icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

janap76
8. jan 2013

@gelinka teraz mi napadlo....berieš utroš ? alebo niečo ?

mates777
8. jan 2013

@janap76 ja mam 61 😀 krasne som sa zagulatilaaaaaa, som ako reklama na bravcovu konzervu 😎

mates777
8. jan 2013

@janap76 presny termin este nemam...teraz v pondelok idem na kontrolu k mojmu gyndosovi a s nim sa teda dohodnem ze idem na to...ale tak predpokladam, ze okolo polovici februara by to mohlo byt...
nevies ako je to pred KET??? a ci sa beru aj nejake hormony zase??

azzura
8. jan 2013

@janap76 😀 😀 knižku mam na stoliku, ale teplomer možno aj v stoliku. Z tejto stranky http://www.otehotnenie.sk/product/conceive-plus... .....vsak skusim, kedže vsetci doktorovia tvrdia že nevidia problem k prirodz. otehotneniu.... Ja som jeden nasla, ale vsetci tvrdia že to je ok.....myslim ten moj mini ovu hlien.

azzura
8. jan 2013

@mates777 moja tak potom daj vediet kedy presne aby sme ti drzali vsetky palce, hlavne aby sa bambulak rozmrazil. Inac sa s jnanap76 chystame cvicit, kedze nic ine sa nedari 😀 😀 😀

simkarobkova
8. jan 2013

ahojte baby, môžem sa opýtať?robila som si test, najskôr mi vybehla iba jedna čiaročka,, no po pár minútach sme sa nań pozreli znova a ukazovala aj druhá ale veľmi slabo. na teste sa píše, že je jedno či je tmavoružova alebo svetlo. Myslíte, že teda som v tom?

azzura
8. jan 2013

@gelinka75 čo si šiši.............ved nas musuš nakaziť ked budeme vo faze prípravy na umele....takže ešte tu maš roboty až až 😀 😀 😀

azzura
8. jan 2013

@mates777 beru sa od 1DC tabletky na sliznicu

mates777
8. jan 2013

@azzura to fakt??? cize to uz musim volat teraz kedze by som chcela KET vo februari ?

janap76
8. jan 2013

@simkarobkova 🙂 urob ďalší test - ráno 🙂

janap76
8. jan 2013

@mates777 ty 61 ja 62 !!! na mňa nemáš 😀 😀 😀 😀 😀 a som taká pažravá / pred mrchou / vkuse by som jedla ..... PMS jak bejk ....ako vždy 😀 🙂 ....ku KET ti neviem poradiť 😖

janap76
8. jan 2013

@azzura a akú knižku tam máš ?

mates777
8. jan 2013

@janap76 juj nie je problem, ja ta velmi rychlo dobehnem...ale momentalne som od vcera na dietke....som zvedava dokedy mi to ide zase vydrzat 😀

simkarobkova
8. jan 2013

@janap76 jo..ale myslíš, že teda som v tom? 🙂

janap76
8. jan 2013

@simkarobkova najpravdepodobnejšie je že áno, ale neber to ako zicher, vieš aby si nebola sklamaná 😉

janap76
8. jan 2013

@mates777 ty diétka a ja pásomnica 😀 😀 😀 😀 utekám do obchodu.... ale nad tou diétou pouvažujem 😉 a akú máš ?

chorucka
8. jan 2013

@azzura ahoj uvazujem lebo takto sa nedopracujem k // len este musim nieco pozistovat ohladom endometriozy

azzura
9. jan 2013

@mates777 sa treba objednat na konzultaciu, aspon u nas to tak chodi a už na tebe zavisi ktorý cyklus chces ist na KET, ale spytaj sa gelinky, lebo ja som mala ist na KET bez stimulky, lebo som mala peknu sliznicu

azzura
9. jan 2013

@janap76 vsak na čitanie, na aku si myslela 😀 😀 😀

azzura
9. jan 2013

@chorucka tak držím palce a ked nieco budes potrebovat vediet tak sa kludne spytaj, uz mam jedno neuspesne IVF za sebou

gelinka75
9. jan 2013

@janap76 janka ano musim brat utros este 3 tyzdne, potom vysadit, idem dnes na gyndu, nech mi daju termin dalsej kontroly a este k zubarke, vypadla mi vlozka, uvidim. ci sa vobec dostanem do prace doobeda, moc sa mi nechce 😠

gelinka75
9. jan 2013

@azzura skus ten gel, zato nic nedas a mozno to fakt pomoze 🙂

gelinka75
9. jan 2013

@mates777 no isto sa musia brat tabletky na sliznicu, tak radsej zavolaj do car u nas sa berie estrofem od 1DC, vynimocne spravia ket bez tabletiek - vid azzurka. ale zalezi asi od lekara ake maju postupy, aj ja som mavala dobru sliznicu a mne dr. tvrdila, ze bez tabletiek nerobia 😀 normalne ma osalila 😀

azzura
9. jan 2013

@gelinka75 skusim tento cyklus vsetko a ked nic tak IVF to isti, este musim niekte vyhrabat aj heslo na fertility 😀 . Myslym ze uz hormony vyprchali zo mna , lebo tento cyklus som uz aj vajecniky citila, takže asi uz zacinam fungovat.
Tak čo mamča, babatka posluchaju a otecko sa vytesuje 😀 😀 😀

gelinka75
9. jan 2013

@azzura jaj tesi ma, ze si chytila druhy dych 🙂 mamca ok, sem tam boli brusko, dost citim, ze uz nie som sama a daco tam je, aj teraz to dost taha tak kramovo, ale su to len take chvilkove zalezitosti, ked to dlhsie trva tak spozorniem ci je vsetko ok a zas niekedy ani neviem ze nieco je, mm sa tesi samozrejme, taky je starostlivy 😀

azzura
9. jan 2013

@gelinka75 etse nechytil sok že budu 2 😀 😀 . Neviem ci druhy dych, ale vcera ma to nejak chytilo že si urobime tento cyklus srandu, vsetko co sa da odskusame a potom sup na umele, si moj vzor 😀 😀 . Ozaj a dnes nechod do prace, ved budes mat dost ked budes lietat po lekaroch.

janap76
9. jan 2013

@azzura jaaaj však viem že na čítanie, ale akú ? čo čítaš ? 🙂 🙂 🙂

azzura
9. jan 2013

@janap76 knihy od Vasilkovej

janap76
9. jan 2013

@chorucka ahoj 🙂 všimla som si že ideš niečo zisťovať ohľadom endometriózy. keďže ju mám tiež, možno si budeme vedieť vymeniť nejaké info 😉

janap76
9. jan 2013

@azzura ja teraz čítam DONEVIDENIA od KERESZTENYIOVEJ 🙂