Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@janap76 no netreba sa pretrhnut, jeden znamy vzdy hovoril, ze pracuje do vysky svojho platu 🙂 viem kde ti hlava chodi, ja som tiez nepodavala nejake vykony ked som stale riesila tehu, musim sa zastavit v praci a poukazovat jej nejake veci aby vedeli pokracovat s akciami ktore su, kedze neviem kedy ja pridem
@azzura ahoj dik si zlata Dnes som bola na utzuterus bez dutiny sliznica 8mm prave z cystou 31mm plus moja stara znam endocysta a na lavom 17mm corpus luteum ale nedavam tomu ziadnu sancu taky sok som zazila ze ma tak brucho dolelo ako na mrchu tak ak tam aj nieco bolo tak tam uz asi nieje Pondelok som nasla ocina odpadnuteho v chodbe 😢 MM ma potesil rano navrhol sam od seba centrum co ja somm mala strach ze ked pride na lamanie chleba ze cuvne este raz dik
@chorucka ahojko, tak tvoj ocino ma mrzi, ale dufam že je už ok, resp. že nič horsie sa nestalo.
Mozno ta bolest bola ovu toho folika, alebo ti praskla cysta.
Neboj, v centre ta daju dokopy, nemusis sa bat nie je to nic strasne, iba tam budes chodit ako na hodiny klavira, ale to si chodila aj teraz k svojmu. Chlap sa nemusi bat, on len pojde na smg a potom ked pojdes va výber vajok tak odovzda svoj poklad a ked si pojdes vybavovat interne tak aj on bude musiet ist svojmu obvodakovy, aby mu vysetril z krvy nejake veci
Dobré ránko 🙂

@gelinka75 🙂 a na kontroly budeš teraz chodiť do CAR alebo k svojej gyn ? 😕