icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

azzura
8. jan 2013

@gelinka75 urobila som kuk a videla 2 žubrienky, som strasne happy a aj moj mm ti gratuluje.....chudacik ten dnes lezi v posteli lebo mu rano tahali zas vodu z kolena

gelinka75
8. jan 2013

@lubanka dobre mojka, len si este pekne oddychni a nacerpaj viac sil a mozno pride aj prirodzene, bola by som stastna aj za vas, nech to vyjde 🙂 cakame ta tu

azzura
8. jan 2013

@lubanka Lubi drž sa a ser na svokru a ludi okolo, proste si navod hluchotu voci urcitým osobam a keby daco tak daj vediet 😉

stanka810
8. jan 2013

@gelinka75 pocuj a to dnes si sa az dozvedela, ze dvojicky? na tom ultrazvuku ako si bola hej?

gelinka75
8. jan 2013

@stanka810 ano dnes som bola v centre na utz a tam nam povedali tu najkrajsiu spravu 🙂

gelinka75
8. jan 2013

@azzura dakujem, povedz mm, ze nech sa cim skor zotavi 🙂

gelinka75
8. jan 2013

@azzura no vcera mi sefka povedala, ze nie je ochotna zastupovat moje veci, to si predstav, my sme akoze 2 na oddeleni, ona ma jednu cast a ja druhu na starosti, ale ona je sluzobne nado mnou, ale nikdy ma nepodporila pred riaditelom, vsetko si musim sama vybavovat., no proste des, ze ona z toho nic nema, akoze ja ju chapem, ale nie je to na mne, ked riaditel rozhodne tak bude robit co povie..ja som jej povedala, ze v akom som stave, ze je mozne, ze budem stale na PN, ze neviem nic dopredu povedat, lebo stat sa moze hocico, nato mi povedala, ze je z toho unavena, ze furt ona musi vsetko

janap76
8. jan 2013

@gelinka75 tvoja šéfka by to mala riešiť s riaditeľom a nie stebou, no nie ? 🙂 a vôbec...ty si mama !!!!!!! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 😵 😵 😵 😵 😵 double 😵 😵 😵 😵 🙂 🙂 🙂 🙂

janap76
8. jan 2013

@azzura Monička a ty sa ako dnes cítiš? ibik ide ?

gelinka75
8. jan 2013

@janap76 pravda, nech mi da hlavne svaty pokoj 😀 uvazujem, ze zajtra vypytam dalsie PN, ozaj baby citala som, ze budete chodit na zumbu, ja som chodila pol roka asi 3 roky dozadu, je to fantasticka zabava a velmi ma to bavilo, len mna zacali strasne potom boliet klby a clenky, uplne ma to odrovnalo, mala som vtedy o 10 kg viac mozno aj preto, ale odporucam

janap76
8. jan 2013

@gelinka75 🙂 som zvedavá, ja som sa ešte nezumbovala 😀 ale už mám 62 kg 😀 😀 😀 😀 ....choď pekne na PN a môžeš si pískať 😵 😵 😵 🙂 🙂 🙂

azzura
8. jan 2013

@gelinka75 dik, odkažem 🙂

azzura
8. jan 2013

@gelinka75 tak chod za riaditelom, ked sa s nou nevies dohodnut. Podla mna by mala byt rada že chodis do prace a pomahas ako kebyže tam je na vsetko sama.....ale ked to inak nepojde tak chod na PN

azzura
8. jan 2013

@janap76 tak ako pred mrchanou, už nech dorazi. Som si povedala že tento cyklus opat skusum merat, ovu testy a objednala som si aj gel na podporu pocatia...vsak nech je prča 😀 😀 iba musim najst teplomer, lebo v zlosti som ho niekam smarila 🙂 a ty ako, mrcha este nikde?

mates777
8. jan 2013

Ahojte zienky,
vsetkym Vam prajem stastny novy rok., plny lasky, zdravicka a pohodyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.🙂

mates777
8. jan 2013

@gelinka75 Angelicka z celeho srdca este raz gratulujem...je to uzastne ze su 2 srdiecka....

gelinka75
8. jan 2013

@mates777 dakujem moc, som strasne stastna 🙂

mates777
8. jan 2013

@janap76 ahoj Janula...ano oddychla som si ...boli sme na lyzovacke v Cechach tak sa mi podarilo trosku vypnut...uz som od vcera v praci a citim sa ako zbity pes...nejako sa mi nedari nastartovat....chcelo by to este nejaky tyzden dovolenky 😀

mates777
8. jan 2013

@gelinka75 ved kto by nebol stastny???? juuuj tesim sa s vami....a zmen si z caka babatko na caka babatkaaaaa 🙂

janap76
8. jan 2013

@azzura ja som si pred Vianocami kupovala nový teplomer 😖 u mňa ten príchod mrchy ja tak rôzny, že od zajtra tj 22DC a až do nedele môže prísť hocikedy....povieš mi potom aký je ten gél ? už som nad ním uvažovala 🙂 ....joooj a teplomer máš v nočnom stolíku, za knižkou 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ....to je iba typ 😉

janap76
8. jan 2013

@mates777 Ahoj Maťka, hovoríš mi zo srdca....týždeň dovolenky by bodol 😉 😉 😉 škoda že sa to nedá.... mne sa už zatvárajú oči 😔

gelinka75
8. jan 2013

@mates777 😀 😀 taka moznost tam neni, neviem preco

mates777
8. jan 2013

@janap76 aj mneeeeeee.... ja tu uz druhy den vyzeram ako zhulena 😀 nevladzem nic 😎

gelinka75
8. jan 2013

baby a nevadi, ze tu budem oxidovat u vas? 😔

janap76
8. jan 2013

@gelinka75 ty si asi mešuge 🙂 si prvosnažilka po 35 -ke ? si...a aj ostaneš 😉 😉 😉 už budeš mať detičky, ale otehotnela si po 35 - ke, takže si naša 😵 😵 😵 no neee ? 😉 😵

janap76
8. jan 2013

@mates777 😀 😀 😀 mimozemšťan zdravý mimozemšťana 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😎

mates777
8. jan 2013

@janap76 @azzura @lubanka a inak zienky ako ste na tom zo zaciatku roka...co je v plane....(okrem otehotnenia)
@gelinka75 Angelikin plan je jasnyyyyy, same priberanie a grckanie....ale to je mily plan...

ja sa odhodlavam teda na moj posledny pokus v zivote a to je KET...idem na to vo februari (ak nespanikarim samozrejme)

mates777
8. jan 2013

@janap76 ja aj vyzeram momentalne ako mimozemstan.... 😎 musim nieco so sebou robit , pribrala som zase....mna odrovnali tie hormony a stres....
teraz trosku chudnem...aby som zase vo februari mohla nabrat nieco z hormonov 😀

janap76
8. jan 2013

@mates777 mojím hlavným plánom je nezblázniť sa 😀 😀 😀 keď mi budete pomáhať, tak sa to možno podarí 😀 😀 😀 😀 a ešte je v pláne, návšteva Brna 🙂 ....na KET už máš presný termín ?

janap76
8. jan 2013

@mates777 62 kg !!!!!! ďalej nekomentujem 😀 😀 😀 😀 a najhoršie je, že som lenivá...som zvedavá či na tú zumbu v pondelok dôjdem....či zas nič.... 😖 😀