Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@janap76 😀 😀 knižku mam na stoliku, ale teplomer možno aj v stoliku. Z tejto stranky http://www.otehotnenie.sk/product/conceive-plus... .....vsak skusim, kedže vsetci doktorovia tvrdia že nevidia problem k prirodz. otehotneniu.... Ja som jeden nasla, ale vsetci tvrdia že to je ok.....myslim ten moj mini ovu hlien.
ahojte baby, môžem sa opýtať?robila som si test, najskôr mi vybehla iba jedna čiaročka,, no po pár minútach sme sa nań pozreli znova a ukazovala aj druhá ale veľmi slabo. na teste sa píše, že je jedno či je tmavoružova alebo svetlo. Myslíte, že teda som v tom?
@simkarobkova 🙂 urob ďalší test - ráno 🙂
@janap76 jo..ale myslíš, že teda som v tom? 🙂
@simkarobkova najpravdepodobnejšie je že áno, ale neber to ako zicher, vieš aby si nebola sklamaná 😉
@mates777 no isto sa musia brat tabletky na sliznicu, tak radsej zavolaj do car u nas sa berie estrofem od 1DC, vynimocne spravia ket bez tabletiek - vid azzurka. ale zalezi asi od lekara ake maju postupy, aj ja som mavala dobru sliznicu a mne dr. tvrdila, ze bez tabletiek nerobia 😀 normalne ma osalila 😀
@gelinka75 skusim tento cyklus vsetko a ked nic tak IVF to isti, este musim niekte vyhrabat aj heslo na fertility 😀 . Myslym ze uz hormony vyprchali zo mna , lebo tento cyklus som uz aj vajecniky citila, takže asi uz zacinam fungovat.
Tak čo mamča, babatka posluchaju a otecko sa vytesuje 😀 😀 😀
@azzura jaj tesi ma, ze si chytila druhy dych 🙂 mamca ok, sem tam boli brusko, dost citim, ze uz nie som sama a daco tam je, aj teraz to dost taha tak kramovo, ale su to len take chvilkove zalezitosti, ked to dlhsie trva tak spozorniem ci je vsetko ok a zas niekedy ani neviem ze nieco je, mm sa tesi samozrejme, taky je starostlivy 😀

@gelinka teraz mi napadlo....berieš utroš ? alebo niečo ?