani doma.....teraz uz len budeme cakat na pohlavie, ja ti prajem parik 🙂 🙂 🙂 😵

lubanka
8. jan 2013

@gelinka75 blahoželám!!! takže som sa mýlila 😀 je super, že budeš mať hneď dve... prajem nech všetko pokračuje ako má... základ je, že keď sa cítiš dobre, tak je to o.k. 😵 drž sa... vlastne držte sa 😀 mm musel byť v siedmom nebi čo?

gelinka75
8. jan 2013

@janap76 idem nato 😀

janap76
8. jan 2013

@gelinka75 takže to či budú jedno alebo dvojvaječné budete vedieť až neskôr ? je mi do revu, to je také super, budeš double mama 😀 😀 😀 😀

azzura
8. jan 2013

@janap76
@lubanka počujte baby to ked budeme cely tyzden takto chodit cvicit, to uz ake modelecky budeme 😀 😀 😀 😀

janap76
8. jan 2013

@lubanka ☹ ☹ ☹

gelinka75
8. jan 2013

@lubanka dakujem, ano tesi sa, mame sme to uz oznamili ta skoro odpadla, lebo sme este minule robili srandu, ze mozno budu 2, lebo vyzeram ako v 4.mesiaci, zatial sa citim dobre, ty sa ako mas? uz lepsie?

gelinka75
8. jan 2013

@lubanka uz ta nepustime ked si tu 😀

janap76
8. jan 2013

@azzura 😀 😀 😀 😀 modelečky 😀 😀 😀 😀 zo všade mi trčia špeky 😀 😀 😀 😀

gelinka75
8. jan 2013

@azzura dakujem mojka, nebol zvuk, ale ako nastavila ten utz a priblizila, tak tam bolo vidno pulzovanie, budem musiet zvolnit, lebo v praci je to zabijak, vcera som bola uplne ko, totalne ma bolel cely chrbat, aj brucho a len som lezala az do rana ☹

azzura
8. jan 2013

@janap76 vsak po kurze budme krasne a štihle ako lanky 😀 😀 😀 😀 😀 a potom pojdeme kuknut 2jky @gelinka75

lubanka
8. jan 2013

@gelinka75 ja sa vrátim, ale potrebujem ešte vetrať hlavu... tie dni, keď som tu nechodievala mi neskutočne pomohli... žiadne myšlienky na tehotenstvo a pod... začali sme si robiť plány na welnes pobyt a výletík nejaký ... nechcem zaťažovať hlavu... a celkom vážne zvažujem neísť na KET... tie bambuľky čo tam mám sú slabé... nič z toho nebude iba moja narušená psychika... tak si chcem začať užívať 😉 a nato potrebujem nemyslieť na bábo... resp. ja ani nemyslím na bábo, ale na moje dve lásky, ktoré sú v nebíčku... cez sviatky sme tak s mm rozoberali veci a konečne som zistila o čo ide... ja nechcem náhradu... ja chcem vrátiť čas... a to sa nedá...
ale kašlime nato... dôležítá si teraz ty a tvoje drobátka 😵 sem tam prídem mrknúť ako sa sťažuješ, že aké máš veľké bruško, ako ťa bolia kríže, ako funíš a nevládzeš 😀 😀 😀 😀 😀 držte sa 😉

azzura
8. jan 2013

@gelinka75 nemas zac, ale asi ta budem musite castejsie kontrolovat ci ti nesibka v praci.......uz ti može byt u riti, a ked sa tvol lenivy pristup sefke nepaci tak pojdes na PN, nestoji ten stres za to aby si prisla o babatka....nezabudni co vsetko si musle apodstupit a kolko rokov cakat na tuto spravi a prvy 3mester je najtazsi, tak neriskuj 😠 😠 😠 😠

gelinka75
8. jan 2013

@janap76 neviem ci vobec budu vediet ci su jedno alebo dvoj vajecne, maju zvlast zltkovy vacok, len su v jednej dutinke, neviem ci to vedia nejak rozoznat 🙂

janap76
8. jan 2013

@lubanka všetky si prajeme aby ti bolo iba lepšie, budem na teba myslieť a niekedy sa prosím ozvi. Pa

gelinka75
8. jan 2013

@azzura @lubanka @janap76 babky dala som foto do albumu 🙂