icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

janap76
9. jan 2013

@gelinka75 🙂 a na kontroly budeš teraz chodiť do CAR alebo k svojej gyn ? 😕

azzura
9. jan 2013

@janap76 to je tiež naša spisovateĺka

gelinka75
9. jan 2013

@azzura bola som u gyn a som vypisana, skusim sa potom od februara ked mi bude dobre dohodnut s riaditelom, zeby som robila z domu, inak bez problemov ma vypisal, ze sa musim ukludnit 😀

gelinka75
9. jan 2013

@janap76 no uz som bola u mojho a vypisal ma. idem 17.1. na kontrolu, ty co, pracujes?

janap76
9. jan 2013

@gelinka75 🙂 takže budete doma 🙂 🙂 🙂 výborné ....a kedy ideš zas na utz alebo na krv ? pracujem, ale len tak diétne 😀 😀 😀 včera som toho mala veľa, tak dnes je to kľudnejšie......ale hlava mi ide na plné obrátky, ale nie kvôli práci 😀 😀 😀 ako sa dnes cítite ? 😵

azzura
9. jan 2013

@gelinka75 super, takže teraz si može šefka pískať 😀 😀 😀

gelinka75
9. jan 2013

@janap76 no netreba sa pretrhnut, jeden znamy vzdy hovoril, ze pracuje do vysky svojho platu 🙂 viem kde ti hlava chodi, ja som tiez nepodavala nejake vykony ked som stale riesila tehu, musim sa zastavit v praci a poukazovat jej nejake veci aby vedeli pokracovat s akciami ktore su, kedze neviem kedy ja pridem

gelinka75
9. jan 2013

@azzura vies mna to aj mrzi, ze som takto vypadla z roboty, lebo som taky poctivec, ale toto je dolezitejsie ako praca, naco sme sa tolko trapili

azzura
9. jan 2013

@gelinka75 čo ta mrzi, kebyže sefka ma iny pristup k tebe tak nepoviem nic, ale takto.....neboj aj bez teba to zvladnu a ty sa pekne sustred na bambule

janap76
9. jan 2013

@gelinka75 v mojej hlave vždy parcujú myšlienky že ako vyriešiť to naše bývanie 😖 ☹ .....ja si myslím že sa s tebou budú chcieť dohodnúť aby si pracovala z domu. veď čo iné ? ....bude to dobré, uvidíš 😉

janap76
9. jan 2013

@azzura ty máš dnes veľa roboty ? máš stránkový deň, nie ? ....sú už aj nejaký mŕtvi ? 😉 😀 😀 😀 😉

gelinka75
9. jan 2013

@azzura hej no, mas pravdu, ved preto som aj ostala doma 🙂 mm sa ma lepsie?

azzura
9. jan 2013

@janap76 akurat sefka sla na krajský úrad, tak to využivam a co nakazala som urobila. Ked som dnes videla moju vyplatnu pasku a porovnavala s kamoskou co nema VS tak je tam rozdiel len 12 Eur a to radsej nechcem vidiet dalsích co su na odd. kde len sedia a prd robia

azzura
9. jan 2013

@gelinka75 hmm, ma ale to cca tyzden potvrva dokym mu to odpuchne už dnes siel do prace...workoholik 😒

gelinka75
9. jan 2013

@janap76 viem a nemate moznost ist niekam byvat kde by ste boli sami? je to na figu, uz sme to raz preberali, aj my sa tu trapime(mozno mm ani nie. on je tu doma, ale ja tuzim byt prec)

gelinka75
9. jan 2013

@azzura no a takto sa mu to nemoze nahouby zahojit ked to furt namaha?

azzura
9. jan 2013

@gelinka75 nejde o zahojenie ale že sa mu tam može znovu nahromadit voda, ale co uz snim....vsak je dospely ....
Som zvedava co cakas...pohlavie, co by si chcela

gelinka75
9. jan 2013

@azzura neviem mozno dve baby? 😀 ale inak mi je to jedno, brachov syn ma 3 roky a zly je ako cert, vcera tresol mojho mm do ksichtu a este sa mu vysmial, furt reve ked neni to co chce on 🙂

azzura
9. jan 2013

@gelinka75 takže baby ked mate v rodine chlapcov, vsak uvidime 🙂 . Ale to že je taky zly nie je o pohlavi ale o výchove 😖

gelinka75
9. jan 2013

@azzura svagrina sa mu venuje, je rozumny, len nechce posluchat 🙂 cely po bratovi, vycina uz za mladi 😀

azzura
9. jan 2013

@gelinka75 tak deti cca od 3 rokov su take spurne 🙂

chorucka
9. jan 2013

@azzura ahoj dik si zlata Dnes som bola na utzuterus bez dutiny sliznica 8mm prave z cystou 31mm plus moja stara znam endocysta a na lavom 17mm corpus luteum ale nedavam tomu ziadnu sancu taky sok som zazila ze ma tak brucho dolelo ako na mrchu tak ak tam aj nieco bolo tak tam uz asi nieje Pondelok som nasla ocina odpadnuteho v chodbe 😢 MM ma potesil rano navrhol sam od seba centrum co ja somm mala strach ze ked pride na lamanie chleba ze cuvne este raz dik

chorucka
9. jan 2013

@janap76 ahoj dik tesim sa na dobre rady Ja bojujem uz 3roky 😠

azzura
9. jan 2013

@chorucka ahojko, tak tvoj ocino ma mrzi, ale dufam že je už ok, resp. že nič horsie sa nestalo.
Mozno ta bolest bola ovu toho folika, alebo ti praskla cysta.
Neboj, v centre ta daju dokopy, nemusis sa bat nie je to nic strasne, iba tam budes chodit ako na hodiny klavira, ale to si chodila aj teraz k svojmu. Chlap sa nemusi bat, on len pojde na smg a potom ked pojdes va výber vajok tak odovzda svoj poklad a ked si pojdes vybavovat interne tak aj on bude musiet ist svojmu obvodakovy, aby mu vysetril z krvy nejake veci

lexus77
9. jan 2013

@janap76 ahoj...mám sa celkom fajn..síce vo mne doznieva choroba.....ochorela som den pred silvestrom,takže tak....ale inak to ide...pracujema oddychujem a čakám na schvalenie....ale stále si hovorím,že nejde o život,lebo s humorom ide život lahšie🙂

lexus77
9. jan 2013

@gelinka75 gelinka gratulujem ti k tým malinkým dvojčátkam a želám ti aby si všetko zvladla,aby všetko dobre dopadlo...no proste ti držím všetky palce🙂

chorucka
9. jan 2013

@azzura Ocino ide zajtra do nemocnice na pozorovanie ci to nebola slaba mozgova 😖 Ja budem aj spavat tam len aby uz boli // mm bol na smg a je ok To ked pojdem na vyber vajok tak to potrebujem predoperacne A ako dlho si potom lezala?

gelinka75
9. jan 2013

@lexus77 dakujem moc 🙂

janap76
10. jan 2013

@chorucka a ktorý stupeň endo máš ? a v akom štádiu ?

janap76
10. jan 2013

Dobré ránko 🙂