Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@azzura no vcera mi sefka povedala, ze nie je ochotna zastupovat moje veci, to si predstav, my sme akoze 2 na oddeleni, ona ma jednu cast a ja druhu na starosti, ale ona je sluzobne nado mnou, ale nikdy ma nepodporila pred riaditelom, vsetko si musim sama vybavovat., no proste des, ze ona z toho nic nema, akoze ja ju chapem, ale nie je to na mne, ked riaditel rozhodne tak bude robit co povie..ja som jej povedala, ze v akom som stave, ze je mozne, ze budem stale na PN, ze neviem nic dopredu povedat, lebo stat sa moze hocico, nato mi povedala, ze je z toho unavena, ze furt ona musi vsetko
@janap76 pravda, nech mi da hlavne svaty pokoj 😀 uvazujem, ze zajtra vypytam dalsie PN, ozaj baby citala som, ze budete chodit na zumbu, ja som chodila pol roka asi 3 roky dozadu, je to fantasticka zabava a velmi ma to bavilo, len mna zacali strasne potom boliet klby a clenky, uplne ma to odrovnalo, mala som vtedy o 10 kg viac mozno aj preto, ale odporucam
Ahojte zienky,
vsetkym Vam prajem stastny novy rok., plny lasky, zdravicka a pohodyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.🙂
@azzura ja som si pred Vianocami kupovala nový teplomer 😖 u mňa ten príchod mrchy ja tak rôzny, že od zajtra tj 22DC a až do nedele môže prísť hocikedy....povieš mi potom aký je ten gél ? už som nad ním uvažovala 🙂 ....joooj a teplomer máš v nočnom stolíku, za knižkou 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ....to je iba typ 😉
baby a nevadi, ze tu budem oxidovat u vas? 😔
@janap76 @azzura @lubanka a inak zienky ako ste na tom zo zaciatku roka...co je v plane....(okrem otehotnenia)
@gelinka75 Angelikin plan je jasnyyyyy, same priberanie a grckanie....ale to je mily plan...
ja sa odhodlavam teda na moj posledny pokus v zivote a to je KET...idem na to vo februari (ak nespanikarim samozrejme)

@gelinka75 urobila som kuk a videla 2 žubrienky, som strasne happy a aj moj mm ti gratuluje.....chudacik ten dnes lezi v posteli lebo mu rano tahali zas vodu z kolena